- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
Kızlar ben bildirimi Cuma ve Cumartesi günü olmayacam dan dolayı bugün paylaşıyorum
Başlangıç Kilo:67
Geçen Hafta: 52.300
Bu Hafta:52.00
Gelen:Yok
Giden:300 gr
Toplam Giden:15 kilo
Hedef:
Boy: 1.64
Spor:İş yerinde asansörü kullanmamak
Beklediğimden iyi çıktı ben fazla çıkar diye düşünmüştüm ama hatta az çıktı ama benim kilo çabuk değişiyor biliyorsununz 52 ile 53 arasında çok oynuyor ... Bende soranlara 52.500 diyprum ortasını buluyorum
maşallah ya, ne kadar sürede verdin. başlangıç kilolarımız aynı. neler yaptın?
Teşekkür ederim canım... Şubat sonu gibi başladım Haziran gibi de ideal kiloma ulaşmıştım ...4 aya yakın sürede canım ...
İlk başta suyu ile yeşil çayı hayatıma soktum .... Evde akşamlar kendimce spor yaptım mekik çekme aletiyle vs. Yemek olarakda
Ksinlikle kahvaltımı ettim ara sıra sütlü kfelks de yedim dönüşümlü olarak öğle yemeğinde de iş yerinde ne varsa Makrana pilav olamamak kaydı ile ana yemek +salata ara sıra 1 kepçe çorba +ana yemek +salata Akşamlar da aynı şekilde canım ..
Ara öğünlerde meyve ,yoğurt diyet biskuvisi gibi şeyler yedim ....
sağlıklı bir şekilde yani, maşallah. benim diyet listesi gibi.
hazirandan bu yana mı korumaya çalışıyorsun. ben bir ay (eylül) çok düzenli yedim içtim ve 4 kg falan verdim. sonrasında düzen falan kalmadı şimdilerde tekrar almaya başaladım ya((
Hazirandan bu yana korumaya çalışıyorum evet ama mesalla köye gittim kayınvalidemim yanına o zaman bir kaç kilo aldım 3 kilo(ödem de olabilir) kadar gelince hemen verdim .... İdeal kiloya ulaştıktan sonra ben istediğim kiloya ulaştım hadi yeniden aynı şekilde yemeye başlayınca alıyor birde o sırada kilon tam oturmamış oluyor daha çabuk alıyorsun o yüzden ben hala dikkat ediyorum yediklerime ama ideal kilomda kalayim diye vermeyim diye biraz menüm içeriğin değiştirdirdim okadar....
Düzen işte bir gün gitti diye öyle bırakınca lıyor canım benim de kaçamğım oluyor ama ertesi günü aynı şekilde hatta dünün kaçamaklarıma ders olarak daha az yiyerek devam ediyorum kilom aynı şekilde kalıyor kilom...
maşallah cnm. ben aslında 2. bebek için (allah kısmet ederse) vermek istiyorum ama sanırım bi süre zayıflayınca (1-2 yıl) kg mu korumam gerekecek :))
maşallah cnm. ben aslında 2. bebek için (allah kısmet ederse) vermek istiyorum ama sanırım bi süre zayıflayınca (1-2 yıl) kg mu korumam gerekecek :))
yesımcım menunu hazırladım
sabah
2 dılım cavdar yada tam bugday ekmegı
ıstedıgın kadar peynır
5 adet sıyah zeytın
yumurta ( haslanmıs 2 tane bıle yıyebılırsın)
ara
tuzssuz badem 6-7 adet yada 2 adet cevız yada 1 parca peynır yada bır kucuk kase yogurt
ogle
ızgara yada fırın olmak kaydı ıle ıstedıgın kadar tavuk ekmeksız olmak sartı ıle kofte yada et
salata
ara
ogleden oncekı aralardan bırını secebılırsın
aksam
oglen et yedınse aksam 5-6 kasık sebze yanında yogurt yada salata
veee mutlaka ama mutlaka 3 lt su
kolay gelsın canım
Günaydın kızlarrr
dünkü menümle 400 gr vermişim mutluyumm
buqünde ona benzer bir menü uyqulayacağım
bide dün form çayı içtiğim için wc çıktım ya ondan ya.. çok şükür vermeye başladım kiloları takrar
69.9 da takılıp kalmıştım hafta boyunca :26:
eşime söledim yarın keten tohumu alcak onu alana kadar ben yine form çayıyla idare edicem
zaten şurda vermem gereken 9-10 kg kaldı onuda bi şekilde verip rahatlıyım yaa
canım bu çok güzel bi menü.hem de doyurucu.kh diyetine göre demi.....kaç puan ediyo onuda yazssan ...bende kh başlamak istiyorum en azından örnek olur canım
Regl dönenemim mi yakın canım yeme yesen bile az kalori sağlıklı şeyler ye...
evet canım evdekilerde benimle birlikte diyet yapıyor çoğu zaman :) kendime almadıklarımı eve de sokmuyorumben helvayı felan hiç sevmem dün irmik helvası yedim ya
kızlar selam nasılsınızzz az kalorili bol enerjili günler diliyorummm
benim 2 aylık kızım var ellerinizden öperrr
ve emziriyorum aslında emzirmeye çalısıyorum çok sinirli memeyle kavga ediyor
76.7 kilo ile hamile kaldım ve 98.7 ile doğuma girdim tam 22 kilo aldım nasıl başardım bilemiyorum en son yürüyemiyordum herkes ikiz mi diyordu
ben haftada 3-4 kez lesile yürüyüşü yapıyorum ve 20 tanede mekik çekiyorum.
beslenmeme çok dikkat edemiyorum sadece şeker çok ekmek tüketmiyorum abur cubur yemıyorum vs çok su içiyorum 3 lt belkide daha fazla
kızlar o kadar krem yağ ve lierac catlak kremı vs kullnamama ragmen bacaklarım kollarım göbeğim komple çatladı bazen aynaya bakmak istemiyorummm
bir karısımdan bahsedilmiş medicaassol ve acnelyse krem sabah akşam suurnce gecııryormus dogrumu deneyeniniz oldu mu yada çatlaklara çözüm bulanınız
kızlar selam nasılsınızzz az kalorili bol enerjili günler diliyorummm
Benim 2 aylık kızım var ellerinizden öperrr
Ve emziriyorum aslında emzirmeye çalısıyorum çok sinirli memeyle kavga ediyor
76.7 kilo ile hamile kaldım ve 98.7 ile doğuma girdim tam 22 kilo aldım nasıl başardım bilemiyorum en son yürüyemiyordum herkes ikiz mi diyordu
Ben haftada 3-4 kez lesile yürüyüşü yapıyorum ve 20 tanede mekik çekiyorum.
Beslenmeme çok dikkat edemiyorum sadece şeker çok ekmek tüketmiyorum abur cubur yemıyorum vs çok su içiyorum 3 lt belkide daha fazla
Kızlar o kadar krem yağ ve lierac catlak kremı vs kullnamama ragmen bacaklarım kollarım göbeğim komple çatladı bazen aynaya bakmak istemiyorummm
Bir karısımdan bahsedilmiş medicaassol ve acnelyse krem sabah akşam suurnce gecııryormus dogrumu deneyeniniz oldu mu yada çatlaklara çözüm bulanınız
bugünkü menüm
sabah
1 patatesli yumurta yağda
1 kk peynir
salatalık
2 zeytin
2 dilim tam bugday ekmeği
2 çatal reçel
ara
2 mandalina
öğle
1 tabak mantar sote