canım ne güzel anlatmışsın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh....sıksık gel tatlım hatta kilo verme döneminde bizimle birlikte yol alırsan çok seviniriz...gerçi sen çıtır annelerdensin kilo falan kalmamıştır cnm...hoşbuldum canım evet geldi UMUT um teyzesi 37. haftada gelmeye karar verdi oğlum 12,12,12 de doğdu :) çok şükür çok iyi geçti doğum çok korkmuştum ama korkkmayım o anın tadını çıkarsaymışım keşke tatlım
2gün yoğun bakımda kaldı paşam 3. gün evimize getirdik şimdi çok iyiyiz çok şükür
sen nasılsın canım
Arzu ablacım canımmmmmm ben geldimmmmmmmm
nasılsınnnnn cok özledim cookkkk
dogum yaptım kırkımız da cıktı şükür esmer tıpa tıp babasına benzeyen şirinne bir kızım oldu hamd olsunnnn
biraz huzursuz biraz yaramaz bir kız sureklı doktordayız
ilk hafta sarılıgımız cıktı 2 gun hastanede yattık şimdide refllu cıktı sureklı kusuyor ve fıskırarak hergun bir makına camasır yıkıyorummRabbım sıfasını versin yarın tekrar doktora gidicez kilo alımı yavasladı ne içse cıkarıyor
Sen nasılsnnnnnn
Arzu abla ayağını sürüdü zahirhoşgeldiniz arkadaşlar, bebişleri olanlarda Allah analı babalı hayırlı uzuuun ömürlü büyütsün
canım ne güzel anlatmışsın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh....sıksık gel tatlım hatta kilo verme döneminde bizimle birlikte yol alırsan çok seviniriz...gerçi sen çıtır annelerdensin kilo falan kalmamıştır cnm...
bende iyiyim tatlım işe girdim 3 ay çalıştım 10 öncede ayrıldım..15 tatil sonrası tekrar bakıcam hayırlısı olur inşallahh..
aysunnn canım benimmm kıss sen nerelerdesinn bakimm....ooo maşallahh kızımız doqmuş Rabbim analı babalı büyütsün cnm adını ne koydunuz...
bnm çocukalrımda hep kusarlardı hemde aynı senin dediqin gibi...büyüyüne kadarda devam etti...ne zaman arabaya binsek kusarlardı...öyle böyle büyüyorlar cnm...kış dönemi hastalıklar biraz fazla oluyor yaza ele avuca gelir çıkıp çıkıp gezersin cnm...
bende özlemişim seni bidaha bukadar habersiz bırakma bizi olurmu cnm
canım ne güzel anlatmışsın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh....sıksık gel tatlım hatta kilo verme döneminde bizimle birlikte yol alırsan çok seviniriz...gerçi sen çıtır annelerdensin kilo falan kalmamıştır cnm...
bende iyiyim tatlım işe girdim 3 ay çalıştım 10 öncede ayrıldım..15 tatil sonrası tekrar bakıcam hayırlısı olur inşallahh..
aysunnn canım benimmm kıss sen nerelerdesinn bakimm....ooo maşallahh kızımız doqmuş Rabbim analı babalı büyütsün cnm adını ne koydunuz...
bnm çocukalrımda hep kusarlardı hemde aynı senin dediqin gibi...büyüyüne kadarda devam etti...ne zaman arabaya binsek kusarlardı...öyle böyle büyüyorlar cnm...kış dönemi hastalıklar biraz fazla oluyor yaza ele avuca gelir çıkıp çıkıp gezersin cnm...
bende özlemişim seni bidaha bukadar habersiz bırakma bizi olurmu cnm
inş. canım teşekkür ederim...çok saol canım benim. ah canım ben hemen eski halime döndüm benim kilo alma bölümüne girmem lazım vala hiç memnun değilim bu halimden inş iyi bi iş bulabilirsin canım benim
öncelik derslerin biliyorsun dimi cnmmerhabalar herkese
Arzu ablacım yazdıkların için tesekkür ediyorum kendi adıma bişeyleri basarmak için karar vermek ve o kararın arkasında durmak lazım
inşallah hep birlikte basaracagız menülerini takip edecegim girdikçe nete bende paylaşacagım bildirimlerdede burda olacagım benim sınav var biliyorsun net konusundada sıkıntı yasıyorum ama girmeye calışcagım senin bilgilerin tavsiyelerin bizler için cok önemli
ablaıcım hep aklımdasın ınan ama yaramaz fırsat vermıyor ki sureklı kucakta durmak ıstıyor
adını " SERRA" koyduk ali imran suresi ve araf suresın " bolluk bereket rızık " anlalarına glıyor
sen neler yapıyorsun iş güç bebek
hoşbuldum canım evet geldi UMUT um teyzesi 37. haftada gelmeye karar verdi oğlum 12,12,12 de doğdu :) çok şükür çok iyi geçti doğum çok korkmuştum ama korkkmayım o anın tadını çıkarsaymışım keşke tatlım
2gün yoğun bakımda kaldı paşam 3. gün evimize getirdik şimdi çok iyiyiz çok şükür
sen nasılsın canım
teşekkur ederim.
Ozaman kendimden bahsedeyim biraz 28 yaşındayım 103 kiloydum 93 ü kadar düştüm 2-3 ayda bi süre bıraktım dikkat etmedim 96,6 ya çıkmışım 27 aralıkta başladım tekrar diyetime şu an 95,8 im.
biliyorum Ablam benim sen cok degerlisin seni cok seviyoruzz inş bu yıl bi çok seyi basaracagız
biliyorum Ablam benim sen cok degerlisin seni cok seviyoruzz inş bu yıl bi çok seyi basaracagız
Arzu ablacım canımmmmmm ben geldimmmmmmmm
nasılsınnnnn cok özledim cookkkk
dogum yaptım kırkımız da cıktı şükür esmer tıpa tıp babasına benzeyen şirinne bir kızım oldu hamd olsunnnn
biraz huzursuz biraz yaramaz bir kız sureklı doktordayız
ilk hafta sarılıgımız cıktı 2 gun hastanede yattık şimdide refllu cıktı sureklı kusuyor ve fıskırarak hergun bir makına camasır yıkıyorummRabbım sıfasını versin yarın tekrar doktora gidicez kilo alımı yavasladı ne içse cıkarıyor
Sen nasılsnnnnnn
inşallah tatlım
bnm kızımda seneye 12. sınıfa başlıcak....dershaneler kapanıyormu yazdırsakmı bi bilgin varmı cnm..
masallah kızında üniversiteli olur inşallah ablacıminşallah tatlım
bnm kızımda seneye 12. sınıfa başlıcak....dershaneler kapanıyormu yazdırsakmı bi bilgin varmı cnm..
inş. canım teşekkür ederim...
o zaman sende bundan böyle aramızdasın ne dersin
öncelik derslerin biliyorsun dimi cnm
ismiyle yaşasın inşallahh...
ben 10 gün önce işten çıktım cnm.... 15 tatil sonrası düşünüyorum tekrardan... bebişe gelince inşallah bikaç yıl sonra torun severiz cnm..
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Canım diyet listemizi paylaşıcam senin için, Cuma günleri kilo bildirimimz var, her gün menülerini yaz ve motivasyonun düşünce hemen buraya gel