Bilinmeyendenklem
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 15 Aralık 2016
- 18
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi Bilinmeyendenklem
Yapmasi degil cekinmeden baskalarinin oldugu ortamda yapmasi rahatsi ediyor takip etme falanda yok kesinlikle sirf bu tarz seylerke karsilasmamak icin buz odada kaliyorumErkek kardeşinizin bu yaptığını bütün ergen erkekler yapıyor niye bu kadar sardınız bu işe anlamadım bırakın takip etmeyin siz de peşinde ajan gibi
Anne baba zatwn ayni evin icinde iki yabanci gibi annemde nadil soylenir bilmiyorum hu tarz konularin konusulabilevegi biri degil normal ebeveynlere sahip bir aile yapisina sahip olsam zatwn yapacagim sey sizin dediginiz olurduHiyerarşi şöyle ilerliyor .
Sen annene söylüyorsun annen babana , baban kardeşine
Kardeşin ergenliğe girdiği halde bu işin adabını babanız anlatmadıysa bu suç babanızın .
Adı üstünde ergen bu çocuk . Yapması gayet normal . içinde tutması daha kötü .
yapmaması için sürekli soğuk suyla duş filan alması lazım yada rüyalanacak ki bence bu en iğrenci .
Anne baba zatwn ayni evin icinde iki yabanci gibi annemde nadil soylenir bilmiyorum hu tarz konularin konusulabilevegi biri degil normal ebeveynlere sahip bir aile yapisina sahip olsam zatwn yapacagim sey sizin dediginiz olurdu
Gulmenize gelince kizmiyorum cunku daha onceden boyle bir konuyu okuyan ben olsaydim bende gulerdim herhalde ama iste isin icinde olunca sinir bozucu bi durumsana ne oluyor yavrum ya.birak anan babsb dusunsun.
pisligine gelince;amma hanzo imis kardesinde!!!ne o milletin ortasinda yorgan altinda pipi kurcalamakguldum guluyorum kusura bakma.wc olayi mide bulandirici ama
Erkek arkadasim yok yakin derecede samimi akrabalarimizda yok ne yazik ki
Bu konuyla alakalı videolar filan var onlar olabilir . Gerçi onlara daha çok dini açıdan
Ergen merkezine götürebilirsiniz keza
Senin yaşın kaç . Erkek kuzen vs varsa o anlatsın yada senin sevgilin varsa oda olabilir .
simdiki cocuklar arsiz utanmaz bisey.herseyi kendilerinde hak goruyolar.bendede 2 oglan var ama daha kucukler.acikcasi bu durumlar beni korkutuyor.ergen oglu olan es dost hep benzer seylerden sikayetciGulmenize gelince kizmiyorum cunku daha onceden boyle bir konuyu okuyan ben olsaydim bende gulerdim herhalde ama iste isin icinde olunca sinir bozucu bi durum
En cok sinirlendigim seyde o kadar kendine hakim olamayacak kadar aciz karakterde mi hic mi sabri olmaz insanin herkesin odasina gitmesini beklemez
O kadar sinirlendim ki ben sirf bu tarz seylerke karsilasmayayim diye buz gibi odada yatiyorum onun yaptigina o yuzden anlayisla yaklasamiyorum
Aseksüel olsa daha mı iyi??tabiki bunları yapacak cinsel kimliği oluşuyor ergenlik çağındaki çocuk..Ayrıca kardeşinizi rencide edecek şeyler yapmayın tavır almayın..benimde erkek kardeşim aynı şeyleri yaşadı hoş gördük normal çünkü..kafana takma
Çocuğu habire azarlamak yerine alıp karşınıza konuşsanız daha doğru olur. Siz onun ablasısınız konuşabilirsiniz bence. O zaman bazı şeylere dikkat eder diye düşünüyorum.
Su zamanda anne baba olmak gercekten cok zorsimdiki cocuklar arsiz utanmaz bisey.herseyi kendilerinde hak goruyolar.bendede 2 oglan var ama daha kucukler.acikcasi bu durumlar beni korkutuyor.ergen oglu olan es dost hep benzer seylerden sikayetci
Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum acikcasi garanti o diyemem ama aklima baska birseyde gwlmiyor cunku onceleri karsilastigim bisey degildi kuruyunca ne yazik ki temizlenmiyor kirecsokucu tarzi asitli malzemeler kullanmama ragmenYa wc ye sıçrayan sperm sanirim öyle tras bıçağıyla kazınarak çıkacak. Kadar kalıyor mu evliyim bilmiyordum cok şaşırdım