İsmini görünce sizde aynı şeyleri yazacaksınız sanmıştım.Olaya çok doğru açılardan bakmışsınız.Aslında çoğu kişi de böyle düşünüyordur,RTEyi sevmeyen bile.Ama dediğin gibi Erdoğanı sevmediğinden dile getiremiyor diye düşünüyorum.Böyle bir durumda RTEnin gitmesi ülkeye fayda değil ancak zarar getirir.Yani şuan için muhalefeti de gözönüne alıp baktığımda bence de haklı. 14 sene kolay değil. Şuan ne kadar beğenmesek de yanlışlarını konuşsak da ülkenin yönetimini, dış ilişkilerini kendisinden daha iyi bilen yok.
Ülke şuan zor bir süreçten geçiyor. Şaşkaza hükümet değişse, yeni gelecek yönetimin acemiliği bana da ülkeyi daha beter zor duruma sokar gibi geliyor.
Ben şuan aslına bakarsanız ne kadar eleştirsem de hükümetin değişmesini istemiyorum. İstediğim bu kadar kibirlenmesinin, ben tekim, ben her seyi yaparım egosunun önüne geçilmesi. Bu da ancak kendi seçmeninden tepki gördüğünde olur. Çünkü ancak o zaman kendini sorgulayabilir, yanlış mı yaptık diyebilir. Bir adım atarken acaba diye kendini sorgulayabilir.
hükümetin yıkılmasını kendi adıma bende istemiyorum.benim karşı olduğum nokta başkanlık.cumhuriyeti yıkmak istemeleri.topraklarımızı bölmek istemeleri.terörü yüze çıkarmaları.kadını koruyamamaları.rte yi peygamber ilan etmeleri.abdullah gül necdet sezer dönemlerini net hatırlıyorum.adamlar cb li yapıyordu.başbakanın işine karışmazdı ağırdı kendilerini taşırdı.rte meydanlarda parti adına miting yaptı resmen.Yani şuan için muhalefeti de gözönüne alıp baktığımda bence de haklı. 14 sene kolay değil. Şuan ne kadar beğenmesek de yanlışlarını konuşsak da ülkenin yönetimini, dış ilişkilerini kendisinden daha iyi bilen yok.
Ülke şuan zor bir süreçten geçiyor. Şaşkaza hükümet değişse, yeni gelecek yönetimin acemiliği bana da ülkeyi daha beter zor duruma sokar gibi geliyor.
Ben şuan aslına bakarsanız ne kadar eleştirsem de hükümetin değişmesini istemiyorum. İstediğim bu kadar kibirlenmesinin, ben tekim, ben her seyi yaparım egosunun önüne geçilmesi. Bu da ancak kendi seçmeninden tepki gördüğünde olur. Çünkü ancak o zaman kendini sorgulayabilir, yanlış mı yaptık diyebilir. Bir adım atarken acaba diye kendini sorgulayabilir.
işte sıkıntı burada..adam akıllı muhalefet edecek kimse yok.mhp nin çok güzel adayları var.meral akşener mükemmel bi kadın.tansu çillerin emeği var üzerinde ama bahçeli koltuğu bırakmamak için çocuklar gibi debeleniyor.13 ilçe başkanlığını kapattırdı adam akşeneri destekliyorlar diye deli olacamValla bu basit muhalefetle adam haklı kendisini sevmesem de
Ee adamda o saçma adamlar yüzünden at koşturuyor haklı bence bu kadar kötü siyaset dönemi görmemiştir bu ülke. .. meral aksener kesinlikle gelmeli zaten o gelince AKP büyük düşüş yaşar benimde gönlüm meralcigimden yana :)işte sıkıntı burada..adam akıllı muhalefet edecek kimse yok.mhp nin çok güzel adayları var.meral akşener mükemmel bi kadın.tansu çillerin emeği var üzerinde ama bahçeli koltuğu bırakmamak için çocuklar gibi debeleniyor.13 ilçe başkanlığını kapattırdı adam akşeneri destekliyorlar diye deli olacam
Kim olacak gundiyi ahahahHadi diyelim istediğiniz oldu gitti.Yerine kimin olmasını istersiniz,kimde o ışığı görüyorsunuz,cidden merak ettim.
Hiç kimse yokken Allah Azze ve celle vardı herkes gidecek gene o kalacakkendini atatürkle yarıştıyor.kimse kusura bakmasın.hiçkimse yokkan atam vardı şuan herkes var atam yine var yarın hiçkimsenin adı anılmayacak ama atam yine olacak...
Allah ile aciz bir kulu aynı cümlede kulanmayacak kadar hem müslümanım hem haddimi bilirim.aklınca cümlemi çevirip benimi vuruyorsun.türkiye cumhuriyetinin kurucusu Kemal Atatürk.haaa rte de konuşılur oda tc nin yıkıcısı diye.Hiç kimse yokken Allah Azze ve celle vardı herkes gidecek gene o kalacakAtatürk yokken Fatih sultan vardı Vahdettin vardı vs vs şimdi de Tayyip var .Hayat bu ölenle ölünmüyor ...
Herif, Bu... Bunlar nasıl ifadeler. Sevmemeninde bir adabı vardır. Terbiyeden ileri gelir. Bu ne hadsizliktir! Sokaktaki amca dayıyamı lafını söylüyorsun bu ülkenin cumhurbaşkanı sıfatına sahip insana bu sözlerin. Nefret ediyorsun sevmiyorsun ama ifade ettiğiniz bu sözler sizin kişiliğinizi ortaya koyar. Nefret ettiğim hiç sevmediğim kim olursa olsun karşımda kim olursa olsun bu ifadelere tepkimi gösteririm. Ayıp en başta. Ha yaftalanmaya hazırım. Ama bu kelimeler hiç hoş değil.Bunlardaki ozgüven tavan valla yakinda ben tanriyim derse hic sasirmicam iyice sirazesi kaydı bu herifin ...bunun ikiboy küçüğüde cikip peygamber hata yapti biz yapmadik demedimi ?Yakindir uzunun tanrılık iddasi
Herif, Bu... Bunlar nasıl ifadeler. Sevmemeninde bir adabı vardır. Terbiyeden ileri gelir. Bu ne hadsizliktir! Sokaktaki amca dayıyamı lafını söylüyorsun bu ülkenin cumhurbaşkanı sıfatına sahip insana bu sözlerin. Nefret ediyorsun sevmiyorsun ama ifade ettiğiniz bu sözler sizin kişiliğinizi ortaya koyar. Nefret ettiğim hiç sevmediğim kim olursa olsun karşımda kim olursa olsun bu ifadelere tepkimi gösteririm. Ayıp en başta. Ha yaftalanmaya hazırım. Ama bu kelimeler hiç hoş değil.
Sence öylemi davranıyor saygı satın alınmaz duyulur unutmayın hanımefendi kendisi milletine saygı duydu da bizim nankörlük ettik anlamadım evet tarih yazar olur yada kalır ama nasıl anılır ortadaHerif, Bu... Bunlar nasıl ifadeler. Sevmemeninde bir adabı vardır. Terbiyeden ileri gelir. Bu ne hadsizliktir! Sokaktaki amca dayıyamı lafını söylüyorsun bu ülkenin cumhurbaşkanı sıfatına sahip insana bu sözlerin. Nefret ediyorsun sevmiyorsun ama ifade ettiğiniz bu sözler sizin kişiliğinizi ortaya koyar. Nefret ettiğim hiç sevmediğim kim olursa olsun karşımda kim olursa olsun bu ifadelere tepkimi gösteririm. Ayıp en başta. Ha yaftalanmaya hazırım. Ama bu kelimeler hiç hoş değil.
Her türlü sövmek yakışıksızdır. Dediğim gibi en nefret ettiğim kişiye dahi söylenen hakaretvari sözlere karşı çıkarım. İstisnalarım hariç. Ben sokak ağzı ile konuşmamayı annemden babamdan öğrendim. Siyasiler beni bu konuda yönlendiremez. Söz bıçak gibidir. Anlık nefretle söylenen sözler insanın başına çok iş açar. Dediğim gibi nefretinden adabı vardır. Millet cumhurdan üstündür Eyvallah ama herşeyden önce karakter gelir. Benim burda karşı çıktığım kim olursa olsun bu laflar yakışıksız. Erdoğan'a dendiği için Vs değil. Sizde kalın sağlıcakla..Cevabınız bana değil ama bir ufak hatırlatma yapmayı gerekli buldum, naçizane bir katılımcı olarak; sokak ağzı ile konuşmayı devlet erkanından öğrendik biz. Kelle, çapulcu, ananı da al git vs... bunları işitenler cb olmadıkları için mi işitmeyi hak ediyorlar. Üstelik herif sözcüğü adam anlamına gelir, hakaret falan değildir yani, bu arada millet cumhurdan üstündür unutmayın, sokaktaki dayıya amcaya sövmek de yakışıksızdır, bu konuda ki tepkinizi de göstermiş olduğunuzu umuyorum,kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?