Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooook şükür ççizelgem var...
günaydın kızlarrrr bildirimimi yapayım....bu hafta kendimi hiç beğenmiyorum...çok zor gidiyor kilolarımmm neredeyse 1 ay olacak ben diyete başlayalı ama 1.5 kilo oynadı ancak..neyse genede bu hafta yarım kilocuk gitmiş
Başlangıç Kilo:70
Geçen Hafta:69
Bu Hafta:68.5
Giden:500 gr
Toplam Giden:1.500 gr
Hedef:60
Boy:165
Beden:42[/B]
herkes burada kızlar günaydın:)
Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....
merhaba tabiki aramıza katıldın bile tabiki hep beraber basaracagız
merhaba canım cizelgeni tekrar düzenlesen iyi olcak cünkü eksik cıkmıs kilon falan
canım fazla dikkat etmiyorsun galiba suyuda az içiyor olabilirsin yada akşam yemegi sonrası atıstırıyorsan meyve bile olsa kg vermeni engeller
kilolarımız birbirine yakın istersen yarısalım ne dersin
Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....
Günaydın Canlarım
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta:67,500
bu hafta: 68,300
giden:
gelen :800gr
toplamda: 6.500 gr
hedef :58 kg
spor : leslie 3 mile yapıyorum
merhaba canım...inanki akşam yemeğimi 5-6 gibi yiyorum sonrasında sadece süt içiyordum ama onu da kestim genede yerimde sayıyorum.
sanırım kahvaltıyı abartıyordum ekmeği 2 dilimden 1 e indirdim.
suyumu az içiyo olabilirim haklısın..
birde bende kabızlık başgösterdi onunda etkisi olabilir...
inşallah bu hafta biraz daha sıkayım bakalım nasıl olacak...
olur yarışabilirizbelki heyecan olur kilocuklar daha rahat gider..
Canım regle yakınsıın demi boşver önümüzdeki hafta 66 yı görürsün
ay canım ya bu kabızlık cok fena tartıdada yüksek cıkarıyor bnde 1 haftadır regl kabızlık ugrasıyorum
birde bu hafta 3 gündür her ögün ekmek yedim ekmek yedikçe acıktım acıktıkca yedim dengem bozuldu ama bundan sonra dikkat edecegim listeye tem anlamıyla uyunca kg gidiyor yasadım gördüm
tamam canım tatlı rakip olalım bizde yarısalım anlaştık
tesekkur ederım bende basarabılırsem cızelgemı olusturcam
iş yerındeyım ama kulagım ve gozum sızde :)
Günaydın Herkese
Bildirimim
Başlangıç :67
Geçen hafta:52.400
Bu hafta:52.300
Giden:100gr
Gelen :Yok
Toplamda:14.700 kilo
Hedef :
Spor :Yok
bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki benrüya gibi benim için