Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet yaaa hiç su içmiyorum 1lt bile içmiyorum yeşil çay form çayınıda bıraktım tekrar baslamam lazım onlara haklısın cnm baslasam iyi olur ama bırakırım çünkü can sıkıntısından yiyorum doğum günüm yaklaşıyo günüm yaklaşıyo baslasam bile bozarım nisan mayıs gibi sıkı bi rejim yapıcam

kilocuklar gidince yeriz canım üzülmek yok hatta ben haftada 1 gün bir öğünümü serbaest bırakacağım ozaman çok istediğimiz bir çeşit yemek yenilebilir..

tabi şartım herhafta kilo vermek bu hedefi başarırsam tek öğün hediyehem motivemiz direncimiz artar kanaatindeyim..

Nisan ile mayıs ayına geldiğinde inadına kilo almış olacaksın bence bunları düşünürek kendini çok etkiliyoorsun dığum günün olmuş olsa ne olacak o gün yersin ertesi gün daha az yersin (yada yedikleini içeriğine dikkat edersin bir şekilde dengelersin motiveni düşürme bence ....

ertelemek kadar kötü bişey yok ben bi senedir erteliyorum bırakma gerekçemde ayda sadece 1.5 kilo vermemdi bu kadar kendimi kısıyorum herşeyden bu kadarcık vermek için mi demiştim ama şimdi şöyle bi düşünüyorum o 1.5 kilolar 1 yılda tam 18 kilo hemde yavaç ve sağlıklı olacaktı yarın yarın dedikçe başlayamazsın şimdi de ve başla elma yiyek haydin

Son düzenleme:
merhaba kızlar
yeni gelen ve öncedende burda olup tekrar aramıza katılan arkadslar hoşgeldiniz

bişey merak ediyorum regl zamanı kaç kg artıs oluyor ben diyetime kaçamaksız gidiyorum gramda olsa veremedim canım sıkıldı

Arzu ablaaa pazartesi diyete baslayacagını söylemiştin menüde paylaşmamıssın vazmı geçtin yoksa baktım göremedim

bence de kızların dediği gibi hep erteliyoruz nisan mayısa kadar 2-3 kilo daha alacaksın belkide moralin çok bozulacak canım..genede sen bilirsin tabi
merhaba canım hoşbulduk çok sağolasın
canım bazı zamanlar vücut direniyor o zaman sakın bırakma diyetini kırılma nktası gibi...
ozaman geçtiğinde birden gidecek kilocuklar

Son düzenleme:
sabah:
yumurta salatası
3 dilim sucuk
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
2 dilim kaşar
2 zeytin
1 çeri domates

ara:
1 mandalina

akşam:
-1 kase buğdaylı yoğurt çorbası
-1 kaşık barbunya
mevsim salata

ara:
1 bardak süt içerim
belki 1-2 ceviz yerim..

spor:yerimden kalkarsam yapmak istiyorum..

topiği canlandırmk için ne yapabiliriz acaba heyecansız kalmış..
yarışma vs ne biliyim..

Son düzenleme:

ay sevindim o zaman bnde tskr ederim canım

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin
canım hoşgeldin uzun zaman oldu gerçekten özledik seni
Arzu ablaaa pazartesi diyete baslayacagını söylemiştin menüde paylaşmamıssın vazmı geçtin yoksa baktım göremedim
yok canım dün başladım bırakmak yok bidaha

2 kiloya kadar farkedebilir cnm ama bende pek farketmiyor..

menüm

kahvaltı
2 dilim ruşeymli ekmekten kaşarlı tost
süt
kaymak

öqlen
2 kaşık ciqer

ara
türk kahvesi

akşam
yarım kase şehriye çorbası
5 ızgara köfte
kaşar

birazdanda bir nescafe içerim

Canım benim özledim seni,regl döneminde değişiyor ama 2 kilo ya kadar artış gözükebiliyormuş sabret tatlımm motiveni düşürme...

Canım benim özledim seni,regl döneminde değişiyor ama 2 kilo ya kadar artış gözükebiliyormuş sabret tatlımm motiveni düşürme...

bnde seni özledimm tatlımm nasılsın iyisindir inşallah
canım 2 kg baya fark eder cünkü diyetimi uyguladıgım halde daha cok şiştim onun için bekliyorum relgden sonra bakıyım gercek kiloma
gunaydın kızlar

ben kılomu korumakla beraber tekrar kılo verme moduna gıremıorum bı turlu :44::44::44::44:

günayın melek abla
seni moda getirecek bişeyler lazım o zman ha gayret yaz geliyorrr
kilondan memnun oldugun için biraz erteliyorsun galiba o kadar kg yu verdin 5 kg nedir ki

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin

yok canım dün başladım bırakmak yok bidaha

2 kiloya kadar farkedebilir cnm ama bende pek farketmiyor..

tamam Arzu ablam anladım
menülerini düzenli paylaşır mısın girdgim zaman bakarım diyet yapan arkadaslarada örnek olur daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…