Hoşgeldin ablacım tekrar.. Yaza az kaldıı, hemen dön diyetine, arayı uzatma, özlüyoruz seni
Ablacımm tebrik ederim süpersin sen, maşallah
Aynen canımm, biliyosun ben de evde hazırlanıyorum, pek çıkmadığım için almıyorum bir şey. Aynı senin gibi düşünüyorum, incelince alırım diye.. İnşallah 36 beden giysiler almaya hep birlikte çıkalım tatlımmm
Ben kesin toparlayamazdım ama sen dengelersin ablacım, süpersin gerçekten
işim gücüm yok evde kös kös oturuyorum gelsenize laflayalımyaparız haşlama sebze oturup yeriz
çok az yemeyi düşünmüyorumsabah akşam ve ertesi günü fazlasıyla dengeklemeye razıyım yeterki çok yiyim çok seviyorum çünkü hatta kalanını eve bile getirebilirim
olmasss hepsi benim
tünaydın herkeseee..benim 2 numara beni bırakmıyo tek tek alıntı yapamıyorum kızlar..ama hepsini okuyorum.idare ediverin beni..sena ablaaaa kurtar beni madem yalnız sıkılıyosun benim oğlanı göndereyim ben biraz dinleneyim. .bu sabahki bundan sonraki sabahki ve bundan önceki sabahki menüm
domates salatalık.peynir yumurta 1 dili tam tahıllı 4 zeytin maydonoz.
evet kızlar inş.36 beden alışverişine çıkıcaz hep beraber..ha gayret bakalım bu hafta çok umudum yok ama..ben emziriyorum yavaş yavaş gidecek bu kilolar
tünaydın herkeseee..benim 2 numara beni bırakmıyo tek tek alıntı yapamıyorum kızlar..ama hepsini okuyorum.idare ediverin beni..sena ablaaaa kurtar beni madem yalnız sıkılıyosun benim oğlanı göndereyim ben biraz dinleneyim. .bu sabahki bundan sonraki sabahki ve bundan önceki sabahki menüm
evet kızlar inş.36 beden alışverişine çıkıcaz hep beraber..ha gayret bakalım bu hafta çok umudum yok ama..ben emziriyorum yavaş yavaş gidecek bu kilolar
ödünç verebilirim ozaman..adını ahmat kağan koyduk teyzesiCanım yolla walla bnm eşim hala çocuk istiyor :26::26: bebiş hasreti gider belki biraz
bu arada oqluşumuzun ismini ne koydunuz canım..
Ben de ilgilenebilirim bebişleee
Fırsat buldukça gel buraya canım, hiç umutsuzluğa falan da düşme, 36 beden alışverişi aklına gelsin hep
Çıtır mı çıtır bir anne olacaksın sen dee, sağlıklı beslenmen bebişine de faydalı olacak tabi ki
Tünayydıııınnnsen bizden daaha sanslısın aslında emzirmekle kaç kolari yakarsın gündee spor yapıyormus gidi daha hızlı kg verirsin
ödünç verebilirim ozaman..adını ahmat kağan koyduk teyzesi
hiç aklımdan çıkmıyo ki 36 beden..desteğin için çok sağol canım..kızım varken herkes şok oluyodu senin çocuğunmu var diye tabiii burada verdiğim kilolar sayesinde.şimdi senin 2 çocuğun mu var desinler istiyorum.dua edelim nooolu birbirimize
ödünç verebilirim ozaman..adını ahmat kağan koyduk teyzesi
hiç aklımdan çıkmıyo ki 36 beden..desteğin için çok sağol canım..kızım varken herkes şok oluyodu senin çocuğunmu var diye tabiii burada verdiğim kilolar sayesinde.şimdi senin 2 çocuğun mu var desinler istiyorum.dua edelim nooolu birbirimize
Tatlım ikinci sırada (B I U 'nun olduğu sıra) 4. sütun var ya, 2 tane dünya resmi var. O dünya resimlerinin yanında Insert Image var, oradan yükleniyor fotoğraf
canım albüm yapmak içinde mi orası kullanılıyor ?
Hımm albüm için bilmiyorum canım, hiç yapmadım :26: