evet ole sanırım bebem ınsanoglu asla tatmın olmuor
Ben ilk başladığımda 58 di hedefim ondan sonra 55 indi hedef olerek simdi ise 55 inde altındayım 53 ün üstüne çıkınca sinirleniyorum hiç bir şekilde tatmin olmuyor insan kilo olarak ...
evet cıgdemcım bıde baya bı yol kat edıldıyse hemde zorluklarla bıda eskıye donme fıkrı ınsanın kabusu oluor ben mesela bır gun abardım dıyelım yeme lımıtımı astım dıyelım ertesı gunu bıcak gıbı kesıyorum allahtan bunu yapabılıyorum yoksa o kadar caba emek copeALLAH bıda o eskı 90 kılo gunlerıme dondurmesnnnnnn :18::18::18:
Aminn evet eski kilolu halime geri dönmek benim içinde bir kabus. Ama kararlıyım böyle kalmak için elimden geleni yapacam...
Buranın yardımı oluyor bana ama devamlı dikkat etmem gerektiğini hatırlatıyor işin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum...
İnsanların deidkleirni duymama ya çalışıyorum Melek ve Arzu sence dengelemek olarak menüm nasıl sizce ??
BEN ne zamandır senın menulerıne yorum yapmak ıstıordum sordugun ıyı oldu canım . oldukca guzel ve duzenlı menulerın tebrık etmekte ısıtıorum ayrıca koruma amaclı olarak harıka bence aynen devam
merhaba kızlarrrrrrrrr...
canım çok sıkılıyor kaç gündür tattrıta inmesi gerekirken rakamların 100 gr 100 gr çıkıyor hergün..
kabızlığım devam ediyor ondandır diye düşünüyorum ama..sinirim bozuluyor..
akşam yemeğinden sonraki arayı kaldırıyorum bundan böyle..birazda öyle deneyeyim:44:
MERHABA CANIM;
Keten tohumunu kullandın mı ? canım ama fazla çıkmasının nedeni brnce kabızlıktır senin dediğin gibi çok etkiliyor regl dönemim yaknsa oda labız yapabilir....
merhaba kızlarrrrrrrrr...
canım çok sıkılıyor kaç gündür tattrıta inmesi gerekirken rakamların 100 gr 100 gr çıkıyor hergün..
kabızlığım devam ediyor ondandır diye düşünüyorum ama..sinirim bozuluyor..
akşam yemeğinden sonraki arayı kaldırıyorum bundan böyle..birazda öyle deneyeyim:44:
kızlarrrrrrrr hayırlı günler olsun inşallah.çocuğu doyur,kocayı işe yolla bilgisayarın başına yeni geçtim...
BU SAATE dek olan menum
sabah
( evde hıc bısı kalmamıs kahvaltı anlamında mecbur ısyerınde yaptım)
1 adet sımıt
1 yumurta
ara
1 adet kıvı
ogle
1 kase tarhana corbası
5 mınık nugget
cok az tursu