Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sagolun.aslında ben depresyon ılaclarını ıcmeye basladıktan sonra kılo almaya basladım.bes sene ılac kullandım panık atak hastasıyım ben.ıkı senedır ıcmıyorum ılac cok sukur.ben oyle cok yemek yıyen bırıde deılım ama duzensız yıyorum ben.bırde cıkolata tatlı cok ıstıyor canım.benım evde kosu bandım var ama kalp carpıntım cogalıyor dıye ara verdım zaten gunduz yapamıyorum cunku kızım bırakmıyor yuruyeyım kosu bandında.ama esım gercekten cok uzuyor benı.dun gelmıs bana herbalıfe dıye bır sey duymus zayıflatıyormus onu al dıyor

esıne bende cokk kızdım bugunden ıtıbaren senı ele alıyorum canım ve zayıflatacagım ole herbalıfe ymıs ole sacma seylerde sakın alma ıse yaramıyor sen gunluk menunu paylas ben senı yonlendırıcem 5 ayda 20 kılo vereceksn

evet bende cok sınırlendım ama haklı bır tarafdanda dıye kendımı avutuyorum.benım karacıgerımde buyume ve yaglanma var.bana anasonlu caylar, form cayları buna benzer seyler yasak.oda gelmıs bana herbılıfe dıye bır sey varmıs onu dene demezmı.cok bozuldum gercekten.artık onun yanında yemek bıle yemem ben.bırde benım yemek lıstem yok.yanı oyle oturup kahvaltı yapan yemek yıyen bırı deılım
bazen sade kahvaltıyla dururum aksam yemek yerım bazen sabah oglen yerım aksam yemem yani cok duzensız bır yemek seklım var

Ben Herbelife kullandım canım lahana hapınıda kullandım lidayıda kullandım hepsi kandırmaca hepsi
Herbe life Sabah Akşam sadece onu yiyorsun sütle bir likte verdiriyor kilo ama ne oluyor biliyormusun vucudün iflas ediyor benim o halimim bir tane fottoso var yüzüm çökmüş

Ne oldu bıraktım ve normal hayata geri dönünce verdiğim kilonun kaç katını aldım .... Sakına alma ...eşini dedikleirni duymamazllıktan gel Zayıflamak için en doğru yol sağlıklı beslenmek.... Melek in Dediği gibi bu hemen sporla başlamazsın ilk başta diyet yaparsın ondan sonra başlarsın spora ... Eşini Takma bu erkeklerin hepsi öyle sana özel değil canım ben evlendikten sonra aldım kilo eşim devamlı dalga geçiyordu dominat diye ... Ama verdim kiloları onla ben dalga geiyorum göbeğin var diye ..... Şimdi diyor beni kendin gibi yap fit olayim diyor ...

kac kılosunuz suan yasınız kac.benım boyum 167 kılom 93.ama ınanın moralım cok bzouk yanı bugun hele butun gunum mahvoldu.cok canım sıkılıyor

kac kılosunuz suan yasınız kac.benım boyum 167 kılom 93.ama ınanın moralım cok bzouk yanı bugun hele butun gunum mahvoldu.cok canım sıkılıyor

Ben 25 yaşındayım 52,5 kiloyum ben istediğim kiloya ulaştım şu an kilo mu korumaya çalışıyorum ..

Bugün sınavım vardııı ancak girebildim bugün menüler hak getire

Sabah: köfte ekmek

Ara: bitki çayım

Öğle: irmik helyası yoğurt ve makarna hepside azıcıktı yoğurt hariç

Ara:Bitki çayı ve 1 dilim peynir (ne alaka bilmem ama canım istedi )

Akşam: bizimkiler sakatat yiyecek bende salata ve yoğurt

Ara: ya türk kahvesi yada ayva ve portakal

45 yürüyüş ve 3 lt su

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr...

nasılız bakalım bol bol enerji harcadığınız bir gün olmuştur inşallah..

merhaba canım hoşgeldin düzenli iyemek yemeye başladığında ve bol su içip hareketini artırdığında kiloların otomatikman gidecek
düzenli yemek yemiyorum demişsin en büyük ve ilk düzeltmen gereken hatan bu bence..
öncelikle her sabah düzenli ve tam bir kahvaltı yapmalısın..yumurta peynir 1-2 dilim beyaz ekmek harici diğer ekmeklerden...zeyti domates vs...
ara.öğle ara.akşam. seklinde düzenli yemek yemeye alışman lazım..
günde 2-3 lt su içmeye başlaman lazım
sen menülerini hergün paylaş yanlışlarını görmeye başlayacaksın cnm..
merak etme eşini pişman edeceksi o söylediklerine...

menümü paylaşıyım...

sabah klkınca 2 kuru kayısı yedim ve 2 büyük bardak su içtim..

kahvaltı:
-1.5 haşlanmış yumurta
-3 zeytin
-1 dl tam buğday ekmeği
-beyaz peynir
-kaşar

öğle:
-1 tabak sulu köfte
-4-5 kaşık muhallebi

akşam:
-yarım kase k.mercimek çorbası
-közlenmiş patlıcandan karnıyarık 1 adet
-bol yeşil salata
-ayran.

suyumu tamamlıcam
yeşil çay içerim spordan sonrada

ara öğünlerin neden yok canım?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…