Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....

çooook şükür ççizelgem var...

merhaba canım cizelgeni tekrar düzenlesen iyi olcak cünkü eksik cıkmıs kilon falan

canım fazla dikkat etmiyorsun galiba suyuda az içiyor olabilirsin yada akşam yemegi sonrası atıstırıyorsan meyve bile olsa kg vermeni engeller
kilolarımız birbirine yakın istersen yarısalım ne dersin

merhaba tabiki aramıza katıldın bile tabiki hep beraber basaracagız

şimdi kahvaltı yaptım.

sabah:1 meşrubat bardağı yarım yağlı süt,3 hurma

öğle:1 kase çorba,1 dilim ekmek,

ara: yarım dilim tost,ayran

akşam:daha ne pişireceğimi karar vermedim

ara:1 elma,çay bardağı süt

merhaba canım...inanki akşam yemeğimi 5-6 gibi yiyorum sonrasında sadece süt içiyordum ama onu da kestim genede yerimde sayıyorum.

sanırım kahvaltıyı abartıyordum ekmeği 2 dilimden 1 e indirdim.

suyumu az içiyo olabilirim haklısın..

birde bende kabızlık başgösterdi onunda etkisi olabilir...

inşallah bu hafta biraz daha sıkayım bakalım nasıl olacak...

olur yarışabilirizbelki heyecan olur kilocuklar daha rahat gider..

merhaba hoşgeldin canım...

başlangıç kilomuzda amacımızda aynıbende bebek istiyorum ve zayıf başlamak istiyorum hamileliğime inşallah tabi..

sende katıl aramıza gitsin kilocuklar

Günaydın Canlarım

Bildirimim

başlangıç :
74,800
geçen hafta:67,500

bu hafta: 68,300

giden:

gelen :800gr
toplamda: 6.500 gr

hedef :
58 kg
spor :
leslie 3 mile yapıyorum

ay canım ya bu kabızlık cok fena tartıdada yüksek cıkarıyor bnde 1 haftadır regl kabızlık ugrasıyorum
birde bu hafta 3 gündür her ögün ekmek yedim ekmek yedikçe acıktım acıktıkca yedim dengem bozuldu ama bundan sonra dikkat edecegim listeye tem anlamıyla uyunca kg gidiyor yasadım gördüm
tamam canım tatlı rakip olalım bizde yarısalım anlaştık

anlaştık:13::13::13:

tesekkur ederım bende basarabılırsem cızelgemı olusturcam
iş yerındeyım ama kulagım ve gozum sızde :)

rica ederim canım ya :) tamam sen çizlgeni yap bnde besleme listemizi paylaşayım aynen uygula ve kilo ver inan yapılmıycak bişey degil basarırsın istedikten sonra

diyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?

1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

Günaydın Herkese

Bildirimim

Başlangıç :67

Geçen hafta:52.400
Bu hafta:52.300

Giden:100gr
Gelen :Yok

Toplamda:14.700 kilo

Hedef :
Spor :Yok

bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için

Son düzenleme:
bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için

indir tabi canım hedefimizde aynı olsun...valla bnde hiç görmedim 2 yıldırda 74 kglardaydım 6 lı rakamlara indikçe inanamadım
bu arada yasın kaç ben bilmiyorum ögretmensin galiba canım bilgilerinde okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…