- 2 Aralık 2015
- 31.868
- 106.035
- 598
İsmini görünce sizde aynı şeyleri yazacaksınız sanmıştım.Olaya çok doğru açılardan bakmışsınız.Aslında çoğu kişi de böyle düşünüyordur,RTEyi sevmeyen bile.Ama dediğin gibi Erdoğanı sevmediğinden dile getiremiyor diye düşünüyorum.Böyle bir durumda RTEnin gitmesi ülkeye fayda değil ancak zarar getirir.Yani şuan için muhalefeti de gözönüne alıp baktığımda bence de haklı. 14 sene kolay değil. Şuan ne kadar beğenmesek de yanlışlarını konuşsak da ülkenin yönetimini, dış ilişkilerini kendisinden daha iyi bilen yok.
Ülke şuan zor bir süreçten geçiyor. Şaşkaza hükümet değişse, yeni gelecek yönetimin acemiliği bana da ülkeyi daha beter zor duruma sokar gibi geliyor.
Ben şuan aslına bakarsanız ne kadar eleştirsem de hükümetin değişmesini istemiyorum. İstediğim bu kadar kibirlenmesinin, ben tekim, ben her seyi yaparım egosunun önüne geçilmesi. Bu da ancak kendi seçmeninden tepki gördüğünde olur. Çünkü ancak o zaman kendini sorgulayabilir, yanlış mı yaptık diyebilir. Bir adım atarken acaba diye kendini sorgulayabilir.