Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyiakşamlar kızlarrr....
menü paylaşmayanlar hadi bakalım menüleri görelim :KK8::KK8:

kahvaltı
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
süt

öqlen
ızgara balık
3 çeri domates

akşam türk kahvesi

bugün canım bişey yemek istemedi akşamı kaynattım..

Menümm

Kahvaltı: lahana çorbası

Ara: 1 mandalina

Öğle: lahana çorbası

Ara: mandalina ve elma

Akşam: yumurtalı menemen ohh miss :KK9::KK9:
3 lt su:1,5 saat yürüyüş az öncede markete gittim gene yürüdüm oh
Yemişim çorbasını yazarken bile miğdem bulandı ben normal diyetime devam edeyim inanın öyle özledimki diyetimi :KK9::KK9::KK9:

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek (bitiremedim)
1 kk peynir
3 zeytin

Öğle
Kavurma et yarım porsiyon

Akşam
birazcıkk çiğ köfte :KK17:

Su 3lt tamamlanmadı ama ona yakın.

19 kiloyu vermişsin 5 kiloyu hayle hayle verirsin bence zorla biraz kendini yaparsın ...

haklısın canım :KK34::KK34:

merhaba arkadaşlar

pek görüşemiyoruz denk gelmiyorum kimseyle ama devam diyete

menümü yazayım

2 kuru kayısı
2 bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynır
yeşillik
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
4 fındık -4 badem
1 çb. süt

öğle
1 kase çorba
5 yk sebze yemeği
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 çb süt
1 tane galeta

akşam
1 kase çorba
haşlanmış tavuk ,salata

ara
meyve,yoğurt

harıka bır menu tebrıkler :KK34::KK34::KK34:

masallah cnm az kalmış ne güzel yaa iradeni tebrik ederim vallahi:KK9: kaç kilosun şuan cnm sana iyi geliyosan aynada baktığında beğeniyosan kendini boşveriyosundur bende öyle yapıyorum hep:KK50:

cok sagol canım evet eskıye nazar oldukca ıyı oldu vucudum ama 5 kılo daha gıtse super olcak :KK31::KK31:

merak ettim başlangıç kilonuz kaçtı?

merhaba canım benım baslangıc kılom 89 du su an 69 kıloyum 168 boyum :KK42::KK42::KK42:

gunaydın kızlar dunku menumden sonra bu sabah 1,100 kg eksık gordum tartıda cokk mesud oldum efemmmm :KK42::KK42::KK42:

dunku menum

sabah
2 dılım kepek ekmegı ( cavdar yoktu mecbur yedım)
yumurta
peynır
zaytın

ara
yok

ogle
tavuk kanat ızgara
cok az tursu

ara
1 adet kıvı

aksam
3 kasık kerevız

3 lt su

:21::21::21::21:

günadın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sabahlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bu gece kabus gördüm :KK30::KK30::KK30:
diyete başladım ya... rüyamda çikolata yemişim ve inanılmaz etkilenmişim neden yedim diye :KK53::KK53: kabus etkisi yaptı wallaa :KK14::KK14::KK14: sabah uyanınca çikolatayı gerçekten yemediqim için çok mutlu oldumm :21::KK1::KK1:

melekk quuuuu :KK3::KK3:
ne o kısss ben diyete başlayınca sana yetişicem diye korktunmu hemen toparlanmaya başlamışsın :KK47::KK47::KK47:

günadın arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sabahlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bu gece kabus gördüm :KK30::KK30::KK30:
diyete başladım ya... rüyamda çikolata yemişim ve inanılmaz etkilenmişim neden yedim diye :KK53::KK53: kabus etkisi yaptı wallaa :KK14::KK14::KK14: sabah uyanınca çikolatayı gerçekten yemediqim için çok mutlu oldumm :21::KK1::KK1:

PUhhahahhahahha :KK9::KK9::KK9: kız delımısın cıkolatadan olsa olsa tatlı bı ruya olur cıkıleta candır cannnnnnnn :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

melekk quuuuu :KK3::KK3:
ne o kısss ben diyete başlayınca sana yetişicem diye korktunmu hemen toparlanmaya başlamışsın :KK47::KK47::KK47:

he sorma bebem ya sıkı yonetıme gırdım korkudan :KK34::KK34::KK34:

ole wallah kaptanım ya hızaya gırmem sarttı ıyı oldu :KK34::KK34::KK34: 65 e kadar sapıtmak yok artık :KK20::KK20::KK20:

ben kaç kiloyka başladım bilmiyorum meleqim korkudan tartılmadım o rakamları görmek istemedim...ama yarın tartılmam lazım liste yapıcaz...3 günlük diyetle bildirim yapmış olucam....ama çok mutluyum ilk başladıqım günkü irademle aynı irade şu anki... Allahın izniyle bu sefer olucak :KK34:

ben kaç kiloyka başladım bilmiyorum meleqim korkudan tartılmadım o rakamları görmek istemedim...ama yarın tartılmam lazım liste yapıcaz...3 günlük diyetle bildirim yapmış olucam....ama çok mutluyum ilk başladıqım günkü irademle aynı irade şu anki... Allahın izniyle bu sefer olucak :KK34:

harıkasın canım aynen bole devam bende elımden geldıgınce sapıtmıcam :KK30::KK30::KK30: 65 ı gormeyı ıstıorum artık hadı bırbırımızı gaza getırelımde gıtsın kılolarrr :KK24::KK24::KK24:

X