Kardesinin mastürbasyon yapması çok normal, odada annesi babası ablası varken yapması o kadar anormal. Niye cekinmeyi, ozeli, mahremi bilmiyor bu çocuk... Bi derece ustu çıkarıp yanınızda yapması yani o ne öyle.
Sinir olmakta gerçekten çok haklisin ama bence bi abla kardeşiyle bunu konuşabilmeli. Benim de iki erkek kardeşim var, büyüğü 13 14 yaşlarindayken hergun banyoda girip çıkmıyordu. Annem cok sinirlendi hergun bağırıyor kızıyor çocuğa, kış gunu niye okuldan gelip banyoya atiyosun kendini, yarım saat suyu bosa akitiyorsun duyuyorum banyo yapmıyor bu çocuk napiyo banyoda falan diye bagiriyor. Ben de annemle kendim regl oldugumda bile ya da daha sonra böyle konularda hiç konuşmamisimdir kendisi de sevmez. Ama anneme dedim ki; anne çocuk ergen, banyo yapmiyosa başka bir şey yapıyodur dedim. Annem bi güldü yavasca, kendi aklına nasıl gelmediğini dusundu bence. Sonra da bana oğlunu korudu kendince, bu normal bisey her oğlan çocuğu yapar falan demeye başladı:) ben konusuyum istersen dedim, kendisi konuştu heralde bi sorun olmadı. Annem benim beklediğimden çok daha olgun davrandı, bu kadar mahrem ve ayıp (ona gore) bir şeyi konusmaya normalde cesaret edemezdim ama söylemem de gerekiyordu.
Bence ne olursa olsun annenle konusamiyorsan sen kardeşinle konus, evet pislik çıkarması ve utanmaz olması iyice uzaklaştırmış seni ondan ama doğrusunu anlatmalisin. Yoksa alınma ama kardesin sapik gibi davranıyor. Düzeltilmesi lazım davranışlarının... Daha liseye gidecek o zaman düşünemiyorum...