Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyiakşamlar kızlarrr....
menü paylaşmayanlar hadi bakalım menüleri görelim

kahvaltı
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
süt

öqlen
ızgara balık
3 çeri domates

akşam türk kahvesi

bugün canım bişey yemek istemedi akşamı kaynattım..

Menümm

Kahvaltı: lahana çorbası

Ara: 1 mandalina

Öğle: lahana çorbası

Ara: mandalina ve elma

Akşam: yumurtalı menemen ohh miss
3 lt su:1,5 saat yürüyüş az öncede markete gittim gene yürüdüm oh
Yemişim çorbasını yazarken bile miğdem bulandı ben normal diyetime devam edeyim inanın öyle özledimki diyetimi

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek (bitiremedim)
1 kk peynir
3 zeytin

Öğle
Kavurma et yarım porsiyon

Akşam
birazcıkk çiğ köfte

Su 3lt tamamlanmadı ama ona yakın.

19 kiloyu vermişsin 5 kiloyu hayle hayle verirsin bence zorla biraz kendini yaparsın ...

haklısın canım

harıka bır menu tebrıkler

masallah cnm az kalmış ne güzel yaa iradeni tebrik ederim vallahi kaç kilosun şuan cnm sana iyi geliyosan aynada baktığında beğeniyosan kendini boşveriyosundur bende öyle yapıyorum hep

cok sagol canım evet eskıye nazar oldukca ıyı oldu vucudum ama 5 kılo daha gıtse super olcak

merak ettim başlangıç kilonuz kaçtı?

merhaba canım benım baslangıc kılom 89 du su an 69 kıloyum 168 boyum

gunaydın kızlar dunku menumden sonra bu sabah 1,100 kg eksık gordum tartıda cokk mesud oldum efemmmm

dunku menum

sabah
2 dılım kepek ekmegı ( cavdar yoktu mecbur yedım)
yumurta
peynır
zaytın

ara
yok

ogle
tavuk kanat ızgara
cok az tursu

ara
1 adet kıvı

aksam
3 kasık kerevız

3 lt su

günadın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sabahlarrr

kızlar bu gece kabus gördüm
diyete başladım ya... rüyamda çikolata yemişim ve inanılmaz etkilenmişim neden yedim diye kabus etkisi yaptı wallaa sabah uyanınca çikolatayı gerçekten yemediqim için çok mutlu oldumm

melekk quuuuu
ne o kısss ben diyete başlayınca sana yetişicem diye korktunmu hemen toparlanmaya başlamışsın

PUhhahahhahahha kız delımısın cıkolatadan olsa olsa tatlı bı ruya olur cıkıleta candır cannnnnnnn

melekk quuuuu
ne o kısss ben diyete başlayınca sana yetişicem diye korktunmu hemen toparlanmaya başlamışsın

he sorma bebem ya sıkı yonetıme gırdım korkudan

ole wallah kaptanım ya hızaya gırmem sarttı ıyı oldu 65 e kadar sapıtmak yok artık

ben kaç kiloyka başladım bilmiyorum meleqim korkudan tartılmadım o rakamları görmek istemedim...ama yarın tartılmam lazım liste yapıcaz...3 günlük diyetle bildirim yapmış olucam....ama çok mutluyum ilk başladıqım günkü irademle aynı irade şu anki... Allahın izniyle bu sefer olucak

harıkasın canım aynen bole devam bende elımden geldıgınce sapıtmıcam 65 ı gormeyı ıstıorum artık hadı bırbırımızı gaza getırelımde gıtsın kılolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…