Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar ben bildirimi Cuma ve Cumartesi günü olmayacam dan dolayı bugün paylaşıyorum
Başlangıç Kilo:67
Geçen Hafta: 52.300
Bu Hafta:52.00
Gelen:Yok
Giden:300 gr:KK76:
Toplam Giden:15 kilo
Hedef:
Boy: 1.64
Spor:İş yerinde asansörü kullanmamak :KK24:

Beklediğimden iyi çıktı ben fazla çıkar diye düşünmüştüm ama hatta az çıktı ama benim kilo çabuk değişiyor biliyorsununz 52 ile 53 arasında çok oynuyor ... Bende soranlara 52.500 diyprum ortasını buluyorum
:KK53:

maşallah ya, ne kadar sürede verdin. başlangıç kilolarımız aynı. neler yaptın?

maşallah ya, ne kadar sürede verdin. başlangıç kilolarımız aynı. neler yaptın?

Teşekkür ederim canım... Şubat sonu gibi başladım Haziran gibi de ideal kiloma ulaşmıştım ...4 aya yakın sürede canım ...
İlk başta suyu ile yeşil çayı hayatıma soktum .... Evde akşamlar kendimce spor yaptım mekik çekme aletiyle vs. Yemek olarakda
Ksinlikle kahvaltımı ettim ara sıra sütlü kfelks de yedim dönüşümlü olarak öğle yemeğinde de iş yerinde ne varsa Makrana pilav olamamak kaydı ile ana yemek +salata ara sıra 1 kepçe çorba +ana yemek +salata Akşamlar da aynı şekilde canım ..
Ara öğünlerde meyve ,yoğurt diyet biskuvisi gibi şeyler yedim ....

Teşekkür ederim canım... Şubat sonu gibi başladım Haziran gibi de ideal kiloma ulaşmıştım ...4 aya yakın sürede canım ...
İlk başta suyu ile yeşil çayı hayatıma soktum .... Evde akşamlar kendimce spor yaptım mekik çekme aletiyle vs. Yemek olarakda
Ksinlikle kahvaltımı ettim ara sıra sütlü kfelks de yedim dönüşümlü olarak öğle yemeğinde de iş yerinde ne varsa Makrana pilav olamamak kaydı ile ana yemek +salata ara sıra 1 kepçe çorba +ana yemek +salata Akşamlar da aynı şekilde canım ..
Ara öğünlerde meyve ,yoğurt diyet biskuvisi gibi şeyler yedim ....

sağlıklı bir şekilde yani, maşallah. benim diyet listesi gibi.

hazirandan bu yana mı korumaya çalışıyorsun. ben bir ay (eylül) çok düzenli yedim içtim ve 4 kg falan verdim. sonrasında düzen falan kalmadı şimdilerde tekrar almaya başaladım ya :KK43:((

sağlıklı bir şekilde yani, maşallah. benim diyet listesi gibi.

hazirandan bu yana mı korumaya çalışıyorsun. ben bir ay (eylül) çok düzenli yedim içtim ve 4 kg falan verdim. sonrasında düzen falan kalmadı şimdilerde tekrar almaya başaladım ya :KK43:((

Hazirandan bu yana korumaya çalışıyorum evet ama mesalla köye gittim kayınvalidemim yanına o zaman bir kaç kilo aldım 3 kilo(ödem de olabilir) kadar gelince hemen verdim .... İdeal kiloya ulaştıktan sonra ben istediğim kiloya ulaştım hadi yeniden aynı şekilde yemeye başlayınca alıyor birde o sırada kilon tam oturmamış oluyor daha çabuk alıyorsun o yüzden ben hala dikkat ediyorum yediklerime ama ideal kilomda kalayim diye vermeyim diye biraz menüm içeriğin değiştirdirdim okadar....
Düzen işte bir gün gitti diye öyle bırakınca lıyor canım benim de kaçamğım oluyor ama ertesi günü aynı şekilde hatta dünün kaçamaklarıma ders olarak daha az yiyerek devam ediyorum kilom aynı şekilde kalıyor kilom...

Hazirandan bu yana korumaya çalışıyorum evet ama mesalla köye gittim kayınvalidemim yanına o zaman bir kaç kilo aldım 3 kilo(ödem de olabilir) kadar gelince hemen verdim .... İdeal kiloya ulaştıktan sonra ben istediğim kiloya ulaştım hadi yeniden aynı şekilde yemeye başlayınca alıyor birde o sırada kilon tam oturmamış oluyor daha çabuk alıyorsun o yüzden ben hala dikkat ediyorum yediklerime ama ideal kilomda kalayim diye vermeyim diye biraz menüm içeriğin değiştirdirdim okadar....
Düzen işte bir gün gitti diye öyle bırakınca lıyor canım benim de kaçamğım oluyor ama ertesi günü aynı şekilde hatta dünün kaçamaklarıma ders olarak daha az yiyerek devam ediyorum kilom aynı şekilde kalıyor kilom...

maşallah cnm. ben aslında 2. bebek için (allah kısmet ederse) vermek istiyorum ama sanırım bi süre zayıflayınca (1-2 yıl) kg mu korumam gerekecek :))

maşallah cnm. ben aslında 2. bebek için (allah kısmet ederse) vermek istiyorum ama sanırım bi süre zayıflayınca (1-2 yıl) kg mu korumam gerekecek :))

Aslında ben onu bir diyetisyene sormuştuum İnternete ortamından kişininn kendi vucüduna göre değişiyormuş 6 ay ile 1 yıl olarak demişti bana korumak içinde 1 gün çok yesen ertesi gün az ye dengele yediklerinin biraz içeriğin artır demişti...

Hamile kalsan da dikkat ederek alman gereken kadar alabiliyor insan ayyy benim en büyük korkum hamile kallı kilo almak ...... çünkü ben ne yazıkki çabuk kilo alıyorum ...

yesımcım menunu hazırladım

sabah
2 dılım cavdar yada tam bugday ekmegı
ıstedıgın kadar peynır
5 adet sıyah zeytın
yumurta ( haslanmıs 2 tane bıle yıyebılırsın)

ara
tuzssuz badem 6-7 adet yada 2 adet cevız yada 1 parca peynır yada bır kucuk kase yogurt

ogle

ızgara yada fırın olmak kaydı ıle ıstedıgın kadar tavuk ekmeksız olmak sartı ıle kofte yada et
salata

ara
ogleden oncekı aralardan bırını secebılırsın

aksam
oglen et yedınse aksam 5-6 kasık sebze yanında yogurt yada salata

veee mutlaka ama mutlaka 3 lt su
:KK34::KK34::KK34:

kolay gelsın canım

canım bu çok güzel bi menü.hem de doyurucu.kh diyetine göre demi.....kaç puan ediyo onuda yazssan ...bende kh başlamak istiyorum en azından örnek olur canım

Günaydın kızlarrr

dünkü menümle 400 gr vermişim mutluyumm :KK16:
buqünde ona benzer bir menü uyqulayacağım
bide dün form çayı içtiğim için wc çıktım ya ondan ya.. çok şükür vermeye başladım kiloları takrar
69.9 da takılıp kalmıştım hafta boyunca :26:
eşime söledim yarın keten tohumu alcak onu alana kadar ben yine form çayıyla idare edicem
zaten şurda vermem gereken 9-10 kg kaldı onuda bi şekilde verip rahatlıyım yaa

Günaydın kızlarrr

dünkü menümle 400 gr vermişim mutluyumm :KK16:
buqünde ona benzer bir menü uyqulayacağım
bide dün form çayı içtiğim için wc çıktım ya ondan ya.. çok şükür vermeye başladım kiloları takrar
69.9 da takılıp kalmıştım hafta boyunca :26:
eşime söledim yarın keten tohumu alcak onu alana kadar ben yine form çayıyla idare edicem
zaten şurda vermem gereken 9-10 kg kaldı onuda bi şekilde verip rahatlıyım yaa

Canım o form çayı keten tohumu gelene kadar olsada içme tabi sen bilirsin ama birde bol bol probiyotikli şeyler şey (Activa ,Yoğurt,kefir)Hatta keten tohumu onlara katarak yiyebilirsn

canım bu çok güzel bi menü.hem de doyurucu.kh diyetine göre demi.....kaç puan ediyo onuda yazssan ...bende kh başlamak istiyorum en azından örnek olur canım

canım o yazdıgım lıste 40 ı gecmeyen bır lıste puan olarak ebru akım karbonhıdrat lıstesınde yazan puanlara gore :KK34:

Regl dönenemim mi yakın canım yeme yesen bile az kalori sağlıklı şeyler ye...

evet canım evdekilerde benimle birlikte diyet yapıyor çoğu zaman :) kendime almadıklarımı eve de sokmuyorum :KK9::KK9: ben helvayı felan hiç sevmem dün irmik helvası yedim ya :KK1::KK1:

bu saate kadarkı menum

sabah
2 dılım kepek ekmegı ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
az salca

ara
ıkı ısırık gofret :KK20:

oglen
cıgkofte durum yarım
1 bardak ayran

aksamıda tavuk yada salataylar gecırırım

:KK14::KK14::KK14:

buqünkü menüm

sabah

2 bardak sıcak limonlu su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
yarım domates
1 fincan form ve yeşil çay

ara
2 adet kuru kayısı
1 qün kurusu
2 fındık

öğle
1 yağsız tuzsuz kızartılmış baget tavuk
1 kase çorba

ara
kuru kayısı
1 ceviz

akşam
1 kase spichal K

evet canım evdekilerde benimle birlikte diyet yapıyor çoğu zaman :) kendime almadıklarımı eve de sokmuyorum :KK9::KK9: ben helvayı felan hiç sevmem dün irmik helvası yedim ya :KK1::KK1:

Valla bende çikolata diye kafayı yiyorum yada browni falan ama bu sefer ii atlattım .... :KK1:

kızlar selam nasılsınızzz az kalorili bol enerjili günler diliyorummm:KK16::KK9::KK8:

benim 2 aylık kızım var ellerinizden öperrr:KK1: :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ve emziriyorum aslında emzirmeye çalısıyorum çok sinirli memeyle kavga ediyor :KK53:

76.7 kilo ile hamile kaldım ve 98.7 ile doğuma girdim tam 22 kilo aldım nasıl başardım bilemiyorum en son yürüyemiyordum herkes ikiz mi diyordu :KK53::KK19::KK52:

ben haftada 3-4 kez lesile yürüyüşü yapıyorum ve 20 tanede mekik çekiyorum.

beslenmeme çok dikkat edemiyorum sadece şeker çok ekmek tüketmiyorum abur cubur yemıyorum vs çok su içiyorum 3 lt belkide daha fazla :KK9::nazar:

kızlar o kadar krem yağ ve lierac catlak kremı vs kullnamama ragmen bacaklarım kollarım göbeğim komple çatladı bazen aynaya bakmak istemiyorummm:KK19:

bir karısımdan bahsedilmiş medicaassol ve acnelyse krem sabah akşam suurnce gecııryormus dogrumu deneyeniniz oldu mu yada çatlaklara çözüm bulanınız :KK31::KK31::KK31:

bugünkü menüm

sabah
1 patatesli yumurta yağda
1 kk peynir
salatalık
2 zeytin
2 dilim tam bugday ekmeği
2 çatal reçel

Ara
2 mandalina

Öğle
1 tabak mantar sote
1 tabak salata
2 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara
4 adet kuru kayısı

Akşam
1 tabak pırasa yada bulgur yemeği
Salata
Ayran

Ara
1 elma

nasıl sizce çok mu emziriyorum yoksa iyimi ??:44:

kızlar selam nasılsınızzz az kalorili bol enerjili günler diliyorummm:KK16::KK9::KK8:

benim 2 aylık kızım var ellerinizden öperrr:KK1: :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ve emziriyorum aslında emzirmeye çalısıyorum çok sinirli memeyle kavga ediyor :KK53:

76.7 kilo ile hamile kaldım ve 98.7 ile doğuma girdim tam 22 kilo aldım nasıl başardım bilemiyorum en son yürüyemiyordum herkes ikiz mi diyordu :KK53::KK19::KK52:

ben haftada 3-4 kez lesile yürüyüşü yapıyorum ve 20 tanede mekik çekiyorum.

beslenmeme çok dikkat edemiyorum sadece şeker çok ekmek tüketmiyorum abur cubur yemıyorum vs çok su içiyorum 3 lt belkide daha fazla :KK9::nazar:

kızlar o kadar krem yağ ve lierac catlak kremı vs kullnamama ragmen bacaklarım kollarım göbeğim komple çatladı bazen aynaya bakmak istemiyorummm:KK19:

bir karısımdan bahsedilmiş medicaassol ve acnelyse krem sabah akşam suurnce gecııryormus dogrumu deneyeniniz oldu mu yada çatlaklara çözüm bulanınız :KK31::KK31::KK31:

bnde oğluma 68 ile hamile kaldım 85 ile doğuma qirdm
sonra vermiştim ama emirme dönemimde tekrar aldm şimdi onları vermeye çalışıyorum :26:
bende çok kilo aldım yani hamileliğimde :26:
şimdi eşim 2.yi istior ama korkuyorum bu kiloyla hamile kalamam daha zayıf kalmam lazım
oğlum 3 yaşına qircek mayısta yani zamanı qeldi ama ben hala kilolarla cebelleşiorum
benimde qöbeğimde çatlaklarım var medicaassol krem bende var dizim yanmıştı dr iz kalmasın die vermişt ama kullanmadım
eğer ii qelcekse ecnelyse kreminide alıp karışım yaparım yaa zararlı bişi değil denemekte fayda var bence:26:

Benim 2 aylık kızım var ellerinizden öperrr:KK1: :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ve emziriyorum aslında emzirmeye çalısıyorum çok sinirli memeyle kavga ediyor :KK53:

Ben haftada 3-4 kez lesile yürüyüşü yapıyorum ve 20 tanede mekik çekiyorum.

Beslenmeme çok dikkat edemiyorum sadece şeker çok ekmek tüketmiyorum abur cubur yemıyorum vs çok su içiyorum 3 lt belkide daha fazla :KK9::nazar:

Kızlar o kadar krem yağ ve lierac catlak kremı vs kullnamama ragmen bacaklarım kollarım göbeğim komple çatladı bazen aynaya bakmak istemiyorummm:KK19:

Bir karısımdan bahsedilmiş medicaassol ve acnelyse krem sabah akşam suurnce gecııryormus dogrumu deneyeniniz oldu mu yada çatlaklara çözüm bulanınız :KK31::KK31::KK31:

bugünkü menüm

sabah
1 patatesli yumurta yağda
1 kk peynir
salatalık
2 zeytin
2 dilim tam bugday ekmeği
2 çatal reçel

ara
2 mandalina

öğle
1 tabak mantar sote
1 tabak salata
2 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara
4 adet kuru kayısı

akşam
1 tabak pırasa yada bulgur yemeği
salata
ayran

ara
1 elma

nasıl sizce çok mu emziriyorum yoksa iyimi ??:44:

canım hoşgeldin ...ben yorum yapsam yanlış yaparım çünkü bebek emziriyorsun ama bebek emzirenlerin günlük 500 kalori gidiyormuş.. Onu biliyorum bir tek ....

X