Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugün ki menüm

Sabah: 1 bardak süt biraz zeytin paynir bişeyler atıştırıp geri yattım

Ara: 10 gibi bir küçük elma yedim

Öğlen: yumurta salatası şekersiz çay ve 2 dl çavdar ekmeği

Ara: 1 kase yoğurt 2 kuru kayısı

Akşam: Hamsi buğulama ve boll salata

1 lt karbonatlı ve 2lt normal su spor yok pazara gidicez orda da baya terliyorum zaten

Regl döneminde ara sıra bana da oluyor uyku hali halsizlik normal canım benim..

merhaba kızlar
yeni yılımız kutlu olsun :119::119:
mutlu huzurlu ve güzelliklerle dolu geçirecegimiz bir yıl olur hepimize ugur getirir inşallah
burdaki tanıdıgım kişileri cok sevdim iyiki sizi tanıdım hepinizi cok seviyorum ve öpüyorum

:) hicri yılımıza girmiştik zaten güzel dileklerin için tşkler canım bilmukabele...
Bu arada Arzu abla nerdesin neden burası bu kadar durgunnn

ya abim eve bi geldi cipsler kolalar çerezler çikolatalar ben nasıl hakim olcam kendime yaa olamazsam azıcık yerimm of yaa bütün gün dikkat et akşam olunca bozulurmuuuu fındık badem kaju çerez karışımından 1 çay bardağı kadar yesem acep çok mu olur kii çerezlerin kalorisi de çok yüksek yaaa:125::125::125: bi tane cocostar yisem aah nede severim die almış abim o bana bakıyo ben ona yirimmmm gözüm döndü ya resmen :111::111:

ahfa meraba canım ay ben bu akşam iyice cozuttum kendimi bnde tutamadım bnce yediysen üzülme yarın daha hafif menüyle dengelirsin bişey olmaz

ahfa meraba canım ay ben bu akşam iyice cozuttum kendimi bnde tutamadım bnce yediysen üzülme yarın daha hafif menüyle dengelirsin bişey olmaz

püff sorma ya nereye dönsem çikolata tatlı kola cips çerez çerezide çikolatayıda çok severim yedim ama daha fazla yememek için 2 lt su içtim ya

2013 Yeni yilin size ve tum sevdiklerinize saglik mutluluk nese basari sevgi ve huzur getirmesini dilerim ....Mutlu Yillar Kizlar !!!

Evet kızlar hayırlı günler hepinize, akşama kadar pek giremem o yüzden menümü yazıp çıkıcam ortalık sakin zaten nerdesinizz yılbaşı sizi yavaşlattı mı yoksa

Menüm

SABAH: Salata (içine biraz peynir koydum) 1 kupa sıcak süt

ARA: 3 kuru kayısı

ÖĞLE : 1 kase yoğurt ve 1-1.5 yk yulaf ezmesi

AKŞAM: Ispanak kavurması ve çorba

ARA: 1 küçük mandalina

Dün 4 lt den fazla su içtim bişey oldu bana bugün 3-3.5 içerim 1.5 saat yürüycem inşl. Hepinizi öpüyorumm:79::79::79::79::80::80::80::80::80:

gunaydın hayırlı sabahlar kızlar dun baya bı sacmaladım offffffffff bakalım kac gunde toparlıcam korkudan tartılmadım bıle o derece

gunaydın hayırlı sabahlar kızlar dun baya bı sacmaladım offffffffff bakalım kac gunde toparlıcam korkudan tartılmadım bıle o derece

Günaydın,ben tartıldı m ve tartıda gördüğüm sonuç feciydi...:18: Neden bu kadar fazla göşteriyor bir kaç gündür kaçamağa onuda anlamış değilim verirken 1 kilo verirken 2 hafta uğraştığımı zamanlar oluyor ama iki gün kaçamakta 1 kilodan hatta iki kilo dan fazla gözüküyor tartıda...!!!!

:2:Şu an yanımda iki kutu çikolata var ve hepsi bana bakıyor ye diye bende dönüp bakmıyorum onlara cezalayım çünkü...

BU SAATE kadar olan cezalı menum

sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs uno denge 6 puan
peynır 0,5 puan
zeytın 1,5 paun
yumurta 0 puan

ara
5-6 antep 3 puandır ancak

ogle
kofte ( 5 puan uzerınde yazan)

ara
cok az antep 5 puan

su ana kadar 21 puan

aksamda tavuk haslama yıcem ve gunu 21 le kapatırım banada ıyı bır ders olmus olur

Sabah
Light Sütlü Kfelks

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
Sütlü Türk kahvesi
Elma

Akşam
Brokoli Çorbası
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda

Bakalım bugün meyve yemeden ve kahve içmeden durabilecekmiyim durmam lazım ama

Toplam 940 kalori ediyor Cuma günü ne kadar toplamam lazım kızlar
..
Bugün Suyu 4 Litre vede Bitki çaylarından 3 bardak 5i bir arada(detoks olsun diye) 1 ada çayı içtim
Herkes diyorki bana herşe,y bıraktın bir kahve yi bırakamıyorsun diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…