Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tamam çiğdemcim sadece akşamları yoğurduma katarım o halde..tek olur ve yoğun olur hem..

inan beinimde iştahım çok açık canım akşam yatarken sabah ne yesem diye düşünüyorum:KK9::KK9:

ama bak bugünlerde iştahın yokmuş tam diyete başlama zamanı o halde..
bak içtiğin suyu artır nasılda azalacak canını sıkan selülitler..
sonra azar azar kiloların gidince daha hareketli olursun sporu ister yapar ister yapmazsın..

şimdi dur demezsek bu iştahla alır başını gider kilolarımız hem..:KK50:

evet yaaa hiç su içmiyorum 1lt bile içmiyorum yeşil çay form çayınıda bıraktım tekrar baslamam lazım onlara haklısın cnm baslasam iyi olur ama bırakırım çünkü can sıkıntısından yiyorum doğum günüm yaklaşıyo günüm yaklaşıyo baslasam bile bozarım:KK50: nisan mayıs gibi sıkı bi rejim yapıcam

salçalı terbiyeli bende severim anlatılmaz yaşanır bacım artık sen anla :KK9: ama keyfim yerinde enerji veriyor galiba, şaka bi yana bu hafta çok kaçamak yaptım ve kilo vermem durdu o yüzden 3-4 gün bunu yapıcam sonra dönücem eski düzenime hem bu arada diyetimin kıymetini bilirim :KK8::KK8:

onu bende çok severim :KK56::KK56: hatta en sevdiğim yemek o :KK53: lahanayı aldım gelirken herkes sarmamı sarıcan dio aaah ah dedim :KK14::KK14::KK14:

kilocuklar gidince yeriz canım üzülmek yok:KK34: hatta ben haftada 1 gün bir öğünümü serbaest bırakacağım ozaman çok istediğimiz bir çeşit yemek yenilebilir..

tabi şartım herhafta kilo vermek bu hedefi başarırsam tek öğün hediye:KK1::KK1:hem motivemiz direncimiz artar kanaatindeyim..:KK34:

evet yaaa hiç su içmiyorum 1lt bile içmiyorum yeşil çay form çayınıda bıraktım tekrar baslamam lazım onlara haklısın cnm baslasam iyi olur ama bırakırım çünkü can sıkıntısından yiyorum doğum günüm yaklaşıyo günüm yaklaşıyo baslasam bile bozarım:KK50: nisan mayıs gibi sıkı bi rejim yapıcam

Nisan ile mayıs ayına geldiğinde inadına kilo almış olacaksın bence bunları düşünürek kendini çok etkiliyoorsun dığum günün olmuş olsa ne olacak o gün yersin ertesi gün daha az yersin (yada yedikleini içeriğine dikkat edersin bir şekilde dengelersin motiveni düşürme bence ....

ertelemek kadar kötü bişey yok ben bi senedir erteliyorum bırakma gerekçemde ayda sadece 1.5 kilo vermemdi bu kadar kendimi kısıyorum herşeyden bu kadarcık vermek için mi demiştim ama şimdi şöyle bi düşünüyorum o 1.5 kilolar 1 yılda tam 18 kilo hemde yavaç ve sağlıklı olacaktı yarın yarın dedikçe başlayamazsın şimdi de ve başla elma yiyek haydin :KK56:

Son düzenleme:
merhaba kızlar:KK16:
yeni gelen ve öncedende burda olup tekrar aramıza katılan arkadslar hoşgeldiniz
:KK19:

bişey merak ediyorum regl zamanı kaç kg artıs oluyor ben diyetime kaçamaksız gidiyorum gramda olsa veremedim canım sıkıldı :KK31:

Arzu ablaaa :KK3:pazartesi diyete baslayacagını söylemiştin menüde paylaşmamıssın vazmı geçtin yoksa baktım göremedim :KK53:

bence de kızların dediği gibi hep erteliyoruz nisan mayısa kadar 2-3 kilo daha alacaksın belkide moralin çok bozulacak canım..genede sen bilirsin tabi:KK34:

bişey merak ediyorum regl zamanı kaç kg artıs oluyor ben diyetime kaçamaksız gidiyorum gramda olsa veremedim canım sıkıldı :KK31:
merhaba canım hoşbulduk çok sağolasın:KK34:
canım bazı zamanlar vücut direniyor o zaman sakın bırakma diyetini kırılma nktası gibi...
ozaman geçtiğinde birden gidecek kilocuklar:KK34:

Son düzenleme:
sabah:
yumurta salatası
3 dilim sucuk
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
2 dilim kaşar
2 zeytin
1 çeri domates

ara:
1 mandalina

akşam:
-1 kase buğdaylı yoğurt çorbası
-1 kaşık barbunya
mevsim salata

ara:
1 bardak süt içerim
belki 1-2 ceviz yerim..

spor:yerimden kalkarsam yapmak istiyorum..:KK1:

topiği canlandırmk için ne yapabiliriz acaba heyecansız kalmış..
yarışma vs ne biliyim..

Son düzenleme:
bence de kızların dediği gibi hep erteliyoruz nisan mayısa kadar 2-3 kilo daha alacaksın belkide moralin çok bozulacak canım..genede sen bilirsin tabi:KK34:

merhaba canım hoşbulduk çok sağolasın:KK34:
canım bazı zamanlar vücut direniyor o zaman sakın bırakma diyetini kırılma nktası gibi...
ozaman geçtiğinde birden gidecek kilocuklar:KK34:

ay sevindim o zaman bnde tskr ederim canım :KK16:

Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dileyrek başlamak isityorum.Bu kulübe daha yeni üye olanlardanım.Topiği görüncede yazılanarı çok beğendim.Hele kilo verenleri okuyunca bi heyecenlandım. Bende sizinle kilo vermek istiyorum.LİSTELER VERİYOSUNUZ,TARTILIYOSUNUZ.hangi günler tartılıyosunuz .....bende sizle olayım şu üzerime yapışan kilolar gitsin artık.Ayrıca erginsenayı azminden dolayı ayakta alkışlıyorum:)))
canım çok teşekkür ederim hoşgeldin :KK71:
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya nasıl gidiyo diyetler ben yazın 65tim şuan 69-70 arasıyım kilo aldım malesef kışın malesf rejim yapamıyorum çünkü hep evdeyim can sıkıntısından sürekli hamur işleri pastalar falan yapıyorum ama yaza doğru çok çok sıkı bi rejim yapıcam 57 kiloya düşmek istiyorum...oğlum olduğu için dışarı çıkamıyorum spora gidemiyorum burda yalnızım yalnız çocuk büyütmekte çok zor oğlum 2.5 yasında ama hala beni çok zorluyo kusmaya devam yemiyo çok yaramaz doğru düzgün uyumuyo bu aralar psikolojimde çok bozuldu kaç gündür iştahımda yok zaten kahvaltı yapıyorum sonrada aksam sadece meyve yiyorum onuda zorla çürümesinler diye :KK50: kendimi beğenmiyorum kilolarım selülitlerim çok canımı sıkıyo eski bekar zayıflık hallerimi özlüyorum bide sporsuz zayıflamakta istemiyorum sarkma olmasın yumusak olmasın cildim diye o yüzdende rejim yapmıyorum:KK43::KK43::KK43: haa birde ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç kullanmadım at kılı fırçasının sıkılaştırdığını duydum dışarı çıkınca alıcam bakalım tabi ne zaman çıkıcam bu karda kışta:KK50: çok bunaldım keşke biraz zengin olsaydımda istediklerimi yapabilseydim:KK50:yada çocuğumu emanet edeceğim biri olsaydıda çalışabilseydim ama malesef yok:KK50: kızlar insallah bi gün hepimiz isediğimiz fiziğe kavusuruz:KK31:
canım hoşgeldin uzun zaman oldu gerçekten özledik seni :KK16:
Arzu ablaaa :KK3:pazartesi diyete baslayacagını söylemiştin menüde paylaşmamıssın vazmı geçtin yoksa baktım göremedim :KK53:
yok canım dün başladım bırakmak yok bidaha :KK34:

2 kiloya kadar farkedebilir cnm ama bende pek farketmiyor..

menüm

kahvaltı
2 dilim ruşeymli ekmekten kaşarlı tost
süt
kaymak

öqlen
2 kaşık ciqer

ara
türk kahvesi

akşam
yarım kase şehriye çorbası
5 ızgara köfte
kaşar

birazdanda bir nescafe içerim :KK34:

Canım benim özledim seni,regl döneminde değişiyor ama 2 kilo ya kadar artış gözükebiliyormuş sabret tatlımm motiveni düşürme... :KK19:

Canım benim özledim seni,regl döneminde değişiyor ama 2 kilo ya kadar artış gözükebiliyormuş sabret tatlımm motiveni düşürme... :KK19:

bnde seni özledimm tatlımm nasılsın iyisindir inşallah :KK19:
canım 2 kg baya fark eder cünkü diyetimi uyguladıgım halde daha cok şiştim onun için bekliyorum relgden sonra bakıyım gercek kiloma :KK34:
gunaydın kızlar :KK16:

ben kılomu korumakla beraber tekrar kılo verme moduna gıremıorum bı turlu :44::44::44::44:

günayın melek abla :KK3:
seni moda getirecek bişeyler lazım o zman ha gayret yaz geliyorrr :KK8:
kilondan memnun oldugun için biraz erteliyorsun galiba o kadar kg yu verdin 5 kg nedir ki :KK53::KK53:

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin

yok canım dün başladım bırakmak yok bidaha :KK34:

2 kiloya kadar farkedebilir cnm ama bende pek farketmiyor..

tamam Arzu ablam anladım :KK17:
menülerini düzenli paylaşır mısın girdgim zaman bakarım diyet yapan arkadaslarada örnek olur daha iyi olur
:KK8:

X