Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Meryemcimm ben de silemedim ama 1 saat içinde kullanılmayan eklentiler silinecek gibisinde bir şey yazıyor ya demek ki kendi kendine silinip gidiyor fotoğraf

kızlar niye kimse menü paylaşmıyor

Akşam topluca yazayım diyordum ama şimdilik yazayım ablacım.

Kahvaltı
1 bardak çay
1 adet simit
(Annemle hastaneye gittik, öyle atıştırmak zorunda kaldım.)

Ara
1 avuç fındık

Öğle
1 porsiyon et
2 kaşık pilav

Su 1.5 lt şimdilik

Hoşbuldum canım evet başlıcam bir kaç güne toparlanırım inşallah

benim menüme baktınmı canım nasıl buluyorsunuz:44:

ben sabah yazmıştın senacım,yorum yapabilirsin
genelde sorun olanlara yorum yapıyorum cnm bişey demediysem güzeldir

arada bir sabahları kesinlikle simit yenmeli bnm için kebaptan ötedir

canım sen öqün atlıyorsun olmaz akşam mutlaka en azından bir çorba içmen lazım meyveyle kahveyle geçiştirilmez... onun dışında 8 kaşık kuruyla 3 kaşık pilav çok fazla....hem ikiside karbonhidrat... kahvede ödem yapar içmemeye çalış...tartıda fazla çıkarsın...beslenme alışkanlıklarımızı deqiştirmemiz lazım...bu listeyelede kilo veririsin ama çok az...neyse birde haftalık verdiqin kiloya bakalım o zaman daha net konuşabiliriz

öğlenleri annem ne pişirse onu yiyorum,etli kurufasulye idineyse kilo bildirimi ne zaman:44:

Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım ne diyosun bu yaştan sonra (38) ben bebiş bakabilirmiyim sence :26::26:
kesinlikle bakarsın bi kere hiçde 38 gibi değilsin en fazla 28:)
zeyceyyy yasın kaç acaba ? merak ettim daha önce kaç kg vermiştin

yaşım 26 canım 17 kilo vermiştim 4,5 ayda şimdide 13 vermem lazım.

inşallah verirsin en kısa sürede canım

inşAllah hepimiz veririz ben inanıyorum inanmak ve azimli olmak lazım.daha önce oldu yine olur.hem verenlerin neyi fazla bizden şunun şurasında kaç kilo vericez ki..hem yaz yaklaştıkça millet iyice tutuşacak topic daha fazla kalabalık olmadan birbirimize destek olalım..:13::13::13::13:

coook haklısın canım :)
:13:

evet birbirimize destek olup yaptığımız hatalarda uyarmamız lazım,seninki neysede benim vermem gereken 23 kg mım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…