Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

indir tabi canım hedefimizde aynı olsun..:KK76:.valla bnde hiç görmedim 2 yıldırda 74 kglardaydım 6 lı rakamlara indikçe inanamadım:KK12:
bu arada yasın kaç ben bilmiyorum ögretmensin galiba canım bilgilerinde okudum:KK17:

yaşım 30 :KK17:

evet öğretmenim canım..

şimdi hedefimi 58 yaparsamda inemezsem 60 la arada 2 kilo var gerçi:KK1:şöyle 65 lere bi ineyim ozaman indireyim rakamı:KK1::KK1:

yaşım 30 :KK17:

evet öğretmenim canım..

şimdi hedefimi 58 yaparsamda inemezsem 60 la arada 2 kilo var gerçi:KK1:şöyle 65 lere bi ineyim ozaman indireyim rakamı:KK1::KK1:

ayy ne güzell :KK16:bnde 20 yi doldurdum 21 e adım attım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum onun için sürekli nete falan gelemiyorum cuma günleri bildirim yapmaya calışıyorum fırsat buldukça :KK17:
tamam ozaman senin istediğin gibi olsun birlikte yapacagız rakibim benim:21::KK19:

günaydın kızlar nasılsınız ben çooooook mutluyum

şimdi tartıldım ve çok motive oldum

başlangıç kilom : 96.6
geçen hafta : 95.8
bugün : 94.3
hedef kilom 70
boyum : 1.72
bedenim: 44-46

geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3

hedef kilom 70

geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. Bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. Inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3

çok sevındım canım darısı bıze bakalım:)

hedef kilom 70

geçen hafta koşu bandım gelmemişti spor yapamamaıştım. bu hafta her gün koştum ne kadar fark etti. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hepimiz.:3

süpersin tebrik ederim seni :21::21:

günaydın kızlarrrr bildirimimi yapayım....bu hafta kendimi hiç beğenmiyorum...:KK19::KK19:çok zor gidiyor kilolarımmm neredeyse 1 ay olacak ben diyete başlayalı ama 1.5 kilo oynadı ancak..:KK19:neyse genede bu hafta yarım kilocuk gitmiş:KK25:
Başlangıç Kilo:70
Geçen Hafta:69
Bu Hafta:68.5
Giden:500 gr
Toplam Giden:1.500 gr
Hedef:60
Boy:165
Beden:42
[/B]

Bozma moralini canım, az ya da çok, önemli olan vermek. Günde 3 lt su içmeye çalış :KK34:

Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....

Hoşgeldin o zaman canımm :KK16:
Meryem listemizi paylaşmış, ona birebir uyduğunda, kilolarının nasıl gittiğini sen de anlamayacaksın :KK31:
Bugün kilo bildirimlerimizi yapıyoruz, sen de yarın tartılırsın, ve diyete başlarsınn :KK16:

şimdi kahvaltı yaptım.

sabah:1 meşrubat bardağı yarım yağlı süt,3 hurma

öğle:1 kase çorba,1 dilim ekmek,

ara: yarım dilim tost,ayran

akşam:daha ne pişireceğimi karar vermedim

ara:1 elma,çay bardağı süt

Hurmanın karbonu çok yüksek canım :KK31:

Günaydın Canlarım :KK16:

Bildirimim :KK12:

başlangıç :
74,800
geçen hafta:67,500

bu hafta: 68,300

giden:

gelen :800gr :KK5:
toplamda: 6.500 gr

hedef :
58 kg
spor :
leslie 3 mile yapıyorum

Tatlım, regl öncesi olduğundandır, ben de çok şişkin hissediyorum :KK14:
Biliyosun 1-2 kiloya kadar ödem tutuyor vücut..

bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki ben:KK1::KK1:rüya gibi benim için:KK16:

Burada göreceksin canım, emin ol
:KK34:

hedef kilom 70

Tebrikler canım
:KK9:

bende çizelgemi 50 li sayılara mı indirsem göze daha güzel geliyo...ama hayatımda 50 li bi rakam hiç görmedim ki ben:KK1::KK1:rüya gibi benim için:KK16:

Canım benim bnm içinde rüya gibiydi vermiş olsamda görmüş olsamda hep yanlıs yollardan ilaç kulanarak ama olayı anlayınca görüyorsun hatt o kilolda kalıyorsun benim 1 yıl olacak şubat ayında diyet e başladım kaç aydır aynı kilodayım...

hedef kilom 70

tebriklerrrrrrrrrrrrr harıkasın canım 1.5 kilo gitmiş bu süper bir rakam..:KK9::KK9::KK9::KK9:
evet canım ya hadı bakalım ıns gıdecek aynıymıs hedeflerımızz basaracagızzz:)
:13::13::13:
Bozma moralini canım, az ya da çok, önemli olan vermek. Günde 3 lt su içmeye çalış :KK34:

Burada göreceksin canım, emin ol
:KK34:

[/I]:KK9:

evet suyumu artırıyorum bundan böyle...inşallah haftaya daha iyi olucak...:KK8:

Günaydın çıtırlar :KK16:
Bildirimimi yapmaya geldim.

Başlangıç: 61 kg
Geçen hafta: 59 kg
Bu hafta: 58.7 kg
Gelen/giden: -300 gr
Hedef: 48
Boy: 157 cm
Spor: yok

Regl öncesi olduğundan bu kadar az olduğunu düşünüyorum :KK31:
Aslında kaçamaklar da oldu, neyse geride kaldı, artık daha fazla dikkat edicem :KK14:

Canım benim bnm içinde rüya gibiydi vermiş olsamda görmüş olsamda hep yanlıs yollardan ilaç kulanarak ama olayı anlayınca görüyorsun hatt o kilolda kalıyorsun benim 1 yıl olacak şubat ayında diyet e başladım kaç aydır aynı kilodayım...

çok güzel kilo vermişsin ciğdem..tebrik ediyorum seni:KK9:

ben kendime inanmıyorum sanırım sorun burada:44:

en son 63 ü görmüştüm geçen yılda sonra hopppppppp geri aldım....ama 60 ın altına bi insem hamilelik yada hastalık vs olmadığı sürece kilo almamak için savaşırdım eminim..

deeeeee işte oralara hiç inemiyorum...

bu kez yarışacağım... ve inşallah gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Günaydın çıtırlar :KK16:
Bildirimimi yapmaya geldim.

Başlangıç: 61 kg
Geçen hafta: 59 kg
Bu hafta: 58.7 kg
Gelen/giden: -300 gr
Hedef: 48
Boy: 157 cm
Spor: yok

Regl öncesi olduğundan bu kadar az olduğunu düşünüyorum :KK31:
Aslında kaçamaklar da oldu, neyse geride kaldı, artık daha fazla dikkat edicem :KK14:

Edacım artık iyi bi karar ver ve düzenli kG vermeye basla anlaştık mı:13:

Hadi canım artık bugünden itibaren basla haftaya kg vereceksin bak ne kadar zamandır ugrasıyorsun cok agır gidiyor bi çikolata için hayallerinden vezgeçme gerçege cevir :KK34:

Evet canım ya ne zamandır sadece 2.4 kg verdimmm :84:
Çikolataya da karşı koyuyorum artık ama :KK50:

Evet canım ya ne zamandır sadece 2.4 kg verdimmm :84:
Çikolataya da karşı koyuyorum artık ama :KK50:

canım bak isteyince ne güzel kg veriyoruz bnde dahil ama kg verme işi uzunbi süreç hergün suyumuzu 3lt içecegiz beslenmemiz hergün düzgün olacak aralar tek çeşit akşam hafif seyler yiyecegiz ama bunu 1 2 gün degil uzun süre yapacagız mecburen bunun içinde karar verip eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmek lazım birde gerçekten istiyorsan 4 elle sarılman lazımyoksa kilo verilmiyor malesef :KK14:

bizde böyle bildirim vermemiz gerekiyomu yoksa çizelge yeterli mi?

Her hafta hem bildirim yapıp, hem de çizelgeyi değiştiriyoruz canım :KK34:

canım bak isteyince ne güzel kg veriyoruz bnde dahil ama kg verme işi uzunbi süreç hergün suyumuzu 3lt içecegiz beslenmemiz hergün düzgün olacak aralar tek çeşit akşam hafif seyler yiyecegiz ama bunu 1 2 gün degil uzun süre yapacagız mecburen bunun içinde karar verip eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmek lazım birde gerçekten istiyorsan 4 elle sarılman lazımyoksa kilo verilmiyor malesef :KK14:

Haklısın Meryemcim. Suyumu da hiç 3 lt'ye tamamlamadım. Yeşil çay da içmiyorum, tarçın yöntemini denedim yine de öğğ :120:
Off bu hafta dikkat edip, en fazla ne kadar verebileceğimi görmek istiyorumm
:KK14:

Her hafta hem bildirim yapıp, hem de çizelgeyi değiştiriyoruz canım :KK34:

Haklısın Meryemcim. Suyumu da hiç 3 lt'ye tamamlamadım. Yeşil çay da içmiyorum, tarçın yöntemini denedim yine de öğğ :120:
Off bu hafta dikkat edip, en fazla ne kadar verebileceğimi görmek istiyorumm
:KK14:

tamam canım hadi bakalım kafanda tamamen bitir ve basla ara vermeden devam et alışınca verdikçe veresin geliyor her hafta kg kaybetmek süper bişey

:KK8::KK8:

X