• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

nasılmış gençlerimizin anneleri ve kanları hızlı akan,ateş püsküren genç delikanlılar.

murgizin annesi ne demek özür dilemek canım.aşkolsun,bizler sizler ne için varız burda sıkıntılarımızı paylaşmak,el verdiği ölcüde yardımcı olmak değilmi.ama o genç için hakikaten çok üzüldüm.allah ailesine sabırlar versin.millete yardımları dokunacak bir yiğidi daha kaybetti.çok acı gercekten.lanet olsun trafik canavarı denen şeye.allah nur içinde yatırsın.

maruflu sana bir şey söylesem beni sakın kınama.ben bazen hatta çoğunlukla ergenlik denen şeyi yaşıyorum.aslında içimdeki çocukmudur nedir ortaya cıkar,deli dolu şeyler yapmayı sever.önleyemem,sonrasında oturur kızarım koskoca kadınsın ayıp değilmi sana yakışıyormu çocuk gibi hareketler diye.ama bunlar gençlerle yanyana gelişimde cıkıyor her ne hikmetse.onlarla bir olurum işte.bazen seviyorum böyle oluşumu bazende kızıyor.biz ikimiz beraber yaşayıp gidiyoruz canım ne garip değilmi.

roşum gecmiş olsun sanada.haklısın bir kar yağsa ama ne gezerbiz soğuk bölgede olduğumuz halde kar görmüyoruz .inşallah yağarda krılır mikroplar.

kısmetsiz kedi bırakın kıslar dalgalı dalgalı yaşasınlar,durgun deniz olması, hiç bir hareketin olmayışını gösterir,bu seferde acaba içemi kapanık,durumunu yaşarsınız.kendini nasıl belli edecekler yavrucaklar.büyüdüklerinin kanıtıdır bunlar.hele birde kırıp gecirdikleri dönem başlıcakkii oofffff cekilir gibi değil.sizi korkutmak istemem ama.benim koca dana öyle şimdi hep höthöt.allahım hiç öte git denilmiyor.sabır sabır ya sabır diyerek oyalıyorum kendimi.

hepinize iyi akşamlar hanımlar.yaşlı ergeninizden öpücükleeeeeeeeerrrrrr....Şeniz

irnacım kız gerçekten korkutma beni yav......ben daha durulurlar diye düşünüyodum..yandık desene..
ama sen bu neşe ve coşkunu sakın kaybetme...
bütün ergen anneleri hepinizi kocammaannnnn öpüyorummmmm.

Cumatebrigi327.jpg

valla haklısın dağ çiceğim .ya biz dört gözle bekliyoruz ergenliğin bitmesini:roflol:
gerçekten tamamnem dalgalı deniz gibiler.......bi dakikaları bi dakikalrına uymuyor...kızımla çatışıyoruz,didişiyoruz.ama aradan 10dakika geçmiyo geliyor "annecim özür dilerim sana böyle davranmak istemiyorum ama bazen kendime engel olamıyorum" diyor..eh napalım biz anneler kızsakda kızamayız zati........

:1hug::1hug::1hug:yerimsenibena.s.

Günaydın arkadaşlar,,
Cumanız mübarek olsun,Rabbim dualarınızı kabul etsin,
Yavrularımıza okullarında başarı ,
eşlerimizide unutmayalım ,onlarada işlerinde kolaylıklar dilerim.

2 gün önce büyük oğlumla tel'de konuştum,Anne 14 şubatta yanınıza geliyorum dedi,ben tabi sevindim:dance:,arkasından demezmi ben gelene kadar sen hediyelik bişler bak ,ne için dedim.. kız arkadaşına sevgililer günü hediyesi içinmiş, vay seni seni dedim bende bizi görmeye geleceğini sanmıştım ne güzel,,
2 yıl önce başka bir kız arkadaşına büyük taşları olan bir kolye almıştı ve kız o kolyeyi çok kaba bulmuş aynı gün ayrılmışlardı.:roflol:
bende şakadan bu senede koca taşlı bir kolye al dedim.. Bana dediği aynen şu Anne sen benim kızdan ayrılmamımı istiyorsun..:roflol:

ufak oğlum daha ne hediyesi alacağını söylemiyor, zaten kız arkadaşı varmı yokmu anlamadımki ,bol keseden atıyor,kızlar peşimden koşuyor ben yüz vermiyorum diye,,:dilcikar:
Benden kaçarmı son zamanlarda okula giderken her sabah dişlerini fırçalıyor süsleniyor..
normalde yalvarsan dişlerini fırçalatamazsın.:roflol:

kısmet olursa bende öğleden sonra aşkıma:asigim: hediye almaya gideceğim.. o bana almış galiba ,,
dün ağzından kaçırdı şimdi ben almasam olmaz,,:utangac:

günaydın kk nın sevgili anneleri,cumanız mübarek olsun,dualarınızda bizleri unutmayın benim tek isteğim herkesin sağlıklı olması ve artık evlerimize girdi maalesef şu kriz günlerini zararsız atlatabilmek:Saruboceq:,dağ çiçeğim ne güzel gelin adayları oluşmaya başlamış,hayırlı insanlarla karşılaşırsınız umarım...
şu an maalesef evimizde grip geziniyo ve ergenim kızımda grip ve ses kısıklığı olmasına rağmen ben üşümüyorum deyip montsuz çıkmak istiyor :1shok:bikaç gündür bunun krizini yaşıyoruz hakket ne zaman durulacaklar merak ediyorum, bi yandanda kendi kardeşim var 20 yaşında hala bu tip davranışları var çokta kısa sürmeyeceğini anlıyorum,allah kolaylık vessin hepimize,gününüz güzel geçsina.s.

a.s.Bütün annelerimize hayırlı cumalar.Dağçiçeğim kınamam nedemek çok güzel bir şey hala heyacanlı olmak ,pozitif enerji verir böyle insanlar etrafınaben gıpta ederim hatta.Şu kışta kıyamette bir atkı taksalar içim gitmez bittim doktora götürmekten:oklava:büyüğüde aynı küçüğüdeben onlar hasta olcağına kendim olayım derim ama nerde, söz dinleyen hiç banamı tın tın yani
Güya görev dağılımı yapmışlar hıh sevsinlersengözlerimebaksanab
oda düzeni hurdacı deposu gibi olmuş üç günde:roflol:
neyse olaya el koydum teftişe çıktım tabi bir sürede konuşma hafif tatlı sert , şimdilik asayiş berkemal mucuk öpüstük sarıldık sıkı sıkı:1hug:inş. bir hafta dayanır bu gidişhat
Allahım onların yokluğunu bizlere göstermesin çok büyük acı evlat acısı. Anneciğim yaşadı o derdi Annemide özledim :a015:

mrb canlarım hayırlı cumalar nasılsınız dağçiçeğim gençlik güzel benim oğluma dün akşam dedimki kız arkadaşına ne hediye alacaksın bana cevabı şu oldu biz aramızda konuştuk ikimizde hediye almıyoruz tamamen ticari dedi yılbaşı tamam doğum günü tamam ama bu saçma geliyormuş artık kendileri bilir şimdi gençler maşallah:nazar:çok bilinçli herşeyi biliyorlar

2 gün önce büyük oğlumla tel'de konuştum,Anne 14 şubatta yanınıza geliyorum dedi,ben tabi sevindim:dance:,arkasından demezmi ben gelene kadar sen hediyelik bişler bak ,ne için dedim.. kız arkadaşına sevgililer günü hediyesi içinmiş, vay seni seni dedim bende bizi görmeye geleceğini sanmıştım ne güzel,,
2 yıl önce başka bir kız arkadaşına büyük taşları olan bir kolye almıştı ve kız o kolyeyi çok kaba bulmuş aynı gün ayrılmışlardı.:roflol:
bende şakadan bu senede koca taşlı bir kolye al dedim.. Bana dediği aynen şu Anne sen benim kızdan ayrılmamımı istiyorsun..:roflol:

ufak oğlum daha ne hediyesi alacağını söylemiyor, zaten kız arkadaşı varmı yokmu anlamadımki ,bol keseden atıyor,kızlar peşimden koşuyor ben yüz vermiyorum diye,,:dilcikar:
Benden kaçarmı son zamanlarda okula giderken her sabah dişlerini fırçalıyor süsleniyor..
normalde yalvarsan dişlerini fırçalatamazsın.:roflol:

kısmet olursa bende öğleden sonra aşkıma:asigim: hediye almaya gideceğim.. o bana almış galiba ,,
dün ağzından kaçırdı şimdi ben almasam olmaz,,:utangac:
Ben bu taşlı kolye davasına bittim.Kız arkadaşının sevgisini test etmek gibi bi şey olmuş.Aslında hiç fena bi fikir değil.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hayırlı Cumalar olsun arkadaşlar,hastalara geçmiş olsuna.s.
İrna cıımm,bence hiç vazgeçme o içindeki çocuktan,bi de ne gençler varki içleri geçmiş:dance:
Benim ergenimle bu aralar,pek iyiyiz Allah bozmasın,çaresiz hep alttan alıyorum:1hug:
Çok riskli yaştalar,her türlü kötülük var,ilgiyi sevgiyi eksik etmemek lazım...a.s
Gerçektende anı anına uymuyr bunların,bende bi benimkimi öyleki diyodum..:uhm:
Demek bu da ergenliktenmiş,sabır düşüyor bizlere,hiç kolay değil,a.s.
Sonuçta onlar oluşturuyor işte toplumumuzu,en önemli şey ruh sağlığı..:nazar:

selam canlarım ciğerlerim.......valla bugün biraz iş yaptım ama yoruldum da...maruflum dediğin gibi 2-3 gün odalarında elini çek,kedi yavrusunu arasa bulamaz...:roflol:bakıyosun etraf toplu amma dolaplara bakk alllllaaaaaahhhh ......kafamçokkarıştı....bende kolayını buldum .karışık olan herşeyi çıkarım yatağın üstüne bırakıyorum.mecburen topluyo....:jeyyar::jeyyar:

günaydın ergen anneleri...ne kimseler uğramamış bakıyorum...
ergenim fena halde grip...ya çocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorum.hastayken dahada çocuklaşıyolar.daha bi masum çaresiz duruyolar.aman iyi olsunlarda huysuzluk yapsınlar ben razıyım...
herkese güzel haftasonu dileğiyle.........

kızlar sinirimden ölüyorum kallbim acıdı vallah ya şu çacuklar öldürecek beni saat 1.5 oldu dershane kaçyta dedim kıza pc de oyun oynuyor buğün canım istemiyor demezmi kahvede komşularda var ama benim artık gözüm döndü bir aydır gitmiyor zaten bağrış çağrış zorla yolladım ve yemein etmedim ama seneye dershane falan yok ya uçan kuşun eti yenir sanıyorlar bunlar millet gitmek için neler çekiyor rahat batıyor bunlara ya sabır edemedim artık yok ergenlik miş alttan al aaaaa bu ne ya bize kim alltan alacak

a.s.tüm ergen annelerin sevgililer günü kutlu olsun.
Bize ailemiz hep sevgili değilmi canlar,hepsini çok ama çok seviyorum :asigim:

Evhanımı aman bana kurs demeyin yakamı kurtaramadım daha, şimdide ortanca için arıyorlar bizde okulun da yolladığımızı söyledik kibarca para yok diyemedik:utangac:

Çocuklara her kolaylığı sağlamak da iyi bir şey değil ,yaşama hazırlamak lazım zorluk çekmemeleri için.O zaman bazı şeylerin kıymetini anlarlar
.Benimkiler kız ben her zaman koca parasına güvenip okumazsanız avucunuzu açın derim .
Biraz ağır laf ama doğru olmucağı ne malum, testi kırılmadan ben öğütümü yaparım sonra ne desem boş:jeyyar:

sorma canım ya hala kendime gelemedim elim ayağım titriyor vallah benimkide kız ve aynisını söyledim açarsın elini yalvarırsın kocana sonra diye

Benimde 2 oğlum var 11 ve 6 yaşında okulun tatil olduğu günler beni deli ediyorlar 11 yaşındaki 6 gibi 6 yaşındakide 11 gibi davranmak istiyor tabi arada olan bana oluyor. şimdi çocukları erkenden bilinçlendiriyorlar. Doğru mudur bilmiyorum ama oğlum kendini ona göre hazırlıyor benim öfkeli olmam lazım. Karnımda çok acıkıyor diyerek kendini psikolojik olarak bazı şeylere hazırlıyor geçenlerde topluluk içinde bana 'anne mastürbasyon ne demek ' diye sordu beynime birşeyler çakılmış gibi oldum. Dünde bana gelip 'anne çocuk böyle böyle mi oluyor' diyerek gayet açık bir dille anlattı ne cevap vereceğimi bilemedim şimdi internet var ne kadar kontrol altında olsalarda birşekilde öğreniyorlar. Bizim zamanımızda hiç böyle değildi. Yani iyi mi kötü mü anlayamıyorum bazen seviniyorum oğlum en azından gelip bana soruyor diye ne olur bana bir akıl verin ergen anneleri ben bunları çocuğuma nasıl anlatacağım.

Back
X