ereksiyon halinin geçmesi normal mi?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
vajina içinde olmadığı zaman penisin inmesi normal mi? eşim pozisyon değiştirirken çabuk ol diyor. çünkü girmezse ereksiyon halini kaybediyormuş. ama kaybederse bile yine tekrar oluyor orda sıkıntı yok. ama hep çabuk demesi de baydı

Son düzenleme:
Aslında inmemesi lazım, pozisyon değiştirirken bir yandan elle kendisini uyarsın.

İnmemeli normal şartlar altında. Şimdilik sorun olmuyor olabilir ama ilerde içerdeyken de inebilir. Bunu kompleks yapmadan hormonlarına baktırın

Benim esim bosalinca bile hemen inme olmuyor heleki 3-4 gun ara vermissek baya da kalkik vaziyette duruyor ikinciyimi istiyor diye takiliyorum ama esim de istek sıfırlandıgi icin hemen yok artik deyip kaçıyor ama denese ikincide olur yani

Aynen o kadar kısa sürede inmez. İlaç kullanıyorsa yada stresli ise o yuzden inebilir. Hele ki 3 4 gün ara verilmişse çok rahat ikinciye devam eder.

Aynen o kadar kısa sürede inmez. İlaç kullanıyorsa yada stresli ise o yuzden inebilir. Hele ki 3 4 gün ara verilmişse çok rahat ikinciye devam eder.
Ben istiyorum aslinda ama eşimde İstek heves kalmiyor birde hemen kacarcasina uzaklaşıyor sanki zorla yapacakmisim gibi beni gozunde nasil goruyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…