Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugün yediklerimi çok kaçırdım zannediyordum ama kalori hesaplaması yaptım gayet iyi.(yağda kızarmış balık hariç)
krep için:1 su bardağı un:100(ben 1,5 su bardağı kullandım)
yumurta 2tanesi:140
süt:1 su bardağı:120(2,5 su bardağıkadar)göz kararı
içine erimiş 2 yemek k. kadar tereyağı olmazsa olmaz benim için bilmeme böyle hafta iki kere yapsam karnın da doyar gözümde...

bugün yediklerimi çok kaçırdım zannediyordum ama kalori hesaplaması yaptım gayet iyi.(yağda kızarmış balık hariç)
krep için:1 su bardağı un:100(ben 1,5 su bardağı kullandım)
yumurta 2tanesi:140
süt:1 su bardağı:120(2,5 su bardağıkadar)göz kararı
içine erimiş 2 yemek k. kadar tereyağı olmazsa olmaz benim için bilmeme böyle hafta iki kere yapsam karnın da doyar gözümde...

Canım bana göre sen balığı zaten biliyorsun da krep yerine tam buğdaylı ekmek veya unonun denge ekmeği olasaydı menün daha güzel olurdu ilk başlağın zamanlarda daha çook dikkat etmek gerekiyor.... Sonradan ilerde ara ara yaparsın bu kaçamakları ...

günadın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sabahlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bu gece kabus gördüm :KK30::KK30::KK30:
diyete başladım ya... rüyamda çikolata yemişim ve inanılmaz etkilenmişim neden yedim diye :KK53::KK53: kabus etkisi yaptı wallaa :KK14::KK14::KK14: sabah uyanınca çikolatayı gerçekten yemediqim için çok mutlu oldumm :21::KK1::KK1:
geçen gün bende öyle bi kabus görmüştüm kalkınca oh be dedim :KK9::KK9:
Sabah
1 adet Yumurta
1 dilim light ekmek
Yarım Domates
3 adet Zeytin
1 adet Karper Üçgen peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Çok kötüydü kızlar yemek hala midem bulanıyor,
:KK19: sadece çorbasını içtim oda tuzlu ve de yağınımı ne yakmışlari ağır bir kokusu vardı :KK25: ..İçmek zorunda kaldım:KK25: Allahım inşallah Pazartesi günü başka firmaya geçebilme ithimalimiz var İnşallah Sardunya olurda karnımız doyar ya Onun salata barı varmış ...:KK53:
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
4 adet Ülkerin ince çubuk krakeri(Tuzlu midemi bastırsın diye,ama hala devam ediyor mide bulantım...) (35 kalori)
:26::KK25:
1 adet Light Yoğurt
Mandalina

Akşam
1 kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu karnıbahar yemeği
Salata

Ara
Yarım Portakal
1 adet Mandalina
Soda

Kızlar ben 7 si bir arada çay içiyordum sonra Limonlu Yeşil çaya başlıya cam... :KK76:
Bu arada Beyaz çayı içen var mı aranızda? Çok yaralı ve metabolizmayı hızlandırıyormuş...
denemedim denemeyide düşünmüyorum 250 tl kilosu :KK53: 100 gr alsan 25 tl:KK50:
Onun yerine 9 lu çaydan iç daha iyi 11 tl felan tutuyor aylarca iç:KK19::KK19:

geçen gün bende öyle bi kabus görmüştüm kalkınca oh be dedim :KK9::KK9:

denemedim denemeyide düşünmüyorum 250 tl kilosu :KK53: 100 gr alsan 25 tl:KK50:
Onun yerine 9 lu çaydan iç daha iyi 11 tl felan tutuyor aylarca iç:KK19::KK19:

Canım Doğadanın varmış paketlenmiş halde yeşilçay falan da var içinde tomurcuk hali fiyetı okadar pahalı değildir diye tahmine diyorum neyse bulup alırsam haber veririm

İLk kez bi diyeti bu kadar uzun sürdürmenin sevinciyle birikte caaanım menümü yazayım :KK23::KK23::KK23:

Sabah: Lor peyniri, 3-4 siyah zeytin, 2 dl çavdar ekmeği, şekersiz çay, roka ve yumurta salatası (ohh mis menüye bak behh:KK9::KK9:)

Ara: 1 su bardağına yakın yarım yağlı süt

Öğle: Salata ve yoğurt

Ara: yok

Akşam: Etli mercimek çorbası tadımlık turşu ve yoğurt:KK39:

Ara: türk kahvesi düşünüyorum çok canım istedi :26::26:

Kursa otobüsle gidicektim ama arkadaşımın sayesinde yürüyerek gittik 1.5. saat yürüdüm :13::13:
2,5 lt su 3 olur inşl

Son düzenleme:
İLk kez bi diyeti bu akdar uzun sürdürmenin sevinciyle birikte caaanım menümü yazayım :KK23::KK23::KK23:

Sabah: Lor peyniri, 3-4 siyah zeytin, 2 dl çavdar ekmeği, şekersiz çay, roka ve yumurta salatası (ohh mis menüye bak behh:KK9::KK9:)

Ara: 1 su bardağına yakın yarım yağlı süt

Öğle: Salata ve yoğurt

Ara: yok

Akşam: Etli mercimek çorbası tadımlık turşu ve yoğurt:KK39:

Ara: türk kahvesi düşünüyorum çok canım istedi :26::26:

Kursa otobüsle gidicektim ama arkadaşımın sayesinde yürüyerek gittik 15. saat yürüdüm :13::13::13::13:

2,5 lt su 3 olur inşl

Menünü çok beğendim ben...:KK16::KK23:

Canım Doğadanın varmış paketlenmiş halde yeşilçay falan da var içinde tomurcuk hali fiyetı okadar pahalı değildir diye tahmine diyorum neyse bulup alırsam haber veririm

bizim aktarımız baya büyük burda en bulunmayan şey bile orda bulunur Allah'tan bize yakın :KK34::KK34: ve doğadanın ürünlerini getirtmiyor sebebini söylemişti ama unuttum pek tavsiye edilmiyor sanırsam. Bir de ben hazırlara hiç güvenmiyorum ben 9 lu çay aldım bitkileri tek tek aldım kendim karıştırdım komşum hazır almış tadı nerdeyse hiç benzemiyor benim demlediğime ilginç:26::26:

canım her öqüne yoqurt ekle bihayli fayda ediyor:KK34:

aslında yoğurdu ben çok yerim..süt yapıyomudur kabızlık acaba onuda çok içiyorumda:KK1:

gerçi keten tohumu iyi geldi sanki onu yemeye devam edeceğim...

menümü yazayım...

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı yedim...
1 tatlı kaşığı keten tohumunu ilaç gibi yuttum üzerine 2 su bardağı ılık su içtim...

kahvaltı:
-2 dl tam buğday ekmeği.(yarından itibaren 1 dilime düşüreceğim:KK1:)
-2 zeytin
-yumurta salatası
-peynir çeşitleri
-domates salatalık
2 dilim sucuk

ara:
-1 subardağı süt
-yarım elma

akşam:
-hamsi tava
-bol yeşil salata

akşamdan sonra ara yapmıycam bundan böyle.:KK19:

suyum az oldu 2 lt ye tamamlıcam.

spor yok::KK19: evi sildim süpürdüm belki spor yerine geçer:KK9::KK9:

bizim aktarımız baya büyük burda en bulunmayan şey bile orda bulunur Allah'tan bize yakın :KK34::KK34: ve doğadanın ürünlerini getirtmiyor sebebini söylemişti ama unuttum pek tavsiye edilmiyor sanırsam. Bir de ben hazırlara hiç güvenmiyorum ben 9 lu çay aldım bitkileri tek tek aldım kendim karıştırdım komşum hazır almış tadı nerdeyse hiç benzemiyor benim demlediğime ilginç:26::26:

cinnema bulabildiniz mi?heryerde bulunmuyo da....

arkadaşlar gece gece aklıma ne takıldı?illa bu çizelgeyi yapabilmek için 50 msj atmak gerekiyomuş ? doğruluk payı var mıdır?

arkadaşlar bende çizelge yapmak istiyorum.bütün işlemler tmm.ama en sonunda( Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)yazı çıkıyor neden acaba bilgisi olan var mı?ya da başına böyle bişi gelen...

Benim de öyle oluyordu canım, kopyaladığın linkte başta sonda da yazması lazım, sil onları sadece ortadaki linki kopyala :KK34:

arkadaşlar gece gece aklıma ne takıldı?illa bu çizelgeyi yapabilmek için 50 msj atmak gerekiyomuş ? doğruluk payı var mıdır?

hayır canım sanmıyorum :44:

Menümm

Kahvaltı-öğle karışık, geç kalktım
biraz peynir ve 3 dilim sucukla yapılmış tost
1 bardak süt

Akşam
yarım porsiyon patates yemeği
bol salata

Ara
1 bardak süt

Su 2lt'ye yakın.

Regl olmak üzereyim, hem ağrı hem şişkinlik, hem agresiflik çok yorgunumm :KK14:
İyi geceler çıtırlar :KK16:

günaydın kızlarrrr bildirimimi yapayım....bu hafta kendimi hiç beğenmiyorum...:KK19::KK19:çok zor gidiyor kilolarımmm neredeyse 1 ay olacak ben diyete başlayalı ama 1.5 kilo oynadı ancak..:KK19:neyse genede bu hafta yarım kilocuk gitmiş:KK25:

Başlangıç Kilo:70
Geçen Hafta:69
Bu Hafta:68.5
Giden:500 gr
Toplam Giden:1.500 gr
Hedef:60
Boy:165
Beden:42
[/B]

Son düzenleme:
gunaydınnn hayırlı cumalar kızlaaaa

hayurlı bıldırımlerdeee ben yapmıcam cunku sadece 200 gr vermısım koruma modundan cıkabılırde dıyete devam edersem yapacam ınsallahhhhh :KK51::KK51::KK51::KK51:

şimdi çizelgedeyeni kilo değişimimi yapmak için aynı işlemleri yapıcam yoksa değişiklik var mı?

X