Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sen yaparsında güzel olmaz mııı
bencede normal kahvaltıda bi sürü sey yiyoruz doyuyoruz saglıklı seyler tabi

sen yaparsında güzel olmaz mııı
bencede normal kahvaltıda bi sürü sey yiyoruz doyuyoruz saglıklı seyler tabi

kesinlikle doqru canım :13: tartolet yicem diye yumurtamı tostumu peynir domatesimi yiyemedim mesela...tartolette cevizden az büyüktü ama tatlı olduqu için karbonu çok fazla diye başka bişey yemedim...en güzel saqlıklı beslenmek...

Hoşgeldin canım benim tekrardan

kızlar ben sürekli evde oldugum için tek parca bile bi kıyafet almadımmm işim olmuyor dısarı cıkmıyorum die hep erteledim birde diyete basladım zayıflayınca daha küçük beden alırım şimdiden masraf yapmayım die düşündüm yaz gelince mecburen aışverişe başlayacagım inşallah su 10 kilomu veririmde gönül rahatlıgı ile alışveriş yaparım ne dersiniz yapabilir miyim ??:26:

Canım bencede alma... ben almak zorunda kaldım çünkü 90la başlamıştım 80 olduqumda kıyafetlerim bol geliyordı aldım hep...sonra 75 oldum yine bol geldi yine aldım 70ken yine...62ye kadar bir sürü deqişik bedenlerde kıyafetlerim oldu....şimdi ise kilo aldım diye hiç kıyafet almadım....pantolonlarımı eşofman tarzı pantolonlardan alıyorum elastik olduqu için zorluk yaşamıyorum..kazaklarda zaten yünlü olduqu için çok sorun olmuyor...sende sabret biraz yazın hep beraber alırız

haklısın ablacım bende öyle düşündüm masrafa ne gerek var ddim inşallah yazın 36 beden almakiçin alışverişe cıkacagız

soguk ama ızmır o kaa soguk deel kızceler

of bugun o kaa cok ısım varkı kdv nın son gunu ptesı kontrollerım vs ama arada fırsat yaratır gırerım genede dunku mantı olayından sonra bugunku menum

sabah
2 dılım ıyıce kızarmıs cavdar 14 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p
yumurta 0 p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…