canım ben aslında daha önce ara öğün yapıyordum sonra karatayı okudum oda ara öğün önermiyordu.ara öğünlerin neden yok canım?:26:
wc sorununuz oluyor mu kızlar?
ben form çayı içmeden wc çıkamıyorum neredeyse..
halbuki qün içerisinde 5-6 tane kuru kayısı tüketiyorum bol ılık su içiyorum
ama nafile.. ne zaman form çayı içersem o zaman bi sancıyla çıkıyorum wc ye :26:
oda içerisinde sinemaki olduğundan içmek istemiorum 2-3 qünde bir mecburiyetten içiorum
canım ben aslında daha önce ara öğün yapıyordum sonra karatayı okudum oda ara öğün önermiyordu.
şimdi karataya uyup ara öğün yapmıyorum..acıkmıyorum ki birde...
aynı problem bende de var:26: hemde yıllardır nadiren iyi oluyor ama genelde kötüyüm..
keten tohumu yiyorum sabahları 1 tatlı kaşğı üzerine 2 bardak ılık su içiyorum o biraz iyi gelmeye başladı..
sinamekiyi içme cnm çok zararlı
benim normalde hiç wc problemim yoktur
diyete başladığımdan beri var
fazla bişey yemediğimden sanırım wc çıkamıyorum hiç qelmio yani :26:
bende alayım bari keten tohumu :26:
çünkü wc çıkmadığım için bu sefer kilo da veremiorum moralim bozuluyo
bu aralar gecelerle aram çok iyi canım nerdeyse kendimle başbaşa kaldıqım tek an...evet yavrussss bı dondum pır dondum kararlar aldım sadece pazar gunu ızınlı gunum olcak ve 65 e ınene kadar durmak yokkkkkılo alma kısmına katılıyorum hengı dıyetı yaparsan yap eskı beslenmeye gecersen hoppp alırsınnn
kızımmmm uykun nere kactı ne ısın var o saatlerde :26::26::26: sahsen benım o saatte kıcımda pıreler ucusuyordu
Herkese bol bol selamlar...eylulden ıtıbaren sızlere yazmadım cunkı dıyetımı bıraktım ve turkıyeme geldıkten sonrada bır kosturmada gıdıyordum :)) dıyetı neden mı bıraktım cunkı hamile kalmıştım:) suan da 6.ayımın ıcındeyım hamılelikte ama buradayım sızle okuyorum yazdıklarınızı hamılelıkten sonra yapacagım seyler cok... Bu arada cok yol katedenler olmuştur emınım merkta ederım ama cok fala cevap var oku oku bıtmez artık
evet bak bende işe yaradıysa herkeste yaarar eminim ben
şöyle yap..sabah kalkar kalkmaz demliğe su koy ılısın....2 kuru kayısıyı ye üzerine 1 tatlı kaşığ keten tohumunu ilaç içer gibi ılık suyla iç..üüzerine ılık sıcak arası 2 bardak suyu iç....kahvaltını yap...sonra wc ihtiyacın olsada olmasada git cnm...zamanla düzeliyor
ben şimdi kulaklıkları takıp spor yapmaya gidiyorum cumaya az kaldı malum
bu aralar gecelerle aram çok iyi canım nerdeyse kendimle başbaşa kaldıqım tek an...
seni çok merak ettim aslında....acaba nerede hangi limana gelince yazar diye...ama birgün başka bir topikte yazılırken gördüm ve üzüldüm...ben merakla seni beklerken sen bir selam bile vermeye gelmedin....neyse belkide bu kadar deqer verdiqimi anlayamamışsındır...
bebişin hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...
.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr...
nasılız bakalım bol bol enerji harcadığınız bir gün olmuştur inşallah..
merhaba canım hoşgeldin düzenli iyemek yemeye başladığında ve bol su içip hareketini artırdığında kiloların otomatikman gidecek
düzenli yemek yemiyorum demişsin en büyük ve ilk düzeltmen gereken hatan bu bence..
öncelikle her sabah düzenli ve tam bir kahvaltı yapmalısın..yumurta peynir 1-2 dilim beyaz ekmek harici diğer ekmeklerden...zeyti domates vs...
ara.öğle ara.akşam. seklinde düzenli yemek yemeye alışman lazım..
günde 2-3 lt su içmeye başlaman lazım
sen menülerini hergün paylaş yanlışlarını görmeye başlayacaksın cnm..
merak etme eşini pişman edeceksi o söylediklerine...
gunaydın kızlar dunku menum efem ve gıden 300 gr
sabah
2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytn 1,5 p
yumurta 0
ara
elma 12 p
ogle
cok kucuk kepeklı ekmeklı sandvıc 11 p
ara
yok
aksam
tavuj nugget 7 adet mınık 9 p
3 lt su
48,5 puanla kapamısım gunu
yesımcım menunu hazırladım
sabah
2 dılım cavdar yada tam bugday ekmegı
ıstedıgın kadar peynır
5 adet sıyah zeytın
yumurta ( haslanmıs 2 tane bıle yıyebılırsın)
ara
tuzssuz badem 6-7 adet yada 2 adet cevız yada 1 parca peynır yada bır kucuk kase yogurt
ogle
ızgara yada fırın olmak kaydı ıle ıstedıgın kadar tavuk ekmeksız olmak sartı ıle kofte yada et
salata
ara
ogleden oncekı aralardan bırını secebılırsın
aksam
oglen et yedınse aksam 5-6 kasık sebze yanında yogurt yada salata
veee mutlaka ama mutlaka 3 lt su
kolay gelsın canım
cooook tesekkur ederım canım.sımdı kalkıp kendıme hemen ıkı tane yumurta yapayım ınsallah bır hafta sonra kılom bayagı bır ınmıs olur.
wc sorununuz oluyor mu kızlar?
ben form çayı içmeden wc çıkamıyorum neredeyse..
halbuki qün içerisinde 5-6 tane kuru kayısı tüketiyorum bol ılık su içiyorum
ama nafile.. ne zaman form çayı içersem o zaman bi sancıyla çıkıyorum wc ye :26:
oda içerisinde sinemaki olduğundan içmek istemiorum 2-3 qünde bir mecburiyetten içiorum
bu aralar gecelerle aram çok iyi canım nerdeyse kendimle başbaşa kaldıqım tek an...
seni çok merak ettim aslında....acaba nerede hangi limana gelince yazar diye...ama birgün başka bir topikte yazılırken gördüm ve üzüldüm...ben merakla seni beklerken sen bir selam bile vermeye gelmedin....neyse belkide bu kadar deqer verdiqimi anlayamamışsındır...
bebişin hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...
çiqdem çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm...
Günaydın herkese....
Yeşim haydi seni dört gözle menülerini bekleyecem.... Melek'in dediğini yap inşallah hemen gider kilolular