Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ben ilk başladığımda 58 di hedefim ondan sonra 55 indi hedef olerek simdi ise 55 inde altındayım 53 ün üstüne çıkınca sinirleniyorum hiç bir şekilde tatmin olmuyor insan kilo olarak ...

evet cıgdemcım bıde baya bı yol kat edıldıyse hemde zorluklarla bıda eskıye donme fıkrı ınsanın kabusu oluor ben mesela bır gun abardım dıyelım yeme lımıtımı astım dıyelım ertesı gunu bıcak gıbı kesıyorum allahtan bunu yapabılıyorum yoksa o kadar caba emek cope ALLAH bıda o eskı 90 kılo gunlerıme dondurmesnnnnnn :18::18::18:

Aminn evet eski kilolu halime geri dönmek benim içinde bir kabus. Ama kararlıyım böyle kalmak için elimden geleni yapacam...
Buranın yardımı oluyor bana ama devamlı dikkat etmem gerektiğini hatırlatıyor işin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum...
İnsanların deidkleirni duymama ya çalışıyorum Melek ve Arzu sence dengelemek olarak menüm nasıl sizce ??

BEN ne zamandır senın menulerıne yorum yapmak ıstıordum sordugun ıyı oldu canım . oldukca guzel ve duzenlı menulerın tebrık etmekte ısıtıorum ayrıca koruma amaclı olarak harıka bence aynen devam

merhaba kızlarrrrrrrrr...

canım çok sıkılıyor kaç gündür tattrıta inmesi gerekirken rakamların 100 gr 100 gr çıkıyor hergün..
kabızlığım devam ediyor ondandır diye düşünüyorum ama..sinirim bozuluyor..

akşam yemeğinden sonraki arayı kaldırıyorum bundan böyle..birazda öyle deneyeyim:44:

MERHABA CANIM;
Keten tohumunu kullandın mı ? canım ama fazla çıkmasının nedeni brnce kabızlıktır senin dediğin gibi çok etkiliyor regl dönemim yaknsa oda labız yapabilir....

MERHABA CANIM;
Keten tohumunu kullandın mı ? canım ama fazla çıkmasının nedeni brnce kabızlıktır senin dediğin gibi çok etkiliyor regl dönemim yaknsa oda labız yapabilir....

kullandım canım sabahları 1 tatlı kaaşığını bol suyla içiyorum artık....2 tane de kayısı yedim sabah..inşallah işe yarar yoksa kilo vereceğim derken alacağım

canım her öqüne yoqurt ekle bihayli fayda ediyor

kızlarrrrrrrr hayırlı günler olsun inşallah.çocuğu doyur,kocayı işe yolla bilgisayarın başına yeni geçtim...

bu günkü mönüm:

kalktığımda 2 bardak su,3 hurma yedim.

sabah:2 krep,2şer dilim dil peynirle, açık çay

öğlekrepi biraz fazla yapmışım )1 krep,salata

akşam:kızarmış balık(bu çok oldu galiba)salata,1 kase çorba

kaçamak yok şimdilik bu kadar...

teşekkürler.sizle diyete başlıyalı kendimi daha iyi hissediyorum.yavaş yavaş(gr-gr)da OLSA GİDİYO KİLOLAR

arkadaşlar bende çizelge yapmak istiyorum.bütün işlemler tmm.ama en sonunda( Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)yazı çıkıyor neden acaba bilgisi olan var mı?ya da başına böyle bişi gelen...

BU SAATE dek olan menum

sabah
( evde hıc bısı kalmamıs kahvaltı anlamında mecbur ısyerınde yaptım)
1 adet sımıt
1 yumurta

ara
1 adet kıvı

ogle

1 kase tarhana corbası
5 mınık nugget
cok az tursu

BU SAATE dek olan menum

sabah
( evde hıc bısı kalmamıs kahvaltı anlamında mecbur ısyerınde yaptım)
1 adet sımıt
1 yumurta

ara
1 adet kıvı

ogle

1 kase tarhana corbası
5 mınık nugget
cok az tursu

Bir şey soracam, sen karbonhidrat diyeti yapıyorsun ya şu an puanlama kaç?

Sabah
1 adet Yumurta
1 dilim light ekmek
Yarım Domates
3 adet Zeytin
1 adet Karper Üçgen peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Çok kötüydü kızlar yemek hala midem bulanıyor,
sadece çorbasını içtim oda tuzlu ve de yağınımı ne yakmışlari ağır bir kokusu vardı ..İçmek zorunda kaldım Allahım inşallah Pazartesi günü başka firmaya geçebilme ithimalimiz var İnşallah Sardunya olurda karnımız doyar ya Onun salata barı varmış ...
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
4 adet Ülkerin ince çubuk krakeri(Tuzlu midemi bastırsın diye,ama hala devam ediyor mide bulantım...) (35 kalori)
:26:
1 adet Light Yoğurt
Mandalina

Akşam
1 kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu karnıbahar yemeği
Salata

Ara
Yarım Portakal
1 adet Mandalina
Soda

Kızlar ben 7 si bir arada çay içiyordum sonra Limonlu Yeşil çaya başlıya cam...
Bu arada Beyaz çayı içen var mı aranızda? Çok yaralı ve metabolizmayı hızlandırıyormuş...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız.

menümü yazayım

kalkınca 2 bardak su

kahvaltı
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak ıhlamur
1 dilim ekmek

ara
5 er tane fındık ve badem
çok azda kuru uzum
1 çb süt

öğle
1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
1/2 kase yogurt
1 dilim ekmek

ara
galeta ,süt

akşam
balık buğulama
çorba salata

bide 40 dk yürüryorum hergün

menüm
kahvaltı
2 dilim ekmekten tost
süt

öqlen
ızgara köfte
yoqurt

ara
nescafe

akşam
canım bişey istemiyor belki atıştırma yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…