- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
İhmal etmeyin :)Dusunduk ama is guc firsat bulup gidemedi
İnşallah bakalım3 aylik olunca normal devam edersiniz insaAllah herhangi bir sikintkniz olmaz ise
Bnde diyorum ama soz dinlese bn rahatliyorum diyor bnde dedim en son sen rahatliyorsunda ben dedimİhmal etmeyin :)
Erkeklerin bunu anlaması güç bi durum tabi ikna olması lazımBnde diyorum ama soz dinlese bn rahatliyorum diyor bnde dedim en son sen rahatliyorsunda ben dedim
Yasaklar pandemi bitsjn gonderecegim onu dr a birErkeklerin bunu anlaması güç bi durum tabi ikna olması lazım
Normlde mi yoksa ikac faln kullndiniz mi hicNadir olanlardan birtanesi benim kiüçü zorluyor bazen
Hayır kullanmadık hiç doğalNormlde mi yoksa ikac faln kullndiniz mi hic
Biz de hiç tek sayıda bırakmayızNormlde mi yoksa ikac faln kullndiniz mi hic
Bu konuda yaş önemli, günlük stres, ilişkiler arası süre... birçok etken var.vajina içinde olmadığı zaman penisin inmesi normal mi? eşim pozisyon değiştirirken çabuk ol diyor. çünkü girmezse ereksiyon halini kaybediyormuş. ama kaybederse bile yine tekrar oluyor orda sıkıntı yok. ama hep çabuk demesi de baydı
Mesela nasil egzersiz nelerBu konuda yaş önemli, günlük stres, ilişkiler arası süre... birçok etken var.
10 yıllık evliyim bizde genelde hep 2 olurBiz de hiç tek sayıda bırakmayızama kişiden kişiye değişen bir şey bu. Erken boşalmanın en büyük sebebi arayı uzun tutmak. Her gece yapmayı deneyin. Bir de egzersizler var erkekler için. Onları yapsa eşiniz faydası olur.
MasaAllah darisi bize su tuyolari verinde abla10 yıllık evliyim bizde genelde hep 2 olur
3de gidiyor sertlik o yüzden denemiyoruz
Ben de 11 yıllık evliyim. Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar. Eşlerin uyumu, iş hayatının ne kadar yorduğu, çocuğun uyku durumu vb.10 yıllık evliyim bizde genelde hep 2 olur
3de gidiyor sertlik o yüzden denemiyoruz
Aynen oyleBen de 11 yıllık evliyim. Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar. Eşlerin uyumu, iş hayatının ne kadar yorduğu, çocuğun uyku durumu vb.
Kegel egzersizleri var. İnternetten araştırabilirsiniz.Mesela nasil egzersiz neler
Tüyo yok kişiden kişiye değişen durumMasaAllah darisi bize su tuyolari verinde abla
Sen isteme onun ikinciyi istemesini sağlaBen istiyorum aslinda ama eşimde İstek heves kalmiyor birde hemen kacarcasina uzaklaşıyor sanki zorla yapacakmisim gibi beni gozunde nasil goruyorsa artık
Sigara içen erkeklerde böyle şeyler olduğunu okumuştum. Aklıma birde eşinizin sonuç odaklı davrandığı tezi geliyor.vajina içinde olmadığı zaman penisin inmesi normal mi? eşim pozisyon değiştirirken çabuk ol diyor. çünkü girmezse ereksiyon halini kaybediyormuş. ama kaybederse bile yine tekrar oluyor orda sıkıntı yok. ama hep çabuk demesi de baydı