canım süt kabızlık yaparmı bilmiyorum netten araştır bakalımaslında yoğurdu ben çok yerim..süt yapıyomudur kabızlık acaba onuda çok içiyorumda
gerçi keten tohumu iyi geldi sanki onu yemeye devam edeceğim...
menümü yazayım...
sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı yedim...
1 tatlı kaşığı keten tohumunu ilaç gibi yuttum üzerine 2 su bardağı ılık su içtim...
kahvaltı:
-2 dl tam buğday ekmeği.(yarından itibaren 1 dilime düşüreceğim)
-2 zeytin
-yumurta salatası
-peynir çeşitleri
-domates salatalık
2 dilim sucuk
ara:
-1 subardağı süt
-yarım elma
akşam:
-hamsi tava
-bol yeşil salata
akşamdan sonra ara yapmıycam bundan böyle.
suyum az oldu 2 lt ye tamamlıcam.
spor yok:evi sildim süpürdüm belki spor yerine geçer
Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....
ARkadaşları bilmem ama ben beğenmedim listeniamaan azıcık kilo verdim diye bugün kendime bol yoğurtlu, kıymalı ,biraz büyükçe bi tabak bilmem biliyomusunuz bulgur köftesi yedim.(akşam) 1 bardak kola ,2 çatal ev
yapımı şekerpare:)))
öğle:1 kase çorba,4 kaık taze fasulye
ara:2 küçük meyveli yoğurt
sabah:3 hurma, 1 meşrubat bardağı yarım yağlı süt
daha ne olsun dimi...
başlangıç:66.6
geçen hafta:66.6
bu hafta:66.6
gelen giden yok
motivasyon yok
yok yokkkkkkkkkkkkk bu sene hiç beğenmiyorum kendimi akşam çikolata soslu mozaik pasta yaptım 21.30 da yedimmmmmm birinin beni sirkelemesi gerekiyo motive olamıyorum kendime sinir oluyorum
tebrıklerrrrSelam kizlar kilo bildirimi yapmaya geldim , gecen dusunuyordum sali gunleri tartilmaya devammi edeyim yoksa forumdaki fistiklar gibi cumalarimi diyerekten. Doktorumla basladigimiz Sali'dan sali gunleri tartiliyorum yeniden ,Saglik karnemdeki yazilan tarih cizelgesinin dengesini bozmak istemiyorum o bakimdan
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 93.2
Bu hafta ( sali gunu tartildim ) : 92.2
Umuyorum hepimiz bu kilo kaybetme yolculugunda istedigimiz kiloya ineriz saglikli ve kalici bi sekilde , elbette moralimiz en yukseklerde ve irademiz'de cabasiHepinize opucukler hoscakalin .
amaan azıcık kilo verdim diye bugün kendime bol yoğurtlu, kıymalı ,biraz büyükçe bi tabak bilmem biliyomusunuz bulgur köftesi yedim.(akşam) 1 bardak kola ,2 çatal ev
daha ne olsun dimi...
bence de kola hiç olmamış tatlımamaan azıcık kilo verdim diye bugün kendime bol yoğurtlu, kıymalı ,biraz büyükçe bi tabak bilmem biliyomusunuz bulgur köftesi yedim.(akşam) 1 bardak kola ,2 çatal ev
daha ne olsun dimi...
merhaba moonum hoşgeldin..resimdeki bebişin mi yerim ben onuuuuu :Nazar: maşallahhhhhh çok güzel tatlıselammm kızlarrrr ben geldimm
selam arzu ablacım
aysunayım gelmişşş hoşgelmişşş yagmurdamlasida gelsindee eski grubu toplayalım hadiiii
bende bildirim yapayımm gerçi emziriyorum çok diyet yapamıyorum ama maşAllah hareketliyim serracık saolsun birazda ekmeği azalttım sebze ağırlıklı besleniyorum
lütfen benide listeye eklermisinizzzz
Başlangıç: 87
Bu hafta: 85.9
giden: 1.1 kg
gelen: yok
toplam verilen: 1.1 kg
Boy: 168 cm
beden: 44
Spor: haftada 3 kez leslie yürüyüş ve bebişin peşinden koşmaaa
sevgileeerrrr
tebrikler gitmiş 1 kiloSelam kizlar kilo bildirimi yapmaya geldim , gecen dusunuyordum sali gunleri tartilmaya devammi edeyim yoksa forumdaki fistiklar gibi cumalarimi diyerekten. Doktorumla basladigimiz Sali'dan sali gunleri tartiliyorum yeniden ,Saglik karnemdeki yazilan tarih cizelgesinin dengesini bozmak istemiyorum o bakimdan
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 93.2
Bu hafta ( sali gunu tartildim ) : 92.2
Umuyorum hepimiz bu kilo kaybetme yolculugunda istedigimiz kiloya ineriz saglikli ve kalici bi sekilde , elbette moralimiz en yukseklerde ve irademiz'de cabasiHepinize opucukler hoscakalin .
günaydınnnnnnnnn canımgunaydın kızlar herkeze ıyı hafta sonları
Günaydın Herkese çalışanlar için inşallah için vakit geçer...
kızlar günaydın...bugün hafta sonu ben erkenden kalktım nedense.uyku tutmadı dün yediklerimden heralde(
Canım alabalık derken bildiğimiz balık demi?bu sabah ki bildirimim
sabah:yarım alabalık,kaşarlı tost çay
ara:1 portakal
öğle:1 kase tarhana çorba,tavuklu patates yemeği,2-3 kornişon torşu
ara:4 hurma
akşam:yoğurt,öğlenin aynısı
gunaydın kızlar herkeze ıyı hafta sonları
bence de kola hiç olmamış tatlım
merhaba moonum hoşgeldin..resimdeki bebişin mi yerim ben onuuuuu :Nazar: maşallahhhhhh çok güzel tatlı
emziriyorsun canım çok kesme yiyeceklerini ama dikkat et sadece...
tebrikler gitmiş 1 kilo
günaydınnnnnnnnn canım
günaydınnnnnnnnnn canım