aminn canım inşallah..aslında herkes öyle diyor keşke benimi de kendiliğinden gelse.
Hoşgeldin aramıza;İnşallah istediğin gibi her şey yoluna gider bebek sahibi olursun benim arkadaşım da çok uğraştı bevek sahibi olabilmek için en son bıraktı artık uğraşmıyacam dedi kendiliğinden oldu inşallah bebek sahibi olursun canım
Aysunayy hg canım herşey gönlünce olsun
kızlar bugün ki menüm
Sabah: kalkınca 3-4 kayısı bi bardak da su içtim 1.5 saat sonra kahvaltımı yaptım 2 dl ç.ekmek şekersiz çay zeytin lor peyniri omlet
Ara: yarım portakal
Öğle: Salata 3 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 küçük elma
Akşam: Çorba salata
2.5-3 lt su spor yok:44::44::44:
merhaba sena ablacım merhaba kızlar...
bende bir zamanlar bu topik ve ablam sayesinde 8 kilo kadar verdim kısa zamanda..iyi de gidiyordum ama kötü günler geçirdim ve bıraktım gitti motivem bozulunca da girmedim topiğe..diyetide bıraktım aldım tüm kiloları.sizinle tekrar başlamak istiyorum..
geçen yıl 2 ayda 8 kilo verdim büyük moral ve motivasyon olmuştu benim için..ve bebek istiyordum o zamandan beri bilen arkadaşlarım biliyor..
mayıs ayında 1 yılı doldurduk bebeğimiz gelmedi ve artık bişeyler yapmamız gerektiğine karar verdik..öğretmeniz ve sadece yaz tatillerimiz var ve değerlendirmeliydik..öncelikle bulunduğumuz küçük ilçede haziran ayında aşılama denedik malesef negatifle sonuçlandı..hemen apartopar ankarada bir tüp bebek merkeziyle konuşmaya gittik onlarda tüp bebek deneyebileceğimizi söylediler ve bir umutla başladık gene tedaviye ama malesef oda negatifle sonuçlandı ve yıkım oldu benim için..ondan sonra aldım kilolar ve gene 70 leri gördüm..
artık iyiyim şimdi ocak tatilinde istanbulda bir merkezle ön görüşme için geleceğiz çok iyi araştırdım çok kişiyle konuştum kk da topiğini takip ettim herkes çok memnun bu merkezden...inşalalh bu kez bebeğim bana gelr inşallah...
taki o güne kadar sizlerle tekrar devam etmek istiyorum sena ablacım...
hedafim temmuza kadar 60 kilo olmak ozaman 2 tedavima başlayacağım
canım hoşgeldin arada bazı topiklerde gördüm seni demek bebiş için uqraştın hayırlısı olsun abalcım..zor süreçler tahmin edebiliyorum ama siz sanırım çok yeni evlisiniz biraz acele etmiyormusunuz biraz zamana bıraksanız Rabbimizin vardır bir bildiqi
ders molası verdim hadin çay içek kızlar
olur ben alırım canım..teşekkür ederim
canım 20 aylık evlilikte hemn tüp bebeqe yönelmek nekadar doqru ? başka bir sorunmu var canım doktor böyle yönlendirdi?evet bebek topiklerinde geziniyordum kk da..ozaman görmüşsündür canım..ama artık diyete başlamalıyım yeniden..inşallah gene kısa zamanda gider kilolarım..
aslında bir ara karataya azıcık yöneldim ama kilo vereceğime aldım..o kadar çok badem ceviz vs yediriyor kibana karatay yaramadı ya da ben ypamadım..
yeniden eskiye devam...
ablam bizim 2.yılımız yeni bitti...ama etrafımda eş dost herkes hemen hamile kaldı herkesin bebeği var..yengem 2.yi hemen istedi oldu vs...
ben o kadar çok istiyorum ki bebek daha beklemek istemiyorum.20.ayım bitti olmadı bebeğim.Allahım inşalalh bu kez kısmet eder...maddi manevi çok zorlu bir süreç...
Selam kizlar ,
Kilo bildirimi yapmayi unutmusum , ama soyle bir sorunum cikti , normalde ben sali gunleri tartiliyorum 2 aydir , fakat gecen hafta regl oldugum icin ve sali gunu hala regl'li oldugumdan tartilmayip persembe gunu tartildim cunku bitmisti.durumlar su sekil
Baslangic : 109.5
Gecen hafta : 94.2
Persembe 3/1/2013 : 93.2
Ve simdi kendime soruyorum acaba yine kaldigim yerden yani sali gunleri tartilmaya devam edeyimmi ?siz ne dusunuyorsunuz ? mantiklimi ? yani regl oldum diye 2 gun sonra tartilmistim .
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarr
canım 20 aylık evlilikte hemn tüp bebeqe yönelmek nekadar doqru ? başka bir sorunmu var canım doktor böyle yönlendirdi?
canım biz burda cumadan cumaya bildirim yapıyoruz ve liste hazırlanıyor...seninde buna uyman lazım