- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 kiloyu vermişsin 5 kiloyu hayle hayle verirsin bence zorla biraz kendini yaparsın ...
merhaba arkadaşlar
pek görüşemiyoruz denk gelmiyorum kimseyle ama devam diyete
menümü yazayım
2 kuru kayısı
2 bardak su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynır
yeşillik
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
4 fındık -4 badem
1 çb. süt
öğle
1 kase çorba
5 yk sebze yemeği
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 çb süt
1 tane galeta
akşam
1 kase çorba
haşlanmış tavuk ,salata
ara
meyve,yoğurt
masallah cnm az kalmış ne güzel yaa iradeni tebrik ederim vallahi kaç kilosun şuan cnm sana iyi geliyosan aynada baktığında beğeniyosan kendini boşveriyosundur bende öyle yapıyorum hep
merak ettim başlangıç kilonuz kaçtı?
günadın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sabahlarrr
kızlar bu gece kabus gördüm
diyete başladım ya... rüyamda çikolata yemişim ve inanılmaz etkilenmişim neden yedim diye kabus etkisi yaptı wallaa sabah uyanınca çikolatayı gerçekten yemediqim için çok mutlu oldumm
melekk quuuuu
ne o kısss ben diyete başlayınca sana yetişicem diye korktunmu hemen toparlanmaya başlamışsın
PUhhahahhahahha kız delımısın cıkolatadan olsa olsa tatlı bı ruya olur cıkıleta candır cannnnnnnn
he sorma bebem ya sıkı yonetıme gırdım korkudan
he he işte ben böyle hizaya sokarım insanı
ole wallah kaptanım ya hızaya gırmem sarttı ıyı oldu 65 e kadar sapıtmak yok artık
Günaydın herkese..
Günaydın herkese..
ben kaç kiloyka başladım bilmiyorum meleqim korkudan tartılmadım o rakamları görmek istemedim...ama yarın tartılmam lazım liste yapıcaz...3 günlük diyetle bildirim yapmış olucam....ama çok mutluyum ilk başladıqım günkü irademle aynı irade şu anki... Allahın izniyle bu sefer olucak
harıkasın canım aynen bole devam bende elımden geldıgınce sapıtmıcam 65 ı gormeyı ıstıorum artık hadı bırbırımızı gaza getırelımde gıtsın kılolarrr
3 ay vakit verdim kendime...nisan sonuan kadar 65 diyorum haziran sonuna kadarda 58
SUPERRRRRRR bende eger 65 e gelınce begenmezssem 65 ı 60 a cekıcem hedefımı
canım inan yetmiyor ben 70e bile razıyken sonrasında 60 bile az geldi..