- 18 Nisan 2025
- 31
- 5
- 1
- 18
- Konu Sahibi benimbunergz
-
Annenız de normal değilmiş vallaannem tipi açıp elimi ocağa götürdü elim yanıyordu ama tam koymuyordu ocağa
İşte sen ceviz mi çalarsın hirsiz öbür dünyada da böyle yanarsın diyordu
Benden sonra bir daha şiddet uygulamadı hatta bırakın empati kurmaya çalışıyor kardeşim ile bu yüzden kızmıyorAnnenız de normal değilmiş valla
Kim için ?profesyonel yardım alınmalı
Bahsettiğiniz çocuk ıcın 12 yaşında olanKim için ?
Sizin adınıza üzüldüm içinizde yumuşatıp affetmeye bakın yoksa hayatınız boyunca sizi üzen konular olarak aklınızda yer ederBenden sonra bir daha şiddet uygulamadı hatta bırakın empati kurmaya çalışıyor kardeşim ile bu yüzden kızmıyor
Ama bana kalan binlerce travma kaldı
Bizimkiler pek böyle şeylere inanmazlar ama bu yaşında böyle davranıyorsa ileriyi ciden düşünemiyorumBahsettiğiniz çocuk ıcın 12 yaşında olan
Ben afetsem de içimdeki afedemiyor her baktığımda içimde bir burukluk olur ciden yaşadıklarım normal değildi benimSizin adınıza üzüldüm içinizde yumuşatıp affetmeye bakın yoksa hayatınız boyunca sizi üzen konular olarak aklınızda yer eder
İçinizdeki çocukBen afetsem de içimdeki afedemiyor her baktığımda içimde bir burukluk olur ciden yaşadıklarım normal değildi benim
Eğer söylediğiniz gibi eve getırdıgı eşyalar öyle birilerinin hediyesi olacak meblağ değil ve evden habersiz para götürüyor size hakaret ediyor özentilik yaşıyorsa gitmeli ama bi uzman görüşü alınmalıBizimkiler pek böyle şeylere inanmazlar ama bu yaşında böyle davranıyorsa ileriyi ciden düşünemiyorum
Çocukta hakaret habersiz para götürme ve fazlaca yalan söyleme olduğunu belirtmiş konu dal o yaşta kuzenlerim var onlar da öyleler telefonları var makyaj vs yapıp güzel giyiniyorlar dersleri de iyi. Hatta saç boyatıcam diye tutturdu ailesi de 3 4 parça izin verdi kahkülünü pembeye boyadı. Spor yapan aktif bi bebe dersleri iyi okuldan şikayet yokmuş. İnatlaşmayın çocukla
Muhtemelen baskı gördüğü için yapıyor bu da bi sıkıntı zaten. Evden para çalıyor yani. Harçlık mı yetersiz acabaÇocukta hakaret habersiz para götürme ve fazlaca yalan söyleme olduğunu belirtmiş konu da
O kadar bilemicem ama zaten 200 -200 götürüyor die de belirtmişMuhtemelen baskı gördüğü için yapıyor bu da bi sıkıntı zaten. Evden para çalıyor yani. Harçlık mı yetersiz acaba
Okudum aslındaO kadar bilemicem ama zaten 200 -200 götürüyor die de belirtmiş
Kız sen konuyu okumadın mı
Ailem giyimine karışmıyor , özgüveni düşük olsa bana hakaret etmez sokak ortasında.l o yaşta kuzenlerim var onlar da öyleler telefonları var makyaj vs yapıp güzel giyiniyorlar dersleri de iyi. Hatta saç boyatıcam diye tutturdu ailesi de 3 4 parça izin verdi kahkülünü pembeye boyadı. Spor yapan aktif bi bebe dersleri iyi okuldan şikayet yokmuş. İnatlaşmayın çocukla artık böyle olmayan yok çünkü. Özgüvenli büyüsün daha iyi tek sıkıntı para çalması
Evet edemez neden ediyorAilem giyimine karışmıyor , özgüveni düşük olsa bana hakaret etmez sokak ortasında.
Heralde kapanma olayı çünkü sadece ben onu yazdım
Herşeye razıyım ama din bir moda değildir yeni donem olunca din değişmiyor ki en nefret ettiğim bir olaydır dinin oyuncak olması
Malesef ki benim kardeşim kitap açtığı yok okul açıldığından belli sadece 2 kez gördüm
Bize durmadan ben dershaneye gitmek istiyorum annemde sende çaba yok neden gönderelim diyor
Arkadaşları gidiyor dershaneye oda eğlenmek için istiyor
Özgüvenli işteEvet edemez neden ediyor
Benim babam her eve geldiğinde bir miktar para verir değişir bu mesela 5 gün ara ile gelir ve 800 lira veriyor kendisi bunu harcamak istemiyor bir kenera kaldırıyor harcamak istediğinde ordan da alır günlük bir miktarda para veriliyor annem kendisine 40 lira bir şey sipariş etmek ister se de 100 lira götür çoğunlukla gönlüne kalmış zaten okulun kantininde ilköğretim olduğu için çok ucuz bilirsinizMuhtemelen baskı gördüğü için yapıyor bu da bi sıkıntı zaten. Evden para çalıyor yani. Harçlık mı yetersiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?