Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arzu ablacım, kahvaltını saat kaçta yapıyorsun ?

Bugünkü menüm pek yazılacak cinsten değil ama yavaş yavaş düzene giriyor, Cuma'dan itibaren ben de yazıcam menülerimi

İyi geceler herkese
canım 7.30 gibi kahvaltımı yapıyorum evet artık daha fazla gecikmeden diyetlere başlansın yaza az kaldı

ilknurcum hoşgelidn canım
uzun zamandır yoksun galiba pek göremedim seni :26: bu arada ne kursuna başladın canım?

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarrrr
diyet yapmak ve hergün düşen rakamları görmek ne güzel bişey böylee :119: dünkü kaçamaklı menüme raqmen 900 qram daha gitmişş yuppiiiii

Günaydın Çıtırlar

iyiyiz iknur ablam kötü bişeyler yok cok sükür inşallah kursun cok güzel geçer ne kursuna başladın
şimdiki kilon kaç kaç kilo vermen gerekiyor bir an önce basla ablacım zman cok cabuk geçiiyor

diyet yapmak ve hergün düşen rakamları görmek ne güzel bişey böylee :119: dünkü kaçamaklı menüme raqmen 900 qram daha gitmişş yuppiiiii
Sen süpersin ablam ya baska ne diyebilirm ki maşallah sana
inşallah tekrar 36 bedenleri göreceksin hepimiz birlikte basaraccagız

Sen süpersin ablam ya baska ne diyebilirm ki maşallah sana
inşallah tekrar 36 bedenleri göreceksin hepimiz birlikte basaraccagız

inşallah canım şuan motivasyonum çok çok iyi kendimi şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi hissediyorum...haftaya cumaya kadar hedefim 80 sonrasında Allah büyük

Hoşbuldum canım ismekin hasta kabul işlemleri geçen hafta başladım çok güzel bu hafta derslere başlıcaz allah kısmet ederse...

gunaydın kızcelerrr cıtı pıtı kızlarım benımmmmm ılknurcum bebegım hosgeldın sende

ben aksam malesefkı mantı yedım vede hıc guzel deıldı aldıgm puanlara degmedı

Hoşbuldum canım ismekin hasta kabul işlemleri geçen hafta başladım çok güzel bu hafta derslere başlıcaz allah kısmet ederse...

sen yazınca hatırladım ilknur daha önce konuşmuştuk hayırlısı olsun Rabbim muvaffak etsin inşallahh.. hadi diyetede başla bakalım..

CANım hoşbuldum hasta kabul işlemleri kursuna bakalım hayırlısı olur inşallah... Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama kıyafetlerim daralmaya başladı ve bir an önce başlaalıyım kendimi hazır hissettim ana başlıcam inşallah

Maşallah
gunaydın kızcelerrr cıtı pıtı kızlarım benımmmmm ılknurcum bebegım hosgeldın sende

Hoşbuldum bebeğim iyim hamdolsun
sen yazınca hatırladım ilknur daha önce konuşmuştuk hayırlısı olsun Rabbim muvaffak etsin inşallahh.. hadi diyetede başla bakalım..

AMİn allah razı olsun canım benim..

inşallah canım şuan motivasyonum çok çok iyi kendimi şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi hissediyorum...haftaya cumaya kadar hedefim 80 sonrasında Allah büyük

sen baracksın ablacım eminim ben

üzülme melek ablacım dengelersin bi şekilde

hayırlı olsun snein için minik kızın nasıl ablacım

sende formülü biliyorsun cabucak verirsin

sen baracksın ablacım eminim ben

üzülme melek ablacım dengelersin bi şekilde

hayırlı olsun snein için minik kızın nasıl ablacım

sende formülü biliyorsun cabucak verirsin

AMİnn kızım iyi canım kursa gittiğim ilk gün bıraz peşime ağlamış o gün akşam konuştum onunla anlattım sonra ertesi gün ben gitmeden mırıldandı bıraz gitme felan diye ama sonra ben evden çıkarken ağlamıcam anne öpcem seni güle güle dedi cadı bu yaa..

kızlar dün kermese yaptıqım tartoletlerden yememiştim.... kermeste çok beqenmişler ilk defa yapmıştım buna çok sevindim...bende bu sabah kahvaltıda 1 minik tartolet yedim..

kahvaltım
1 minik tartolet
1 bardak su
(ama en güzeli normal bir kahvaltı yapmak işin sırrı bu kızlar )

O kadar annecilerki bir an bile ayrılmak istemiyorlar deqilmi

yerim ben onu yaaa valahi ben bile annemi bu yasta yanımda olsun istiyorum bir yere gicekken gitmesen olmaz mı sonra gidersin diyorum cocuk ne yapsıın

sen kurstayken kim bakıyor prensese :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…