Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

fırçayı yedik

Listeyi hazırlayayım ben Arzu ablacım..
ErGiNSeNa
melekuguzhan
ezgi_canan
cidem87
ahfa
Smileeeee
Kimseyi unutmadım sanırım, unuttuğum birileri varsa söyleyin kızlar, listeyi hazırlayayım ona göre.

Kızlar, şu şekilde bildirim yaparsanız, listemize yazıcam.

Başlangıç Kilo
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam Giden
Hedef
Boy
Beden
Spor

Liste ben hiç hazırlamadım ama nasıl olacağını söyleyin ben hazırlarım...

Listeyi hazırlayayım ben Arzu ablacım..
ErGiNSeNa
melekuguzhan
ezgi_canan
cidem87
ahfa
Smileeeee
Kimseyi unutmadım sanırım, unuttuğum birileri varsa söyleyin kızlar, listeyi hazırlayayım ona göre.

kızlar listeyi haftaya yapıcaz....excelden tam bnm istediqim gibi oluyor..yada buradaki tablodanda yapabilirsiniz...müsait bir zamanda ayrıntıları yazarım ona göre önümüzdeki haftadan başlarız inşallah..

kızlar listeyi haftaya yapıcaz....excelden tam bnm istediqim gibi oluyor..yada buradaki tablodanda yapabilirsiniz...müsait bir zamanda ayrıntıları yazarım ona göre önümüzdeki haftadan başlarız inşallah..

Buradaki tablodan yapacaktım ablacım ama istersen excel'dan da yapabilirim.

İyi ki yazdın bunları ablacım, ben de toparlıcam artı seninle birlikte, pazartesi çekidüzen veriyorum kendime..

ben ne zaman apzartesi başlıcam desem ya başlamıyorudm ya yarım kalıyordu değişiklik yaptım karar verdiğim akşam başladım akşam yemeğiyle 3 hafta olmak üzere e hadisi şerif de varya erteleyenler helaktadır

Buradaki tablodan yapacaktım ablacım ama istersen excel'dan da yapabilirim.
tamam cnm ben sana örnek bir liste ayarlıcam hafta arası

hadi bakalım bol iradeler...

canımmmm hoşgeldinnn
bebişimiz olmuş galibaaa ayy maşallahhh...
anlat hadi doqum nasıl geçti oqluşumuz nasıl adı ne....ayy canım bnm yaa gözlerim doldu seni görünce ne günlerdi o günler...

hoşbuldum canım evet geldi UMUT um teyzesi 37. haftada gelmeye karar verdi oğlum 12,12,12 de doğdu :) çok şükür çok iyi geçti doğum çok korkmuştum ama korkkmayım o anın tadını çıkarsaymışım keşke tatlım
2gün yoğun bakımda kaldı paşam 3. gün evimize getirdik şimdi çok iyiyiz çok şükür
sen nasılsın canım

teşekkur ederim.

Ozaman kendimden bahsedeyim biraz 28 yaşındayım 103 kiloydum 93 ü kadar düştüm 2-3 ayda bi süre bıraktım dikkat etmedim 96,6 ya çıkmışım 27 aralıkta başladım tekrar diyetime şu an 95,8 im.

bugün yediklerimide yazayım
kahvaltı 10,30
1 haş. yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2dilim ekmek
1 bardak yeşil çay

öğle

1 kase çorba
1 parça tavuk 2 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…