Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

indir tabi canım hedefimizde aynı olsun...valla bnde hiç görmedim 2 yıldırda 74 kglardaydım 6 lı rakamlara indikçe inanamadım
bu arada yasın kaç ben bilmiyorum ögretmensin galiba canım bilgilerinde okudum

yaşım 30

evet öğretmenim canım..

şimdi hedefimi 58 yaparsamda inemezsem 60 la arada 2 kilo var gerçişöyle 65 lere bi ineyim ozaman indireyim rakamı

yaşım 30

evet öğretmenim canım..

şimdi hedefimi 58 yaparsamda inemezsem 60 la arada 2 kilo var gerçişöyle 65 lere bi ineyim ozaman indireyim rakamı

ayy ne güzell bnde 20 yi doldurdum 21 e adım attım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum onun için sürekli nete falan gelemiyorum cuma günleri bildirim yapmaya calışıyorum fırsat buldukça
tamam ozaman senin istediğin gibi olsun birlikte yapacagız rakibim benim

günaydın kızlar nasılsınız ben çooooook mutluyum

şimdi tartıldım ve çok motive oldum

başlangıç kilom : 96.6
geçen hafta : 95.8
bugün : 94.3
hedef kilom 70
boyum : 1.72
bedenim: 44-46

geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3

merhaba hoşgeldin canım...

Başlangıç kilomuzda amacımızda aynıbende bebek istiyorum ve zayıf başlamak istiyorum hamileliğime inşallah tabi..

Sende katıl aramıza gitsin kilocuklar

evet canım ya hadı bakalım ıns gıdecek aynıymıs hedeflerımızz basaracagızzz:)

çok sevındım canım darısı bıze bakalım:)

süpersin tebrik ederim seni

Bozma moralini canım, az ya da çok, önemli olan vermek. Günde 3 lt su içmeye çalış

Hoşgeldin o zaman canımm
Meryem listemizi paylaşmış, ona birebir uyduğunda, kilolarının nasıl gittiğini sen de anlamayacaksın
Bugün kilo bildirimlerimizi yapıyoruz, sen de yarın tartılırsın, ve diyete başlarsınn

Hurmanın karbonu çok yüksek canım

Günaydın Canlarım

Bildirimim

başlangıç :
74,800
geçen hafta:67,500

bu hafta: 68,300

giden:

gelen :800gr
toplamda: 6.500 gr

hedef :
58 kg
spor :
leslie 3 mile yapıyorum

Tatlım, regl öncesi olduğundandır, ben de çok şişkin hissediyorum
Biliyosun 1-2 kiloya kadar ödem tutuyor vücut..

bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için

Burada göreceksin canım, emin ol

Tebrikler canım

bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için

Canım benim bnm içinde rüya gibiydi vermiş olsamda görmüş olsamda hep yanlıs yollardan ilaç kulanarak ama olayı anlayınca görüyorsun hatt o kilolda kalıyorsun benim 1 yıl olacak şubat ayında diyet e başladım kaç aydır aynı kilodayım...

tebriklerrrrrrrrrrrrr harıkasın canım 1.5 kilo gitmiş bu süper bir rakam..
evet canım ya hadı bakalım ıns gıdecek aynıymıs hedeflerımızz basaracagızzz:)
:13::13::13:
Bozma moralini canım, az ya da çok, önemli olan vermek. Günde 3 lt su içmeye çalış

Burada göreceksin canım, emin ol

[/I]

evet suyumu artırıyorum bundan böyle...inşallah haftaya daha iyi olucak...

Günaydın çıtırlar
Bildirimimi yapmaya geldim.

Başlangıç: 61 kg
Geçen hafta: 59 kg
Bu hafta: 58.7 kg
Gelen/giden: -300 gr
Hedef: 48
Boy: 157 cm
Spor: yok

Regl öncesi olduğundan bu kadar az olduğunu düşünüyorum
Aslında kaçamaklar da oldu, neyse geride kaldı, artık daha fazla dikkat edicem

çok güzel kilo vermişsin ciğdem..tebrik ediyorum seni

ben kendime inanmıyorum sanırım sorun burada:44:

en son 63 ü görmüştüm geçen yılda sonra hopppppppp geri aldım....ama 60 ın altına bi insem hamilelik yada hastalık vs olmadığı sürece kilo almamak için savaşırdım eminim..

deeeeee işte oralara hiç inemiyorum...

bu kez yarışacağım... ve inşallah gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

Edacım artık iyi bi karar ver ve düzenli kG vermeye basla anlaştık mı:13:

Hadi canım artık bugünden itibaren basla haftaya kg vereceksin bak ne kadar zamandır ugrasıyorsun cok agır gidiyor bi çikolata için hayallerinden vezgeçme gerçege cevir

Evet canım ya ne zamandır sadece 2.4 kg verdimmm :84:
Çikolataya da karşı koyuyorum artık ama

Evet canım ya ne zamandır sadece 2.4 kg verdimmm :84:
Çikolataya da karşı koyuyorum artık ama

canım bak isteyince ne güzel kg veriyoruz bnde dahil ama kg verme işi uzunbi süreç hergün suyumuzu 3lt içecegiz beslenmemiz hergün düzgün olacak aralar tek çeşit akşam hafif seyler yiyecegiz ama bunu 1 2 gün degil uzun süre yapacagız mecburen bunun içinde karar verip eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmek lazım birde gerçekten istiyorsan 4 elle sarılman lazımyoksa kilo verilmiyor malesef

bizde böyle bildirim vermemiz gerekiyomu yoksa çizelge yeterli mi?

Her hafta hem bildirim yapıp, hem de çizelgeyi değiştiriyoruz canım

Haklısın Meryemcim. Suyumu da hiç 3 lt'ye tamamlamadım. Yeşil çay da içmiyorum, tarçın yöntemini denedim yine de öğğ :120:
Off bu hafta dikkat edip, en fazla ne kadar verebileceğimi görmek istiyorumm

tamam canım hadi bakalım kafanda tamamen bitir ve basla ara vermeden devam et alışınca verdikçe veresin geliyor her hafta kg kaybetmek süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…