Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kapanmıyor galiba ablacım ama ben tecrübeli biri olarak tavsiyede bulunayım.
Eksik olan derslerinden özel ders alsın ablacım, dershanenin çok da yararı olduğunu düşünmüyorum.
canım meslek lisesine gittiqi için bütün derslerden ders alması lazım...
masallah kızında üniversiteli olur inşallah ablacım
öyle bir söylenti vardı bu yıl acıktı dersaneler ama seneye kesin olarak bilmmiyorum ablacım:26:
inşallah cnm bakalım hayırlısı..
tatlım ben kilo almak istiyorum vermek değil ama ara ara fırsat buldukça sizi takip ederim

ahh keşke bizde sen gibi olabilsek tatlım :26:

canım meslek lisesine gittiqi için bütün derslerden ders alması lazım...

inşallah cnm bakalım hayırlısı..

ahh keşke bizde sen gibi olabilsek tatlım :26:
ablacım kızın meslek lisesindeyse daha cok 2 katı calışması lazım sınav her yıl bi öncekinden daha zor oluyor herseyi ayrıntılarıyla bilmesi lazım sizde bu konuda destek olun ablacım sessiz ortamlarda calışşlın sadece dersine agırllık versin ve güzel sonuclar alsın inş
bn simdi cıkıyorum cnalarım allaha emanet olun grsrz yine öptüm sizi
:KK19::KK19:

diyet listesine baktım benimkine benziyor ben diyetisyene gittim bir kaç ay onu evam ettiriyorum şimdi.problem olmaz değilmi.

gunaydın kızlar

cok hastayım ayrıca bırazda ısyerınde sorunlarım var cok sık gıremeyebılırım herkezı opuyorum gorusuruz :KK34:

Günaydın herkese:nazar:

Dün akşamki menümde eşim yemek yaptığından dolayı değişiklik oldu..

1 kepçe brokoli çorbası
Etli Patates yemeği
Salata

gunaydın kızlar

cok hastayım ayrıca bırazda ısyerınde sorunlarım var cok sık gıremeyebılırım herkezı opuyorum gorusuruz :KK34:
günaydın canımm :KK16:
hayırdır canım nasıl sorunlar :26::26:
Günaydın herkese:nazar:

Dün akşamki menümde eşim yemek yaptığından dolayı değişiklik oldu..

1 kepçe brokoli çorbası
Etli Patates yemeği
Salata

günaydın canım :KK16:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

Hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun, sıkıntıların sorunlarında geçer inşl üzülme safer ayındayız imtihan ayı :44::44:

günaydın kızlarr herkese hayırlı tatiller çalışan arkadaşlarıma kolaylılar diliyorum :KK16::KK16::KK16:
Hayırlı sabahlar ablacımm teşekkürler Allah sana da kolaylık versin. :KK9:

Kızlar dün kilo bildirimi yapamamıştım bugün yapayım

Başlangıç Kilo:93.500
Geçen Hafta: 91.400
Bu Hafta: 91 :21::21: almamışım 400 gr bilem gitmiş :KK17:
Gelen/Giden: gelen yok giden 400 gr
Toplam Giden: 2.500 gr
Hedef: 60
Boy: 1.70
Beden: 46-48
Spor: Haftada en az 3-4 gün 1.5 saat yürüyüş

2-3 gün o kadar çok düzensiz gitmesine rağmen yürüyüş mü, su mu, karbonat mı, sirkeli ballı su mu hangisi bilmiyorum ama kilo aldırmamış he bide ne kadar bozarsam bozayım ekmek yemedim ve hemen ertesi öğün toparladım:KK76::KK76:

Son düzenleme:
kızlar dün kilo bildirimi yapamamıştım bugün yapayım

başlangıç kilo:93.500
geçen hafta: 91.400
bu hafta: 91 :21::21: Almamışım 400 gr bilem gitmiş :KK17:
Gelen/giden: Gelen yok giden 400 gr
toplam giden: 2.500 gr
hedef: 60
boy: 1.70
beden: 46-48
spor: Haftada en az 3-4 gün 1.5 saat yürüyüş

2-3 gün o kadar çok düzensiz gitmesine rağmen yürüyüş mü, su mu, karbonat mı, sirkeli ballı su mu hangisi bilmiyorum ama kilo aldırmamış he bide ne kadar bozarsam bozayım ekmek yemedim ve hemen ertesi öğün toparladım:KK76::KK76:
canım benim tebrik ederim sevindim senin adına yeni yıla rağmen vermişsin..:13:

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan

merhaba sena ablacım merhaba kızlar.:KK3:..

bende bir zamanlar bu topik ve ablam sayesinde 8 kilo kadar verdim kısa zamanda..iyi de gidiyordum ama kötü günler geçirdim ve bıraktım gitti motivem bozulunca da girmedim topiğe..diyetide bıraktım aldım tüm kiloları.sizinle tekrar başlamak istiyorum..

geçen yıl 2 ayda 8 kilo verdim büyük moral ve motivasyon olmuştu benim için..ve bebek istiyordum o zamandan beri bilen arkadaşlarım biliyor..
mayıs ayında 1 yılı doldurduk bebeğimiz gelmedi ve artık bişeyler yapmamız gerektiğine karar verdik..öğretmeniz ve sadece yaz tatillerimiz var ve değerlendirmeliydik..öncelikle bulunduğumuz küçük ilçede haziran ayında aşılama denedik malesef negatifle sonuçlandı..hemen apartopar ankarada bir tüp bebek merkeziyle konuşmaya gittik onlarda tüp bebek deneyebileceğimizi söylediler ve bir umutla başladık gene tedaviye ama malesef oda negatifle sonuçlandı ve yıkım oldu benim için..ondan sonra aldım kilolar ve gene 70 leri gördüm..:KK50::KK50:

artık iyiyim şimdi ocak tatilinde istanbulda bir merkezle ön görüşme için geleceğiz çok iyi araştırdım çok kişiyle konuştum kk da topiğini takip ettim herkes çok memnun bu merkezden...inşalalh bu kez bebeğim bana gelr inşallah...

taki o güne kadar sizlerle tekrar devam etmek istiyorum sena ablacım...
hedafim temmuza kadar 60 kilo olmak ozaman 2 tedavima başlayacağım:KK16::KK16:

Son düzenleme:
merhaba sena ablacım merhaba kızlar.:KK3:..

bende bir zamanlar bu topik ve ablam sayesinde 8 kilo kadar verdim kısa zamanda..iyi de gidiyordum ama kötü günler geçirdim ve bıraktım gitti motivem bozulunca da girmedim topiğe..diyetide bıraktım aldım tüm kiloları..eğer kabul ederseniz sizinle tekrar başlamak istiyorum..

geçen yıl 2 ayda 8 kilo verdim büyük moral ve motivasyon olmuştu benim için..ve bebek istiyordum o zamandan beri bilen arkadaşlarım biliyor..
mayıs ayında 1 yılı doldurduk bebeğimiz gelmedi ve artık bişeyler yapmamız gerektiğine karar verdik..öğretmeniz ve sadece yaz tatillerimiz var ve değerlendirmeliydik..öncelikle bulunduğumuz küçük ilçede haziran ayında aşılama denedik malesef negatifle sonuçlandı..hemen apartopar ankarada bir tüp bebek merkeziyle konuşmaya gittik onlarda tüp bebek deneyebileceğimizi söylediler ve bir umutla başladık gene tedaviye ama malesef oda negatifle sonuçlandı ve yıkım oldu benim için..ondan sonra aldım kilolar ve gene 70 leri gördüm..:KK50::KK50:

artık iyiyim şimdi ocak tatilinde istanbulda bir merkezle ön görüşme için geleceğiz çok iyi araştırdım çok kişiyle konuştum kk da topiğini takip ettim herkes çok memnun bu merkezden...inşalalh bu kez bebeğim bana gelr inşallah...

taki o güne kadar sizlerle tekrar devam etmek istiyorum sena ablacım...
hedafim temmuza kadar 60 kilo olmak ozaman 2 tedavima başlayacağım:KK16::KK16:

Hoşgeldin aramıza;:KK16: İnşallah istediğin gibi her şey yoluna gider bebek sahibi olursun benim arkadaşım da çok uğraştı bevek sahibi olabilmek için en son bıraktı artık uğraşmıyacam dedi kendiliğinden oldu inşallah bebek sahibi olursun canım

Son düzenleme:
X