tebrik ediyorum canım.listelerini takip ediyorum da ...canım bazen uyguluyorum bile=))
harıkasınn tebrıklerrr
maşallah ne güzel kg vermişşinhedefine cok az kalmıs sabret devem et basarırsın
hedeflerimiz aynı inşallah birlikte veririz canım bakalım hanqimiz daha önce hedefine ulaşıcak
evet canım inşallah basaracagızdiyeti bozmadıkca her hafta gidiyor kilo ama haftaya kim daha cok vercek die insan daha da hırslanıyor hangimiz bir an önce ulaşacak hedefine bekleyelim görelim
hedeflerimiz aynı inşallah birlikte veririz canım bakalım hanqimiz daha önce hedefine ulaşıcak
canım daha hiç listemiz yapılmadı onun için bizde bilmiyoruz sadece bildirim yapıoruz:26:
Basen back problemine ne yapıyosuz arkadarlar
adet döneminde vucüt sişiyor e 2 kg ya kadar artış oluyormus kilon artsada moralin bozulmasın adetin bittikten 2gün sonra tartıl gerçek kilonu ögrenirsinkızlar hazır sizi burada bulmuşken ben günlük hap kullanıyorum ve bitmesine 2 gün kaldı .adet dönemimin yakın lması kilo verişimi etkiler mi?
ahaa bir rakip daha
bende varım caım kilolrımız aynı ezgi sen ve benim..hadi bakalım yarış başlasınnnne oluyor bana bugün biri beni durdursun
15 tatil girecek araya kil vermem durur benim..ama yetişirim yeniden size ben
listemi yapılıyo.... benim haberim yooooooooook
Kızlar evde değilim o yüzden bildirim yapamıyorum tartılmadım yani gene yarına kaldıneyse dün akşam süper bi haber aldım kursta birinci olmuşum en yüksek notu alan kişiymişim çok şükürr tebrikleri alayımmm
Kızlar evde değilim o yüzden bildirim yapamıyorum tartılmadım yani gene yarına kaldıneyse dün akşam süper bi haber aldım kursta birinci olmuşum en yüksek notu alan kişiymişim çok şükürr tebrikleri alayımmm
Cleopatra Canım 3 kiloda bile muhtesem incelmişşin masallah
bnde evde leslie 3 mil yapıorum sadece vucudu topluyor bu hafta fıtness a başlayacagım daha cok incelmem lazım