- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Aynen o kadar kısa sürede inmez. İlaç kullanıyorsa yada stresli ise o yuzden inebilir. Hele ki 3 4 gün ara verilmişse çok rahat ikinciye devam eder.Benim esim bosalinca bile hemen inme olmuyor heleki 3-4 gun ara vermissek baya da kalkik vaziyette duruyor ikinciyimi istiyor diye takiliyorum ama esim de istek sıfırlandıgi icin hemen yok artik deyip kaçıyor ama denese ikincide olur yani
Ben istiyorum aslinda ama eşimde İstek heves kalmiyor birde hemen kacarcasina uzaklaşıyor sanki zorla yapacakmisim gibi beni gozunde nasil goruyorsa artıkAynen o kadar kısa sürede inmez. İlaç kullanıyorsa yada stresli ise o yuzden inebilir. Hele ki 3 4 gün ara verilmişse çok rahat ikinciye devam eder.
Aynen oyle maalesefErkekler kaçar çoğu böyle. İkinciye devam edebilen nadirdir
Nadir olanlardan birtanesi benim kiErkekler kaçar çoğu böyle. İkinciye devam edebilen nadirdir
Hic ara vermeden mi 3. YuNadir olanlardan birtanesi benim kiüçü zorluyor bazen
Evet Şu an yapamıyoruz tabi orası ayrı bi konuHic ara vermeden mi 3. Yu
Vallahi helal olsun 1. Bile uzun surmuyor sertlesmede problem yokta bosalma erkenEvet Şu an yapamıyoruz tabi orası ayrı bi konu
Allah bagislasin kac aylikEvet Şu an yapamıyoruz tabi orası ayrı bi konu
Gitmeyi düşündünüz mü doktoraVallahi helal olsun 1. Bile uzun surmuyor sertlesmede problem yokta bosalma erken
Sağolun 6 haftalığız henüzAllah bagislasin kac aylik
Dusunduk ama is guc firsat bulup gidemediGitmeyi düşündünüz mü doktora
3 aylik olunca normal devam edersiniz insaAllah herhangi bir sikintkniz olmaz iseSağolun 6 haftalığız henüz
:)Dusunduk ama is guc firsat bulup gidemedi