Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

teşekkür ederim canımm

tünaydın herkeseee..benim 2 numara beni bırakmıyo tek tek alıntı yapamıyorum kızlar..ama hepsini okuyorum.idare ediverin beni..sena ablaaaa kurtar beni madem yalnız sıkılıyosun benim oğlanı göndereyim ben biraz dinleneyim..bu sabahki bundan sonraki sabahki ve bundan önceki sabahki menüm
domates salatalık.peynir yumurta 1 dili tam tahıllı 4 zeytin maydonoz.
evet kızlar inş.36 beden alışverişine çıkıcaz hep beraber..ha gayret bakalım bu hafta çok umudum yok ama..ben emziriyorum yavaş yavaş gidecek bu kilolar

ne güzel olurdu yaa, ama işteyim

bende çok severim içli köfteyi ama nerdeee

afiyet olsun

Son düzenleme:

Canım yolla walla bnm eşim hala çocuk istiyor :26::26: bebiş hasreti gider belki biraz
bu arada oqluşumuzun ismini ne koydunuz canım..

Ben de ilgilenebilirim bebişleee
Fırsat buldukça gel buraya canım, hiç umutsuzluğa falan da düşme, 36 beden alışverişi aklına gelsin hep
Çıtır mı çıtır bir anne olacaksın sen dee, sağlıklı beslenmen bebişine de faydalı olacak tabi ki

Tünayydıııınnn sen bizden daaha sanslısın aslında emzirmekle kaç kolari yakarsın gündee spor yapıyormus gidi daha hızlı kg verirsin

Canım yolla walla bnm eşim hala çocuk istiyor :26::26: bebiş hasreti gider belki biraz
bu arada oqluşumuzun ismini ne koydunuz canım..
ödünç verebilirim ozaman..adını ahmat kağan koyduk teyzesi

hiç aklımdan çıkmıyo ki 36 beden..desteğin için çok sağol canım..kızım varken herkes şok oluyodu senin çocuğunmu var diye tabiii burada verdiğim kilolar sayesinde.şimdi senin 2 çocuğun mu var desinler istiyorum.dua edelim nooolu birbirimize

Tünayydıııınnn sen bizden daaha sanslısın aslında emzirmekle kaç kolari yakarsın gündee spor yapıyormus gidi daha hızlı kg verirsin

tabii nerden baksan bebeğime yetecek sütü üretmem için vücut en az 400 kcal harcıyo bende günde en az 400kcal lik koşuyorum..-800 kcal bu benim için çok büyük bi avantaj..ama iki ay sonra sütüm azalmaya başlayacak

Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım ne diyosun bu yaştan sonra (38) ben bebiş bakabilirmiyim sence :26::26:

Hepimiz için ediyorum canım, bu topik ve buradaki herkes benim için çook değerli, hepimiz ideallerimize ulaşıcaz, birbirimize olan desteğimizle :13:

kızlarr becerebilirsem fotolarımı yüklecegim ama eklentide ki fotoları nasıl silebilirm yükledigm orda kalıyor silinmiyor :26:

tünayydııın canımm,
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın,emzirirken daha kolay oluyor kilo vermek tabii moralinin yerinde olması lazım

Tatlım ikinci sırada (B I U 'nun olduğu sıra) 4. sütun var ya, 2 tane dünya resmi var. O dünya resimlerinin yanında Insert Image var, oradan yükleniyor fotoğraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…