fırçayı yedikmerhaba kızlar hepimizin CUMASI mübarek olsun Rabbim bütün günahlarımızı affetsin..amin..
geçmişe hafiften bir göz attım işler çıqrından çıkmışdiyet miyet yalan olmuş
üzüldüm açıkçası..demekki ben burda kimseye bişey öqretememişim....illa benimmi olmam gerekiyor listeyi uygulamanız yada iradenize sahip olmanız için... doqru düzgün bildirim bile yapılmamış herkeste bir gevşeklik.... ben isterdimki benim gelemediqim dönemde hepiniz birer sena olup bu gemiyi yürütebilmeniz... ne istikrar kalmış ne motivasyon...herkes gevşemiz...ne bu haliniz... benimlemi kesildi göbüşünüz
sorunlarım vardı bir süre uzak kalmak istedim...kafamıda tam toplamış deqilim ama biyerden başlamam gerekiyor...kilomu hiç bilmiyorum 80mi 90 mı uzun süredir tartılmadım...pazartesi herşeyi silip hem diyetime hem kendime çeke-düzen veriyorum....kaçamak maçamak olmadan 3 ayda bu işi bitirmek istiyorum...nisanda 65 olarak bildirim yapıp haziranda 55-58 olarak bu işi kökünden tamamlama kararı aldım (Allahın izniyle)... menümü paylaşımlarımı pazartesi itibariyle yapmaya başlıcam isteyen takip eder isteyen çekip gider... ama burada saçma sapan menülerle bildirim yapacaksanız yanlış yerdesiniz...bizde bu kervanın bir yolcusuyuz diyorsanız buyrun birlikte ilerleyelim...ciddiyetsiz kimseyi istemiyorum topikte...
biraz sert yazmış olabilirim ama bazen böyle olmak gerekiyor...kimsenin kötülüqüne yada şahsına bişey yazdıqımı düşünmüyorum tanıyanlar bilirler...bu arada liste yapıcak bir arkadaşa ihtiyacımız olucak her hafta liste yapıcaz....kim yapabilir yardımcı olabilecek varsa görevlendirelim...
şimdilik bukadar hepiniz Allaha emanet olun...
Geçen hafta 58.2 kg
Bu hafta 59 kg
Gelen 800 gr
Liste ben hiç hazırlamadım ama nasıl olacağını söyleyin ben hazırlarım...
Listeyi hazırlayayım ben Arzu ablacım..
ErGiNSeNa
melekuguzhan
ezgi_canan
cidem87
ahfa
Smileeeee
Kimseyi unutmadım sanırım, unuttuğum birileri varsa söyleyin kızlar, listeyi hazırlayayım ona göre.
kızlar listeyi haftaya yapıcaz....excelden tam bnm istediqim gibi oluyor..yada buradaki tablodanda yapabilirsiniz...müsait bir zamanda ayrıntıları yazarım ona göre önümüzdeki haftadan başlarız inşallah..
İyi ki yazdın bunları ablacım, ben de toparlıcam artı seninle birlikte, pazartesi çekidüzen veriyorum kendime..
tamam cnm ben sana örnek bir liste ayarlıcam hafta arasıBuradaki tablodan yapacaktım ablacım ama istersen excel'dan da yapabilirim.
ben ne zaman apzartesi başlıcam desem ya başlamıyorudm ya yarım kalıyordu değişiklik yaptım karar verdiğim akşam başladım akşam yemeğiyle3 hafta olmak üzere e hadisi şerif de varya erteleyenler helaktadır
senacım nasılsın tatlım nasıl gidiyo diyet
tamam cnm ben sana örnek bir liste ayarlıcam hafta arası
merhaba bende sizinle birlikte devam edebilirmiyim zayıflama sürecine.
canımmmm hoşgeldinnn
bebişimiz olmuş galibaaa ayy maşallahhh...
anlat hadi doqum nasıl geçti oqluşumuz nasıl adı ne....ayy canım bnm yaa gözlerim doldu seni görünce ne günlerdi o günler...
Hoşgeldin canım
tamam cnm ben sana örnek bir liste ayarlıcam hafta arası
hadi bakalım bol iradeler...