- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.354
- 448
kontes verebilirsin.herkesin kendi tercihi.kucağında çocuğunla sığınacak ülke aradığında gıcıklığına ayağına çelme takacaklar nasıl olsa.Yo ben mesela sırf gıcıklık olsun diye evet diyecegim :)
Bir inat ugruna yani.
Apaçık diyorum.
Ablam bak seni es geçerim :)
Ama digerleri için aynı şeyi diyemem anca beraber kanca beraber öyle ayrı gayrı yok !
Taksınlar hep beraber yeriz çelmemizi dedigim gibi anca beraber kanca beraberkontes verebilirsin.herkesin kendi tercihi.kucağında çocuğunla sığınacak ülke aradığında gıcıklığına ayağına çelme takacaklar nasıl olsa.
Erdogan'a edilen bedduadan banane :)Erdoğan'a edilen beddualara neden bu kadar alındınız ki? Sizin düşüncenize göre o beddualar haksız yere edildi ve haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur üzülmeyin.
hadi bakalım :) sıratta seni beklicem.hakkımı vermeden karşı tarafa geçemezsin ona göreTaksınlar hep beraber yeriz çelmemizi dedigim gibi anca beraber kanca beraber
Benim de birilerine hoş görünme gibi derdim yok da işimiz ortadoğu uzmanligi olunca deruni düşünüyoruzNeden bahane arayalim ki evwt diyecek olsak wn baştan soylerdik. Tipki genel seçim olacağı zaman oy vereceğimiz partiyi açıkça soyledigimiz gibi... kimden neyi saklayacagiz... benim birilerine hoş görünmek gibi bir derdim yok
Oy verenlere beddua edildi o zaman. Yine aynı kapıya çıkar.Erdogan'a edilen bedduadan banane :)
Sanırım o konuyu dikkatlice okumadınız
Veririz veririz bende sevap çok :)hadi bakalım :) sıratta seni beklicem.hakkımı vermeden karşı tarafa geçemezsin ona göre
Devlet yöneten siyasi bir otoritenin bunun aksini söylemesi abes olur zaten . Siyasetçi her zaman en iyisini ben yaparım iddiasıyla o koltuktadır .
Şimdi yine öyle dememiş şöyle demişçi aus geldi denilecek biliyorum da , ben ne yapayım ülkede her adım başı manipülasyon varsa .
Paralel devlet ile , teröristlerin özerklik savaşı ile en iyi biz savaşırız diyor . T.C Devleti tektir , tek kalacaktır ; içinde hiç bir derin devlete , bölünmeye göz açtırmıyacağız ... Güzel vaatler bunlar.
Ha biz gidersek yine mantar gibi biter bu oluşumlar iddiası ne kadar gerçekçi gelir , tamamen bakış açısı .
Bir muhalif bakış spoiler ı vereyim ; ben olsam Erdoğan'a : iyi güzelde başkan , zamanında devlet içinde devlet oluşmasına mahal verdiğin paralel gibi , yarında menfaatlerinizin bir olduğu bir meridyen devlet çıksa , artık kimseye güvenmeyecek kadar da göz açtınız mı diye sorarım ?
Bu arada bir dip not ; bu muhtarlar toplantısını her seferinde konu mankeni muhtarlara gülsem de , çok akıllıca buluyorum . Erdoğan sessiz Cumhurbaşkanlığı yapabilir mi ? Cıks .
Benim de birilerine hoş görünme gibi derdim yok da işimiz ortadoğu uzmanligi olunca deruni düşünüyoruz
.Kaza orucu vardır,onu tutmuştur.Oruç tutmanın ,duanın kabul olmasıyla alakası yok ki.Kuran okusa ,adak adasa neyse.Erdogan cb olsun diye bir ay oruc tutan tanidiklarim var benim :) ilahi bir duyguyla seviyorlar. Bence birini bukadar sevmek her seyden once sevilene kötu kimse kral cıplak diyemiyor bu sebepten. Yanlis anlasilmasin ama askin gozu kor derler ya hani ozunde iste hep cok sevmek var.
Bu hukumetle devletin hicbiiiiirrrr alakasi yok. Ama siz de anlayacaksaniz az kaldı.Devlet onların umrunda mı,sen git yeter...Ama daha çoook beklerler başganım
+3+2 troll kardeşim :)
Muhtarlari toplayarak ülkenin her köşesine nüfuz ediyor Erdoğan. Bence de çok zekice
Bunun bi adim ilerisi "Ben Mehdiyim" zaten. Bu oyle boyle iddiali bir laf degil yani. Bir de hakli diyenler var. Neremizle gulsek?Arkadaş kendini ölümsüz zannediyor galiba.
Herkes gibi sen de gideceksin ve bu devlet senden aldığı darbelere ve enkazlara rağmen devam edecek.
Bizim muhtar Bilal koşa koşa gitti , bir de boy boy foto paylaştı sosyal medyada
Ama Akp li değil kendisi , bakalım görecez bire bir görmek ne kadar işlemiş içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?