aynen canım benimde bölqesel..
sadece basenim var totom yok, qöbeğim miğdem falan hiç yok
yanlarda simit denilen şey ve basenim var , qöğüslerimde aileden qelen yapı olarak büyük
kilo verince ufalırlar diye umuyorum o kadar :26:
melekcim çok güzel olmuşsun.darısı başıma ..azminden dolayı seni ayakta alkışlıyorum.bu arada boyun kaçtı?acayip iyi görünüyosun
herkese günaydınnnnnnnnnnn.......
erken kalktım ama bildirim yapmak için biraz beklicem.malum bide wc ye gideyim=)))))
başlangıç:66.6
geçen hafta .66.6
bu hafta :67.5
gelen:1.1kg
giden:0
çok moralim bozuk((((((((((((((((daha ne olsun yaaaaaa beni bi sirkeleyin yaaaaaaaa
fark cok belli oluyor azmin ve kararlılıgın ile basardın Melek ablacım tebrik ederimEki Görüntüle 607836 Eki Görüntüle 607836 Eki Görüntüle 607844 KIZLAR BUNLAR benım oncesı ve sonrası resımlerım ılk resımde 90 ıkıncısınde 69,700 kıloyum
başlangıç:74.800
geçen hafta .68 300
bu hafta :68.300
giden:yok
Merhaba canlarımbu hafta kg veremedim Aysunaycım seni tebrik ediyorum
bu hafta diyet yapmadım ne su içtim ne yediklerime dikkat ettm bu hafta kötü geçti neden bilmiyorum halsizlik sıkıntı hersey var
inşallah haftaya tekrardan vermeye baslayacagım
Günaydın kızlarrrr
dün akşam qecenin 12 sinde bir kaçamak yaptım ki sormayın
eşim qelirken eti kombo almış fıstıklı çikolata,antep fıstığı,çekirdek falan almış
tabi ben o saatte açlıktan ölürken bide paketleri açıp ağzıma koymaz mı anamm bi saldırdım kii
hem söylendim hem yedim
ama sabah tartıda eksilerii qörmekte beni çoookk mutlu ettii
Kilo bildirimi..
başlangıç: 80
geçen hafta 68.9
bu hafta : 67.9
giden: 1 kg
dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr hedefime son 8 kilo kaldı
başlangıç:70
geçen hafta .68.5
bu hafta :67.5
giden:1 kg:13:
o kadar kaçamağa rağmen 1 kilo
hariikasın tebrikler cnm
Günaydın kızlarrrr
eşim qelirken eti kombo almış fıstıklı çikolata,antep fıstığı,çekirdek falan almış
tabi ben o saatte açlıktan ölürken bide paketleri açıp ağzıma koymaz mı anamm bi saldırdım kii
hem söylendim hem yedim
Kilo bildirimi..
geçen hafta 68.9
fark cok belli oluyor azmin ve kararlılıgın ile basardın Melek ablacım tebrik ederim
Günaydın kızlarrrr
hem söylendim hem yedim
Kilo bildirimi..
geçen hafta 68.9
günaydın cnm..
rakibem bu haftalık böyle olsun ama bak seni geçerim aradaki fark artar ona göre
şaka bi yana toparlanırsın cnm hemen banada oluyo arada öyle...inş.sende toparlanıcaksın hemen..
önümüzdeki hafta 15 tatil başlıyo ozamana kadar 1 kilo daha vermem lazım o yüzdenn fire veremiyorum yoksa kaçamaklar yapardım kesin
yawriler özelden senaya bildrim falan mı yapıoz ? listeyi kim yapıo
Günaydın kızlarrrr
hem söylendim hem yedim
Kilo bildirimi..
geçen hafta 68.9