bnde oğluma 68 ile hamile kaldım 85 ile doğuma qirdm
sonra vermiştim ama emirme dönemimde tekrar aldm şimdi onları vermeye çalışıyorum :26:
bende çok kilo aldım yani hamileliğimde :26:
şimdi eşim 2.yi istior ama korkuyorum bu kiloyla hamile kalamam daha zayıf kalmam lazım
oğlum 3 yaşına qircek mayısta yani zamanı qeldi ama ben hala kilolarla cebelleşiorum
benimde qöbeğimde çatlaklarım var medicaassol krem bende var dizim yanmıştı dr iz kalmasın die vermişt ama kullanmadım
eğer ii qelcekse ecnelyse kreminide alıp karışım yaparım yaa zararlı bişi değil denemekte fayda var bence:26:
canım hoşgeldin ...ben yorum yapsam yanlış yaparım çünkü bebek emziriyorsun ama bebek emzirenlerin günlük 500 kalori gidiyormuş.. Onu biliyorum bir tek ....
canımm hoşbuldukkk
inşAllah gidiyordur kendiliğinden ayda 4 kilo gitse ne güzel olurdu
yiyorum ama kilo almıyorum diyenler gibii
Evet onlara hayranım ben.. Çok gıpta ediyyorum ....
Eki Görüntüle 607836 Eki Görüntüle 607836 Eki Görüntüle 607844 KIZLAR BUNLAR benım oncesı ve sonrası resımlerım ılk resımde 90 ıkıncısınde 69,700 kıloyum
Çok güzelsin Maşallah....
benim eltimde öyle daha da bir gıcığım
metabolizması çok hızlı ah ah darısı başıma bende birde kabızlık sorunu var şimdi benden dolayı yavrumada geçti
çiğdem canım ben baya uğraşmam gerekiyor kilo vermek için veriyorum ama bırakınca hemen alıyorum kötü oluyor o şekildede
metabolizmam noral seviyede ama bende kabızlık var işte 4-5 gunde bir cıkıyorum afedersin
Eki Görüntüle 607836 Eki Görüntüle 607836 Eki Görüntüle 607844 KIZLAR BUNLAR benım oncesı ve sonrası resımlerım ılk resımde 90 ıkıncısınde 69,700 kıloyum
wuww süpersin valla maşallah sana
90 iken bile çok kötü durmuyor vücudun bence.. boylusun maşallah
bende eklicem zayıflayıncaa
Valla bende çikolata diye kafayı yiyorum yada browni falan ama bu sefer ii atlattım ....
KLOPATRAM tesekkur ederım canımbenım daha cok bolgeseldı gobek ve mıde coktu bende
Bende yedim 2-3 gün önce hehe
Bugün ki menüm
Geç kalktım kalkınca bi büyük bardak 9lu çayımı içtim
Sabah: Tam bir kahvaltıyazmaya üşenirim onları ya 2 sabahtır normal ekmek yiyorum bakalım fark edicek mi
Ara: 2-3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt yedim ve 2 bardak 9lu çayımdan içtim
Öğle: Yoğurtlu kesme çorbası derler bilen varmı bilmiyorum ondan yidimmm 2-3 kaşık
Akşam: Çorba yoğurt salata ve brokolili makarna nihayett
Ara: Türk kahvesi sanırsamm
2lt su inşl 2.5 olar
Öğlen ki yemek hamurla yapıldığı için çok az yedim sırf akşam yemeği yüzündenkaç gündür canım istiyordu arkadaşıma gidicem beraber yapıp yicez ama içinde makarna çok az oluyor ya domatesle brokoli çok oluyor gene de çok az yicem bildirim öncesi bunu yapamammm hep bildirim öncesi böle şeyler yiyoum ya heralde cazip geliyor yasaklar neyse çorba salata ağırlıklı yicem ama du bakalım gidip gelirkende yürürüm azcık kalori gitsin
buqünkü menüm hiçte istediğim qibi olmadı..
sabah kahvaltımı 13 de yaptım :26:
çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
ara
1 kuru kayısı
öğle ile akşam birleşmiş oldu saat 17 de yaptım
1 kase çorba
1 kase yoğurt
saat 18 qibi oğlumun acılı cipsinden biraz tırtıkladım 8-9 tane kadar :18:
şimdide yeşil çayımı içiorum
yarın dr qidicem kızlar dua edin bana bişeym çıkmasın
her yemekten sonra baş dönmem oluyor
miğdemde zaten gastrit var reflüye dönmüş olabilceğini düşünüorum
baş dönmem de kan şekerimde kaynaklı olabilir die düşünüorum ama bilmiorm
yarın dahiliyeye qidicem inşallah bişeyim çıkmaz :26:
Geçmiiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz... Keşke canım cips yerine daha sağlıklı bir şey yeseydin..