BU SAATE kadar olan cezalı menum
sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs uno denge 6 puan
peynır 0,5 puan
zeytın 1,5 paun
yumurta 0 puan
ara
5-6 antep 3 puandır ancak
ogle
kofte ( 5 puan uzerınde yazan)
ara
cok az antep 5 puan
su ana kadar 21 puan
aksamda tavuk haslama yıcem ve gunu 21 le kapatırım banada ıyı bır ders olmus olur
Sen bunu karbonhidrat azlığına mı göre puanlandırıyorsun canım okumuştum puanlandırmala ilgilli işe yarıyormu ? Ben hiç yapmadım merak ettim ..
CANIM ben ılk dıyete basladıgımdan bu yana karbonhıdrat dıyetı yaptım 20 kıloyuda bu sekılde verdım 70 puan da tutarsan karbonhıdrat degerını kılonu koruyosun ne kadar dusuk tutarsan o kadar cok kılo verılıyor dun mesela ben 21 ıle kapadım cok da ıyı oldu
Aslında güzel internetten de baktım puanlandırmalarına en çok da meyvelerde var bende çok meyve yiyorum günlük olarak 70 puanı hayle hayle geçerim gibi geliyor ama dediğin gibi çook işe yarıyormuş..
CANIM ben ılk dıyete basladıgımdan bu yana karbonhıdrat dıyetı yaptım 20 kıloyuda bu sekılde verdım 70 puan da tutarsan karbonhıdrat degerını kılonu koruyosun ne kadar dusuk tutarsan o kadar cok kılo verılıyor dun mesela ben 21 ıle kapadım cok da ıyı oldu
BU SAATE KADAR olan menum
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs 12 puan
peynır 0,5 puan
zeytın 1,5 puan
yumurta 0 puan
ara
yok
ogle
tavuk sınıtzel 12 puan
su ana kadar 26 oldu aksamda ya peynırlı omlet yerım yada az bı corba gunu 35 cıvarıyla kapams olurum
Bugün ki menüm
Sabah: 2 dl çavdar ekmeğiyle yapılmış yağsız peynirli tost ve salata
Ara: Ballı sirkeli suyumu sabah içmemiştim onu içtim
Öğle : Yok, geç kalktım çünkü
Ara:4-5 tane kuru kayısı
Akşam: 2 dl çavdar ekmeği ve menemen
3 lt su. 1.5 saat yürüyüş . Ekmek bugün nedense çok yedim ama açtım öğünler düzensiz olduğundan sanırım akşam yemesem gece bişeyler atıştırıcaktım onu yapmamak için yedim yaanii
Canım menemenin yanıdada ekmek gidiyor Bir dilim falan bana da yatmezMenemen yiyeceksem Ekmeğin dışında ama güzel menün
Bakalım yarınki bildirimde ne kadar çıkacaz .. Dünkü kiloma göre bu sabah tartıldığım düşmüşüm baya...Bende az yiyorum ama sen daha farklı yapıyorsun meyvenin puanı fazla olmasa bende başlamak isterim ama meyve yemeden duramam ..
Kızlarrr dövün hadi beni
Hakettim bunu bu akşamm
Yarın bildirim olmasına rağmen ödemleri doldurdum vücuduma
Çok pişmanım şu an.