günaydın kızlar nasılsınız ben çooooook mutluyum
şimdi tartıldım ve çok motive oldum
başlangıç kilom : 96.6
geçen hafta : 95.8
bugün : 94.3
hedef kilom 70
boyum : 1.72
bedenim: 44-46
geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3
kilo çizelgemi yaptım açık bildirim yapmama gerek varmı?
Her hafta hem bildirim yapıp, hem de çizelgeyi değiştiriyoruz canım
Haklısın Meryemcim. Suyumu da hiç 3 lt'ye tamamlamadım. Yeşil çay da içmiyorum, tarçın yöntemini denedim yine de öğğ :120:
Off bu hafta dikkat edip, en fazla ne kadar verebileceğimi görmek istiyorumm
başlangış kilo:86
bu hafta:84.9
hedef:65
yeni olduğum için billdirimim bukadar
Bende yeşil çayı tek olarak sevmiyorum ama içmek için zorluyorum 7 otlu çayın tadı ama canım yeşil çayınkinden güzel..
ciğdemcim 5 i 1 yerde cayı da marketlerde satılıyor mu
Bulunur ben almıştım tüm malzemeleri eksiksiz bi şekilde ama düzenli içmedim hiç, artık alıp düzenli içicemcinnema bulabildiniz mi?heryerde bulunmuyo da....
arkadaşlar gece gece aklıma ne takıldı?illa bu çizelgeyi yapabilmek için 50 msj atmak gerekiyomuş ? doğruluk payı var mıdır?
süpersin tebrik ederim seni
Cumartesi bildirim yapmıştım en son ama o lahana yüzünden akşam yemek yemiştim ondan galiba verememişim
Başlangıç Kilo:93.500
Geçen Hafta: 91
Bu Hafta:89.800
Gelen/Giden: gelen yok giden 300 gr
Toplam Giden: 2.800 gr
Hedef: 60
Boy: 1.70
Spor: Haftanın 3-4 gün 1.5 saat yürüyüş
başlangış kilo:86
bu hafta:84.9
hedef:65
yeni olduğum için billdirimim bukadar
mrb uzun zamandır gelemedım ,uzaktan takıpettım sizleri ama şimdi tekrarda motive olmam gerek ve 59 'u görmem gerek lütfen yardım...
mrb uzun zamandır gelemedım ,uzaktan takıpettım sizleri ama şimdi tekrarda motive olmam gerek ve 59 'u görmem gerek lütfen yardım...
Satılıyor canım benim doğadanın ve liptonun var liptonun ki bimde daha uygun hemde alabilirsin :13:
çok teşekkur ederim canım