Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çook teşekür ederim canım bugünden itibaren dikkat edecem....

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya nasıl gidiyo diyetler ben yazın 65tim şuan 69-70 arasıyım kilo aldım malesef kışın malesf rejim yapamıyorum çünkü hep evdeyim can sıkıntısından sürekli hamur işleri pastalar falan yapıyorum ama yaza doğru çok çok sıkı bi rejim yapıcam 57 kiloya düşmek istiyorum...oğlum olduğu için dışarı çıkamıyorum spora gidemiyorum burda yalnızım yalnız çocuk büyütmekte çok zor oğlum 2.5 yasında ama hala beni çok zorluyo kusmaya devam yemiyo çok yaramaz doğru düzgün uyumuyo bu aralar psikolojimde çok bozuldu kaç gündür iştahımda yok zaten kahvaltı yapıyorum sonrada aksam sadece meyve yiyorum onuda zorla çürümesinler diye kendimi beğenmiyorum kilolarım selülitlerim çok canımı sıkıyo eski bekar zayıflık hallerimi özlüyorum bide sporsuz zayıflamakta istemiyorum sarkma olmasın yumusak olmasın cildim diye o yüzdende rejim yapmıyorum haa birde ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç kullanmadım at kılı fırçasının sıkılaştırdığını duydum dışarı çıkınca alıcam bakalım tabi ne zaman çıkıcam bu karda kışta çok bunaldım keşke biraz zengin olsaydımda istediklerimi yapabilseydimyada çocuğumu emanet edeceğim biri olsaydıda çalışabilseydim ama malesef yok kızlar insallah bi gün hepimiz isediğimiz fiziğe kavusuruz

Son düzenleme:
arkadaşlar kilo takip tickherın son imza bölümünde nerye yapıştırıyosunuz imzayı.Sonuna kadar geliyorum şu imzayı nereye yapıştıracağımı bulamıyorum

arkadaşlar kilo takip tickherın son imza bölümünde nerye yapıştırıyosunuz imzayı.Sonuna kadar geliyorum şu imzayı nereye yapıştıracağımı bulamıyorum

canım sayfanın en üstünde kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla....

sonra gelen sayfada solda profilimi düzenle var ordan...kişisel bilgiler bölümünde çizelge var...

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile

oraya yapıştırıyırsun linkini...

Kızlar geçen gün bi program dinlemiştim orda şöyle demişleri, bi kaç kişinin gözlerini bağlayıp burunlarını tıkamışlar insanlara soyulmuş bir patatesi elma diyerek verip yemelerini istemişler ve elma sanmışlar yani yediklerimizin tadını kokusundan anlıyormuşuz ilk duyduğumda saçma geldi :44::44:ama az önce dayanılmaz çorbayı içerken denedim doğruymuş işe yarıyor heheh demek ki bundan sonra ki 3-4 gün burnumda mandalla yemeğe oturucam

Sabah
Bir adet Yumurta
1 kk beyaz peynir
2 adet zeytin
1 dilim light ekmek
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Yayla Çorbası
Salata

Ara
Fitre kahve
Elma

Akşam belli değil..
Bakalım hala iş yeirndeyim evime nasıl gidecem çok merak ediyorum ciddi anlamda çok kar yağıyor...

month merhaba tatlım...

geçen yıl ne güzel gidiyordu kilolarımız değil mi??

bende aldım kiloları tekrar aksilikler yüzünden...

şimdi tekrar başladım....gel sende başlayalım tekrar..

bebeğinle ilgilenirken bile oldukça efor sarfedersin oda spor sayılır enerji atıyorsun...

doğru diyosun canım ama iştahım çok açık iştahımı kesicek bişeyler lazım şu bi kaç gündür iştahım yok oda stresten çok bunaldım sıkıldım

Canım ama günde 1 yemek kaşığı geçmiyecek .... keten tohumu fazlası zarar ama çook işe yarıyor kefir degüzel işe yarar aslında ama yaĞ ORANI YÜKSEK LİGHT Nİ BULURSAN ONUDA KULLAN ..
tamam çiğdemcim sadece akşamları yoğurduma katarım o halde..tek olur ve yoğun olur hem..
doğru diyosun canım ama iştahım çok açık iştahımı kesicek bişeyler lazım şu bi kaç gündür iştahım yok oda stresten çok bunaldım sıkıldım

inan beinimde iştahım çok açık canım akşam yatarken sabah ne yesem diye düşünüyorum

ama bak bugünlerde iştahın yokmuş tam diyete başlama zamanı o halde..
bak içtiğin suyu artır nasılda azalacak canını sıkan selülitler..
sonra azar azar kiloların gidince daha hareketli olursun sporu ister yapar ister yapmazsın..

şimdi dur demezsek bu iştahla alır başını gider kilolarımız hem..

Kızlar lahana çorbası yiyin sizi yemekten içmekten soğutur

Kızlar lahana çorbası yiyin sizi yemekten içmekten soğutur

Kız okadar kötü mü canım neden böyle çorbalarla falan uğraşıyorsun normal yiyerek versene boşver hızlı kilo vermek yanlış bence onun yerine yavaş vermek dah asağlıklı ama ben normalde severim lahana çorbasını içinde mısır unu olacak salça ve baharatlı olacak...

merhaba arkadaşlar nasılsınız

menümü yazayım

2 kuru kayısı
2 bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1-2 dilim sucuk
1 kk peynır
yeşillik
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba
5 yk sebze yemeği
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 çb süt
1 tane galeta

akşam
1 kase çorba
balık salata

ara
meyve,süt

canım bencede corbaya gerek yok. diyetini sıkı tutarsan lahana çorbası içerek verdiğin kadar kilo verirsin .

salçalı terbiyeli bende severim anlatılmaz yaşanır bacım artık sen anla ama keyfim yerinde enerji veriyor galiba, şaka bi yana bu hafta çok kaçamak yaptım ve kilo vermem durdu o yüzden 3-4 gün bunu yapıcam sonra dönücem eski düzenime hem bu arada diyetimin kıymetini bilirim

sarmasını yesek
onu bende çok severim hatta en sevdiğim yemek o lahanayı aldım gelirken herkes sarmamı sarıcan dio aaah ah dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…