Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Hoşgeldin ablacım tekrar.. Yaza az kaldıı, hemen dön diyetine, arayı uzatma, özlüyoruz seni :KK16:

Ablacımm tebrik ederim süpersin sen, maşallah :nazar: :KK54:

Aynen canımm, biliyosun ben de evde hazırlanıyorum, pek çıkmadığım için almıyorum bir şey. Aynı senin gibi düşünüyorum, incelince alırım diye.. İnşallah 36 beden giysiler almaya hep birlikte çıkalım tatlımmm :KK34: :KK52:

Ben kesin toparlayamazdım ama sen dengelersin ablacım, süpersin gerçekten :KK16: :nazar:

teşekkür ederim canımm :KK16::KK16::KK16:

tünaydın herkeseee.:KK3::KK3::KK3:.benim 2 numara beni bırakmıyo:KK52::KK52: tek tek alıntı yapamıyorum kızlar..ama hepsini okuyorum.idare ediverin beni..sena ablaaaa kurtar beni madem yalnız sıkılıyosun benim oğlanı göndereyim ben biraz dinleneyim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.bu sabahki bundan sonraki sabahki ve bundan önceki sabahki menüm:KK76::KK76::KK56::KK56:
domates salatalık.peynir yumurta 1 dili tam tahıllı 4 zeytin maydonoz.
evet kızlar inş.36 beden alışverişine çıkıcaz hep beraber..ha gayret bakalım bu hafta çok umudum yok ama..ben emziriyorum yavaş yavaş gidecek bu kilolar

işim gücüm yok evde kös kös oturuyorum gelsenize laflayalım :KK34: yaparız haşlama sebze oturup yeriz :KK53:

çok az yemeyi düşünmüyorum :KK17: sabah akşam ve ertesi günü fazlasıyla dengeklemeye razıyım yeterki çok yiyim çok seviyorum çünkü hatta kalanını eve bile getirebilirim :KK24::KK24::KK24:

olmasss hepsi benim :KK23::KK23:

ne güzel olurdu yaa, ama işteyim :KK14:

bende çok severim içli köfteyi ama nerdeee :KK3:

afiyet olsun:KK16:

Son düzenleme:
tünaydın herkeseee.:KK3::KK3::KK3:.benim 2 numara beni bırakmıyo:KK52::KK52: tek tek alıntı yapamıyorum kızlar..ama hepsini okuyorum.idare ediverin beni..sena ablaaaa kurtar beni madem yalnız sıkılıyosun benim oğlanı göndereyim ben biraz dinleneyim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.bu sabahki bundan sonraki sabahki ve bundan önceki sabahki menüm:KK76::KK76::KK56::KK56:
evet kızlar inş.36 beden alışverişine çıkıcaz hep beraber..ha gayret bakalım bu hafta çok umudum yok ama..ben emziriyorum yavaş yavaş gidecek bu kilolar

Canım yolla walla bnm eşim hala çocuk istiyor :26::26: bebiş hasreti gider belki biraz:KK34:
bu arada oqluşumuzun ismini ne koydunuz canım..

Ben de ilgilenebilirim bebişleee :emir_bebek::KK52:
Fırsat buldukça gel buraya canım, hiç umutsuzluğa falan da düşme, 36 beden alışverişi aklına gelsin hep :KK34:
Çıtır mı çıtır bir anne olacaksın sen dee, sağlıklı beslenmen bebişine de faydalı olacak tabi ki :KK16:

Tünayydıııınnn :21:sen bizden daaha sanslısın aslında emzirmekle kaç kolari yakarsın gündee spor yapıyormus gidi daha hızlı kg verirsin:KK16:

Canım yolla walla bnm eşim hala çocuk istiyor :26::26: bebiş hasreti gider belki biraz:KK34:
bu arada oqluşumuzun ismini ne koydunuz canım..
ödünç verebilirim ozaman..adını ahmat kağan koyduk teyzesi
Ben de ilgilenebilirim bebişleee :emir_bebek::KK52:
Fırsat buldukça gel buraya canım, hiç umutsuzluğa falan da düşme, 36 beden alışverişi aklına gelsin hep :KK34:
Çıtır mı çıtır bir anne olacaksın sen dee, sağlıklı beslenmen bebişine de faydalı olacak tabi ki :KK16:

hiç aklımdan çıkmıyo ki 36 beden..desteğin için çok sağol canım..kızım varken herkes şok oluyodu senin çocuğunmu var diye tabiii burada verdiğim kilolar sayesinde.şimdi senin 2 çocuğun mu var desinler istiyorum.dua edelim nooolu birbirimize

Tünayydıııınnn :21:sen bizden daaha sanslısın aslında emzirmekle kaç kolari yakarsın gündee spor yapıyormus gidi daha hızlı kg verirsin:KK16:

tabii nerden baksan bebeğime yetecek sütü üretmem için vücut en az 400 kcal harcıyo bende günde en az 400kcal lik koşuyorum..-800 kcal bu benim için çok büyük bi avantaj..ama iki ay sonra sütüm azalmaya başlayacak

hiç aklımdan çıkmıyo ki 36 beden..desteğin için çok sağol canım..kızım varken herkes şok oluyodu senin çocuğunmu var diye tabiii burada verdiğim kilolar sayesinde.şimdi senin 2 çocuğun mu var desinler istiyorum.dua edelim nooolu birbirimize

Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım ne diyosun bu yaştan sonra (38) ben bebiş bakabilirmiyim sence :26::26:

Hepimiz için ediyorum canım, bu topik ve buradaki herkes benim için çook değerli, hepimiz ideallerimize ulaşıcaz, birbirimize olan desteğimizle :13:

kızlarr becerebilirsem fotolarımı yüklecegim :KK16:ama eklentide ki fotoları nasıl silebilirm yükledigm orda kalıyor silinmiyor :26:

tünayydııın canımm,
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın,emzirirken daha kolay oluyor kilo vermek tabii moralinin yerinde olması lazım

Tatlım ikinci sırada (B I U 'nun olduğu sıra) 4. sütun var ya, 2 tane dünya resmi var. O dünya resimlerinin yanında Insert Image var, oradan yükleniyor fotoğraf :KK16:

X