indir tabi canım hedefimizde aynı olsun...valla bnde hiç görmedim 2 yıldırda 74 kglardaydım 6 lı rakamlara indikçe inanamadım
bu arada yasın kaç ben bilmiyorum ögretmensin galiba canım bilgilerinde okudum
yaşım 30
evet öğretmenim canım..
şimdi hedefimi 58 yaparsamda inemezsem 60 la arada 2 kilo var gerçişöyle 65 lere bi ineyim ozaman indireyim rakamı
merhaba hoşgeldin canım...
Başlangıç kilomuzda amacımızda aynıbende bebek istiyorum ve zayıf başlamak istiyorum hamileliğime inşallah tabi..
Sende katıl aramıza gitsin kilocuklar
günaydın kızlar nasılsınız ben çooooook mutluyum
şimdi tartıldım ve çok motive oldum
başlangıç kilom : 96.6
geçen hafta : 95.8
bugün : 94.3
hedef kilom 70
boyum : 1.72
bedenim: 44-46
geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. Bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. Inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3
hedef kilom 70
geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3
günaydın kızlarrrr bildirimimi yapayım....bu hafta kendimi hiç beğenmiyorum...çok zor gidiyor kilolarımmm neredeyse 1 ay olacak ben diyete başlayalı ama 1.5 kilo oynadı ancak.. neyse genede bu hafta yarım kilocuk gitmiş
Başlangıç Kilo:70
Geçen Hafta:69
Bu Hafta:68.5
Giden:500 gr
Toplam Giden:1.500 gr
Hedef:60
Boy:165
Beden:42[/B]
Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....
şimdi kahvaltı yaptım.
sabah:1 meşrubat bardağı yarım yağlı süt,3 hurma
öğle:1 kase çorba,1 dilim ekmek,
ara: yarım dilim tost,ayran
akşam:daha ne pişireceğimi karar vermedim
ara:1 elma,çay bardağı süt
Günaydın Canlarım
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta:67,500
bu hafta: 68,300
giden:
gelen :800gr
toplamda: 6.500 gr
hedef :58 kg
spor : leslie 3 mile yapıyorum
bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için
hedef kilom 70
geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3
bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için
tebriklerrrrrrrrrrrrr harıkasın canım 1.5 kilo gitmiş bu süper bir rakam..günaydın kızlar nasılsınız ben çooooook mutluyum
hedef kilom 70
:13::13::13:evet canım ya hadı bakalım ıns gıdecek aynıymıs hedeflerımızz basaracagızzz:)
Bozma moralini canım, az ya da çok, önemli olan vermek. Günde 3 lt su içmeye çalış
Burada göreceksin canım, emin ol
[/I]
Canım benim bnm içinde rüya gibiydi vermiş olsamda görmüş olsamda hep yanlıs yollardan ilaç kulanarak ama olayı anlayınca görüyorsun hatt o kilolda kalıyorsun benim 1 yıl olacak şubat ayında diyet e başladım kaç aydır aynı kilodayım...
Günaydın çıtırlar
Bildirimimi yapmaya geldim.
Başlangıç: 61 kg
Geçen hafta: 59 kg
Bu hafta: 58.7 kg
Gelen/giden: -300 gr
Hedef: 48
Boy: 157 cm
Spor: yok
Regl öncesi olduğundan bu kadar az olduğunu düşünüyorum
Aslında kaçamaklar da oldu, neyse geride kaldı, artık daha fazla dikkat edicem
Edacım artık iyi bi karar ver ve düzenli kG vermeye basla anlaştık mı:13:
Aynenn canım, yapmam gerek her şeyi biliyorum ama uygulamaya koyma kısmı
Hadi canım artık bugünden itibaren basla haftaya kg vereceksin bak ne kadar zamandır ugrasıyorsun cok agır gidiyor bi çikolata için hayallerinden vezgeçme gerçege cevir
Canım regle yakınsıın demi boşver önümüzdeki hafta 66 yı görürsün
Evet canım ya ne zamandır sadece 2.4 kg verdimmm :84:
Çikolataya da karşı koyuyorum artık ama
bizde böyle bildirim vermemiz gerekiyomu yoksa çizelge yeterli mi?
bizde böyle bildirim vermemiz gerekiyomu yoksa çizelge yeterli mi?
canım bak isteyince ne güzel kg veriyoruz bnde dahil ama kg verme işi uzunbi süreç hergün suyumuzu 3lt içecegiz beslenmemiz hergün düzgün olacak aralar tek çeşit akşam hafif seyler yiyecegiz ama bunu 1 2 gün degil uzun süre yapacagız mecburen bunun içinde karar verip eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmek lazım birde gerçekten istiyorsan 4 elle sarılman lazımyoksa kilo verilmiyor malesef
Her hafta hem bildirim yapıp, hem de çizelgeyi değiştiriyoruz canım
Haklısın Meryemcim. Suyumu da hiç 3 lt'ye tamamlamadım. Yeşil çay da içmiyorum, tarçın yöntemini denedim yine de öğğ :120:
Off bu hafta dikkat edip, en fazla ne kadar verebileceğimi görmek istiyorumm