tamam çiğdemcim sadece akşamları yoğurduma katarım o halde..tek olur ve yoğun olur hem..
inan beinimde iştahım çok açık canım akşam yatarken sabah ne yesem diye düşünüyorum
ama bak bugünlerde iştahın yokmuş tam diyete başlama zamanı o halde..
bak içtiğin suyu artır nasılda azalacak canını sıkan selülitler..
sonra azar azar kiloların gidince daha hareketli olursun sporu ister yapar ister yapmazsın..
şimdi dur demezsek bu iştahla alır başını gider kilolarımız hem..
salçalı terbiyeli bende severim anlatılmaz yaşanır bacım artık sen anlaama keyfim yerinde enerji veriyor galiba, şaka bi yana bu hafta çok kaçamak yaptım ve kilo vermem durdu o yüzden 3-4 gün bunu yapıcam sonra dönücem eski düzenime hem bu arada diyetimin kıymetini bilirim
onu bende çok severimhatta en sevdiğim yemek o lahanayı aldım gelirken herkes sarmamı sarıcan dio aaah ah dedim
evet yaaa hiç su içmiyorum 1lt bile içmiyorum yeşil çay form çayınıda bıraktım tekrar baslamam lazım onlara haklısın cnm baslasam iyi olur ama bırakırım çünkü can sıkıntısından yiyorum doğum günüm yaklaşıyo günüm yaklaşıyo baslasam bile bozarımnisan mayıs gibi sıkı bi rejim yapıcam
evet yaaa hiç su içmiyorum 1lt bile içmiyorum yeşil çay form çayınıda bıraktım tekrar baslamam lazım onlara haklısın cnm baslasam iyi olur ama bırakırım çünkü can sıkıntısından yiyorum doğum günüm yaklaşıyo günüm yaklaşıyo baslasam bile bozarımnisan mayıs gibi sıkı bi rejim yapıcam
bence de kızların dediği gibi hep erteliyoruz nisan mayısa kadar 2-3 kilo daha alacaksın belkide moralin çok bozulacak canım..genede sen bilirsin tabievet yaaa hiç su içmiyorum 1lt bile içmiyorum yeşil çay form çayınıda bıraktım tekrar baslamam lazım onlara haklısın cnm baslasam iyi olur ama bırakırım çünkü can sıkıntısından yiyorum doğum günüm yaklaşıyo günüm yaklaşıyo baslasam bile bozarımnisan mayıs gibi sıkı bi rejim yapıcam
merhaba canım hoşbulduk çok sağolasınmerhaba kızlar
yeni gelen ve öncedende burda olup tekrar aramıza katılan arkadslar hoşgeldiniz
bişey merak ediyorum regl zamanı kaç kg artıs oluyor ben diyetime kaçamaksız gidiyorum gramda olsa veremedim canım sıkıldı
bence de kızların dediği gibi hep erteliyoruz nisan mayısa kadar 2-3 kilo daha alacaksın belkide moralin çok bozulacak canım..genede sen bilirsin tabi
merhaba canım hoşbulduk çok sağolasın
canım bazı zamanlar vücut direniyor o zaman sakın bırakma diyetini kırılma nktası gibi...
ozaman geçtiğinde birden gidecek kilocuklar
canım çok teşekkür ederim hoşgeldinArkadaşlar herkese sağlıklı günler dileyrek başlamak isityorum.Bu kulübe daha yeni üye olanlardanım.Topiği görüncede yazılanarı çok beğendim.Hele kilo verenleri okuyunca bi heyecenlandım. Bende sizinle kilo vermek istiyorum.LİSTELER VERİYOSUNUZ,TARTILIYOSUNUZ.hangi günler tartılıyosunuz .....bende sizle olayım şu üzerime yapışan kilolar gitsin artık.Ayrıca erginsenayı azminden dolayı ayakta alkışlıyorum:)))
canım hoşgeldin uzun zaman oldu gerçekten özledik senislm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya nasıl gidiyo diyetler ben yazın 65tim şuan 69-70 arasıyım kilo aldım malesef kışın malesf rejim yapamıyorum çünkü hep evdeyim can sıkıntısından sürekli hamur işleri pastalar falan yapıyorum ama yaza doğru çok çok sıkı bi rejim yapıcam 57 kiloya düşmek istiyorum...oğlum olduğu için dışarı çıkamıyorum spora gidemiyorum burda yalnızım yalnız çocuk büyütmekte çok zor oğlum 2.5 yasında ama hala beni çok zorluyo kusmaya devam yemiyo çok yaramaz doğru düzgün uyumuyo bu aralar psikolojimde çok bozuldu kaç gündür iştahımda yok zaten kahvaltı yapıyorum sonrada aksam sadece meyve yiyorum onuda zorla çürümesinler diyekendimi beğenmiyorum kilolarım selülitlerim çok canımı sıkıyo eski bekar zayıflık hallerimi özlüyorum bide sporsuz zayıflamakta istemiyorum sarkma olmasın yumusak olmasın cildim diye o yüzdende rejim yapmıyorum haa birde ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç kullanmadım at kılı fırçasının sıkılaştırdığını duydum dışarı çıkınca alıcam bakalım tabi ne zaman çıkıcam bu karda kışta çok bunaldım keşke biraz zengin olsaydımda istediklerimi yapabilseydim yada çocuğumu emanet edeceğim biri olsaydıda çalışabilseydim ama malesef yok kızlar insallah bi gün hepimiz isediğimiz fiziğe kavusuruz
yok canım dün başladım bırakmak yok bidahaArzu ablaaapazartesi diyete baslayacagını söylemiştin menüde paylaşmamıssın vazmı geçtin yoksa baktım göremedim
merhaba kızlar
bişey merak ediyorum regl zamanı kaç kg artıs oluyor ben diyetime kaçamaksız gidiyorum gramda olsa veremedim canım sıkıldı
canım çok teşekkür ederim hoşgeldin
canım hoşgeldin uzun zaman oldu gerçekten özledik seni
yok canım dün başladım bırakmak yok bidaha
2 kiloya kadar farkedebilir cnm ama bende pek farketmiyor..
Evet istanbulda deprem olmuş.şiddeti de bayaa arkadaşlar iyisinizdir umarım?
merhaba kızlar
Canım benim özledim seni,regl döneminde değişiyor ama 2 kilo ya kadar artış gözükebiliyormuş sabret tatlımm motiveni düşürme...
gunaydın kızlar
ben kılomu korumakla beraber tekrar kılo verme moduna gıremıorum bı turlu :44::44::44::44:
canım çok teşekkür ederim hoşgeldin
yok canım dün başladım bırakmak yok bidaha
2 kiloya kadar farkedebilir cnm ama bende pek farketmiyor..