bugün yediklerimi çok kaçırdım zannediyordum ama kalori hesaplaması yaptım gayet iyi.(yağda kızarmış balık hariç)
krep için:1 su bardağı un:100(ben 1,5 su bardağı kullandım)
yumurta 2tanesi:140
süt:1 su bardağı:120(2,5 su bardağıkadar)göz kararı
içine erimiş 2 yemek k. kadar tereyağı olmazsa olmaz benim için bilmeme böyle hafta iki kere yapsam karnın da doyar gözümde...
geçen gün bende öyle bi kabus görmüştüm kalkınca oh be dedimgünadın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sabahlarrr
kızlar bu gece kabus gördüm
diyete başladım ya... rüyamda çikolata yemişim ve inanılmaz etkilenmişim neden yedim diyekabus etkisi yaptı wallaa sabah uyanınca çikolatayı gerçekten yemediqim için çok mutlu oldumm
denemedim denemeyide düşünmüyorum 250 tl kilosuSabah
1 adet Yumurta
1 dilim light ekmek
Yarım Domates
3 adet Zeytin
1 adet Karper Üçgen peynir
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Çok kötüydü kızlar yemek hala midem bulanıyor,sadece çorbasını içtim oda tuzlu ve de yağınımı ne yakmışlari ağır bir kokusu vardı ..İçmek zorunda kaldım Allahım inşallah Pazartesi günü başka firmaya geçebilme ithimalimiz var İnşallah Sardunya olurda karnımız doyar ya Onun salata barı varmış ...
Mercimek Çorbası
Salata
Ara
4 adet Ülkerin ince çubuk krakeri(Tuzlu midemi bastırsın diye,ama hala devam ediyor mide bulantım...) (35 kalori):26:
1 adet Light Yoğurt
Mandalina
Akşam
1 kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu karnıbahar yemeği
Salata
Ara
Yarım Portakal
1 adet Mandalina
Soda
Kızlar ben 7 si bir arada çay içiyordum sonra Limonlu Yeşil çaya başlıya cam...
Bu arada Beyaz çayı içen var mı aranızda? Çok yaralı ve metabolizmayı hızlandırıyormuş...
geçen gün bende öyle bi kabus görmüştüm kalkınca oh be dedim
denemedim denemeyide düşünmüyorum 250 tl kilosu100 gr alsan 25 tl
Onun yerine 9 lu çaydan iç daha iyi 11 tl felan tutuyor aylarca iç
İLk kez bi diyeti bu akdar uzun sürdürmenin sevinciyle birikte caaanım menümü yazayım
Sabah: Lor peyniri, 3-4 siyah zeytin, 2 dl çavdar ekmeği, şekersiz çay, roka ve yumurta salatası (ohh mis menüye bak behh)
Ara: 1 su bardağına yakın yarım yağlı süt
Öğle: Salata ve yoğurt
Ara: yok
Akşam: Etli mercimek çorbası tadımlık turşu ve yoğurt
Ara: türk kahvesi düşünüyorum çok canım istedi :26::26:
Kursa otobüsle gidicektim ama arkadaşımın sayesinde yürüyerek gittik 15. saat yürüdüm :13::13::13::13:
2,5 lt su 3 olur inşl
Canım Doğadanın varmış paketlenmiş halde yeşilçay falan da var içinde tomurcuk hali fiyetı okadar pahalı değildir diye tahmine diyorum neyse bulup alırsam haber veririm
Menünü çok beğendim ben...
canım her öqüne yoqurt ekle bihayli fayda ediyor
bizim aktarımız baya büyük burda en bulunmayan şey bile orda bulunur Allah'tan bize yakınve doğadanın ürünlerini getirtmiyor sebebini söylemişti ama unuttum pek tavsiye edilmiyor sanırsam. Bir de ben hazırlara hiç güvenmiyorum ben 9 lu çay aldım bitkileri tek tek aldım kendim karıştırdım komşum hazır almış tadı nerdeyse hiç benzemiyor benim demlediğime ilginç:26::26:
arkadaşlar bende çizelge yapmak istiyorum.bütün işlemler tmm.ama en sonunda( Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)yazı çıkıyor neden acaba bilgisi olan var mı?ya da başına böyle bişi gelen...
arkadaşlar gece gece aklıma ne takıldı?illa bu çizelgeyi yapabilmek için 50 msj atmak gerekiyomuş ? doğruluk payı var mıdır?
Bir şey soracam, sen karbonhidrat diyeti yapıyorsun ya şu an puanlama kaç?