meleqimmm noluyor canım yaaa neden toparlanamdın? kaçamaklarınmı devam ediyor yoksa dikkat ettiqin haldemi gitmiyor...bak ben bile başladım daha tartılmadım ama gidiyor farkındayım...hadi toparlan bak yakalar sonrada seni geçerim yoksammgunaydın kızlar
ben kılomu korumakla beraber tekrar kılo verme moduna gıremıorum bı turlu :44::44::44::44:
tamam Arzu ablam anladım
menülerini düzenli paylaşır mısın girdgim zaman bakarım diyet yapan arkadaslarada örnek olur daha iyi olur
bnde seni özledimm tatlımm nasılsın iyisindir inşallah
canım 2 kg baya fark eder cünkü diyetimi uyguladıgım halde daha cok şiştim onun için bekliyorum relgden sonra bakıyım gercek kiloma
günayın melek abla
seni moda getirecek bişeyler lazım o zman ha gayret yaz geliyorrr
kilondan memnun oldugun için biraz erteliyorsun galiba o kadar kg yu verdin 5 kg nedir ki
meleqimmm noluyor canım yaaa neden toparlanamdın? kaçamaklarınmı devam ediyor yoksa dikkat ettiqin haldemi gitmiyor...bak ben bile başladım daha tartılmadım ama gidiyor farkındayım...hadi toparlan bak yakalar sonrada seni geçerim yoksamm
yok bebegım ya dıkkat etmıorum o yuzden gıtmıo kacamaklarım yzuunden gıtmıor dengelemekte sadece kılo almamı engellıor kılo vermem ıcın eskı duzenıme donmem lazımda nasıllllllllllllllllll
canım akşamdan akşama yazarım menülerimi
kızlarrr nasılsınız bakalımm keyifler yerindedir inşallahh
dışarda kar var hadi gelin kartopu oynayalımm :119::119::119:
SANIRIM O YUzden bebem yaw bı turlu gıremedım moda son 5 kılo kaldı :44::44::44:
karmıııburda kARIN k sı yok of yaaaaaaaaa
gunaydın kızlar
ben kılomu korumakla beraber tekrar kılo verme moduna gıremıorum bı turlu :44::44::44::44:
kızlar bugün nasılsınız.bugün güne geç başladım biraz onun için menü biraz şaştı am yarın okullar açılıyo düzene gireriz inşallah.bu günki bildirimi mi vereyim.
sabah(dediğm 12:30)yumurta, 1 dilim kepek ekmek,yarım kibrit kutusu peynir,2 zeytin, birkaç çatal(bu 5-6 olabilir)patates kızartmaama çok canım istedi...
ara:yeni yapıyorum 1mandalina
akşam:haşlama,1dilim ekmek,salata
yatarken:2-5 hurma,çay bardağı süt
canım sen neyi nasıl yapıcamızı biliyorsun artık
canım kaç kilo verdin kaç kilosun şuan
BILIOrum bılmesıne ama bıde uygulacak melek olsa super olağudu
canım 19 kılo verdım son 5 kılo kaldı zorlanıyorum :44::44::44:
BILIOrum bılmesıne ama bıde uygulacak melek olsa super olağudu
canım 19 kılo verdım son 5 kılo kaldı zorlanıyorum :44::44::44:
Canım patates kızartmanın dışında menün güzel akşam (gine senin tercihin ama tabi) ekmek yemezse bence daha iyi olur ....
masallah cnm az kalmış ne güzel yaa iradeni tebrik ederim vallahikaç kilosun şuan cnm sana iyi geliyosan aynada baktığında beğeniyosan kendini boşveriyosundur bende öyle yapıyorum hep
canı çok güzel kilo vermişsin motive olalım diye kaç kilodan kaç kiloya düştün?
kızlarr dün akşam lahana çorbası felan yalan oldu bu ne ya içim dışıma çıktı acayip kötü bir tadı var soğan kokuyor resmen yağ yok tuz yok acıktıkça yenecek ama acıkınca aklıma çorba içeceğim geliyor acıkmaya korkuyorumşaka bi yana bence kesin zayıflatıyor bu çok kötü çünkü güzel olan şeyler zayıflatmaz
Bence de bırakman en doğru karar sen,n anlatmanla iğrendim ben tadı nasıldır düşünemiyorum bilenormal beslenmene geri dön canım menülerin sabırsızlıkla bekliyorum nasıl diye