Bu gidişlede yıkılacak
Sensiz enazından bir denemek istiyoruz
Bu adamın sıfatına birtürlü karar veremiyorum başkan cıx cumhurbaşkanı cıx ak parti lideri cıx daha global islam lideri cıx dünya lideri ak parti seçmenine göre bütün alemlerin lideri cıx
Bilemedim
Bu gidişle siz yıkacaksınızBi yikamadiniz gitti
Bu gidişle siz yıkacaksınız
Yikariz derken, başkan yaparız demek istedin sanırım.. Oy senin istediğine ver kardeşim ama bu cumhuriyeti koruyacak yiğitler doğuyor her gün bu topraklarda .. Sıkıntı yokBiz istersek yikariz istemezsek yikmayiz hatta bakarsın başkan yaparız
Biz istersek yikariz istemezsek yikmayiz hatta bakarsın başkan yaparız
Hadi diyelim istediğiniz oldu gitti.Yerine kimin olmasını istersiniz,kimde o ışığı görüyorsunuz,cidden merak ettim.Yapmayın...
Hadi diyelim istediğiniz oldu gitti.Yerine kimin olmasını istersiniz,kimde o ışığı görüyorsunuz,cidden merak ettim.
Ben başkanlık mevzusunda eger referanduma gidilirse Hayır demeyi düşünen biriyken geçen gün ki patlamada edilen beddualardan sonra Evet demeye karar verdim mesela.Biz istersek yikariz istemezsek yikmayiz hatta bakarsın başkan yaparız
ahaahaaa :)Zamanında kendisi için muhtar bile olamaz denmiş ya onunla alakası olabilir mi ki hani muhtar bile olamaz dediler bakın cb oldum siz de olabilirsiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?