Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydın herkese

Kızlar iki gündür az yememin sonucu geçen haftadki kiloma geri dönmüşüm..
Geçen hafta-52:400
Bu hafta:52-400
Gelen :Yok
Giden:Yok

ÇARŞAMBA GÜNÜ TARTININ ÜSTÜNE ÇIKINCA ÇOOK KORKMUŞTUM AMA ZARARSIZ ATLATTIM YILBAŞINI

Son düzenleme:
Ben bugün bilgi veremicem tartım bozuldu bu dijitaller ne çabuk bozuluyor ya uğraştım uğraştım olmadı bi eksik tartıyo bi fazla

Bugün ki menüme gelincee, sabah 8:30 gibi kalktım ama geri yattım az önce yaptım daha kahvaltımı
Kahvaltıdan önce sirkeli suyumu içtim bir bardak

Sabah: 4 zeytin, şekersz çay, 2 dl ç.ekmeği, tuzsuz lor peyniri, biraz çemen,roka ve 1 haşlanmış yumurta

Ara:1 portakal

Öğle:Ispanak kavurma ve ayran yada bitki çayı

Ara:yoğurt olabilir 2-3 gündür yemiyorum düzenli

Akşam: Salata ve şehriye çorbası. Bi değişiklik olmazsa

Ara: 1 meyva olabilir akşam yemeğini çok erken yiyoruz çünkü acıkıyorum 6-7 arası bi meyva ii geliyor

3 lt su spor yok belki şööyle bi markete gider gelirim

Son düzenleme:

Münün böyle devam ederse gayet güzel bence canım benim ... Açlık hissetmiyorsun demi bunlarla ?

yok canım böyle düzenli yediğim zaman hissetmiyorum çok şükür. Akşama bizimkiler mantı yiyecek adalete bak :44::44:

Adalet yok canım benim etrafımdaki arkadaşlarım istediği her şeyi yerken ben yemiyecem diyebiliyorum ve onlar yemesine rağmen zayıflar birde benle dalga geçiyorlar çok fazla dikkat ediyormuşum sınırlıyormuşum kendimi diyorlar Bugün mesala onlar hamaburger yemeye gidecek ben gitmiyorum neden çok zararlı diye .. Adalet yok canım .. Form da kalman için gereken şey.. Ama istediğim bütün kiyafeleri içinde isteidğin gibi süzülünce anlıyorsunn iyiki de dikkat etmişim diyorsun ...

sen 52 kilomusun neden diyet yapıyorusn ya :)

sen 52 kilomusun neden diyet yapıyorusn ya :)

Canım ben diyet yapmıyorum ki şu iki günün dışında tabi sadece yedikleirme dikkat ediyorum ama abur cubur yememeye çalışıyorum kilomu korumaya çalışıyorum almamak için..

Çünkü eski kilolu olduğum dönemlere geri dönmemek için uğraşıyorum..Kilo vermek kolay önemli olan o kiloyu korumak ... Kilo korumakla ilglli çok yazı var vucüd eski alıştığı kilo almak için bir zamandan sonra seni, yedirtmeye çalşıyormuş.. O yüzden sizinkinden biraz benim menümüm içeriği fazla Haftada bir gün istediğim her şeye yemeğe izin veirorum...

aman almayalım da sabit durmaya razıyım tabiv erirsek o daha güzell
bende rüyalarıma bile girdi yaa nasıl kafaya taktıysam artık

AYnen bende cok takıyorum odum kopuyo kılo alırım dıye

aynen kıyafetlerın guzel durması herseye degıyor kesınlıkle

bugunku menum

sabah
ıkı dılım uno denge
peynır
zyetın
yumurta

ara
cok az antep 6-7 tane

ogle
tost+ayran

aksama da ya sebze yerım yada hafıf br salata

Oyy bide yarın tartıya çıkınca (alabilirsem yada yapılırsa tabi) bi bakıyomuşum bi sürü kilo gitmiş ne güzel oluuuuuuurrrrr

Oyy bide yarın tartıya çıkınca (alabilirsem yada yapılırsa tabi) bi bakıyomuşum bi sürü kilo gitmiş ne güzel oluuuuuuurrrrr

Evet Çok güzel olur ama yılbaşında sende cozutanların arasında olan biri olarak tartıda biraz az çıksan sevin bence..

bugunku menum

sabah
ıkı dılım uno denge
peynır
zyetın
yumurta

ara
cok az antep 6-7 tane

ogle
tost+ayran

aksama da ya sebze yerım yada hafıf br salata

Sen şu an tamamen diyet yapıyorsun demi? Kilo korumaya mı devam edeceksisn yoksa kilo vermeyemi devam edeceksin..

merhaba kızlar hepimizin CUMASI mübarek olsun Rabbim bütün günahlarımızı affetsin..amin..

geçmişe hafiften bir göz attım işler çıqrından çıkmış diyet miyet yalan olmuş
üzüldüm açıkçası..demekki ben burda kimseye bişey öqretememişim....illa benimmi olmam gerekiyor listeyi uygulamanız yada iradenize sahip olmanız için... doqru düzgün bildirim bile yapılmamış herkeste bir gevşeklik.... ben isterdimki benim gelemediqim dönemde hepiniz birer sena olup bu gemiyi yürütebilmeniz... ne istikrar kalmış ne motivasyon...herkes gevşemiz...ne bu haliniz... benimlemi kesildi göbüşünüz
sorunlarım vardı bir süre uzak kalmak istedim...kafamıda tam toplamış deqilim ama biyerden başlamam gerekiyor...kilomu hiç bilmiyorum 80mi 90 mı uzun süredir tartılmadım...pazartesi herşeyi silip hem diyetime hem kendime çeke-düzen veriyorum....kaçamak maçamak olmadan 3 ayda bu işi bitirmek istiyorum...nisanda 65 olarak bildirim yapıp haziranda 55-58 olarak bu işi kökünden tamamlama kararı aldım (Allahın izniyle)... menümü paylaşımlarımı pazartesi itibariyle yapmaya başlıcam isteyen takip eder isteyen çekip gider... ama burada saçma sapan menülerle bildirim yapacaksanız yanlış yerdesiniz...bizde bu kervanın bir yolcusuyuz diyorsanız buyrun birlikte ilerleyelim...ciddiyetsiz kimseyi istemiyorum topikte...
biraz sert yazmış olabilirim ama bazen böyle olmak gerekiyor...kimsenin kötülüqüne yada şahsına bişey yazdıqımı düşünmüyorum tanıyanlar bilirler...bu arada liste yapıcak bir arkadaşa ihtiyacımız olucak her hafta liste yapıcaz....kim yapabilir yardımcı olabilecek varsa görevlendirelim...
şimdilik bukadar hepiniz Allaha emanet olun...

Liste ben hiç hazırlamadım ama nasıl olacağını söyleyin ben hazırlarım...

İyi ki yazdın bunları ablacım, ben de toparlıcam artı seninle birlikte, pazartesi çekidüzen veriyorum kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…