• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Yani şuan için muhalefeti de gözönüne alıp baktığımda bence de haklı. 14 sene kolay değil. Şuan ne kadar beğenmesek de yanlışlarını konuşsak da ülkenin yönetimini, dış ilişkilerini kendisinden daha iyi bilen yok.
Ülke şuan zor bir süreçten geçiyor. Şaşkaza hükümet değişse, yeni gelecek yönetimin acemiliği bana da ülkeyi daha beter zor duruma sokar gibi geliyor.

Ben şuan aslına bakarsanız ne kadar eleştirsem de hükümetin değişmesini istemiyorum. İstediğim bu kadar kibirlenmesinin, ben tekim, ben her seyi yaparım egosunun önüne geçilmesi. Bu da ancak kendi seçmeninden tepki gördüğünde olur. Çünkü ancak o zaman kendini sorgulayabilir, yanlış mı yaptık diyebilir. Bir adım atarken acaba diye kendini sorgulayabilir.
İsmini görünce sizde aynı şeyleri yazacaksınız sanmıştım.Olaya çok doğru açılardan bakmışsınız.Aslında çoğu kişi de böyle düşünüyordur,RTEyi sevmeyen bile.Ama dediğin gibi Erdoğanı sevmediğinden dile getiremiyor diye düşünüyorum.Böyle bir durumda RTEnin gitmesi ülkeye fayda değil ancak zarar getirir.

Yani şuan için muhalefeti de gözönüne alıp baktığımda bence de haklı. 14 sene kolay değil. Şuan ne kadar beğenmesek de yanlışlarını konuşsak da ülkenin yönetimini, dış ilişkilerini kendisinden daha iyi bilen yok.
Ülke şuan zor bir süreçten geçiyor. Şaşkaza hükümet değişse, yeni gelecek yönetimin acemiliği bana da ülkeyi daha beter zor duruma sokar gibi geliyor.

Ben şuan aslına bakarsanız ne kadar eleştirsem de hükümetin değişmesini istemiyorum. İstediğim bu kadar kibirlenmesinin, ben tekim, ben her seyi yaparım egosunun önüne geçilmesi. Bu da ancak kendi seçmeninden tepki gördüğünde olur. Çünkü ancak o zaman kendini sorgulayabilir, yanlış mı yaptık diyebilir. Bir adım atarken acaba diye kendini sorgulayabilir.
hükümetin yıkılmasını kendi adıma bende istemiyorum.benim karşı olduğum nokta başkanlık.cumhuriyeti yıkmak istemeleri.topraklarımızı bölmek istemeleri.terörü yüze çıkarmaları.kadını koruyamamaları.rte yi peygamber ilan etmeleri.abdullah gül necdet sezer dönemlerini net hatırlıyorum.adamlar cb li yapıyordu.başbakanın işine karışmazdı ağırdı kendilerini taşırdı.rte meydanlarda parti adına miting yaptı resmen.

Valla bu basit muhalefetle adam haklı kendisini sevmesem de
işte sıkıntı burada..adam akıllı muhalefet edecek kimse yok.mhp nin çok güzel adayları var.meral akşener mükemmel bi kadın.tansu çillerin emeği var üzerinde ama bahçeli koltuğu bırakmamak için çocuklar gibi debeleniyor.13 ilçe başkanlığını kapattırdı adam akşeneri destekliyorlar diye deli olacam

işte sıkıntı burada..adam akıllı muhalefet edecek kimse yok.mhp nin çok güzel adayları var.meral akşener mükemmel bi kadın.tansu çillerin emeği var üzerinde ama bahçeli koltuğu bırakmamak için çocuklar gibi debeleniyor.13 ilçe başkanlığını kapattırdı adam akşeneri destekliyorlar diye deli olacam
Ee adamda o saçma adamlar yüzünden at koşturuyor haklı bence bu kadar kötü siyaset dönemi görmemiştir bu ülke. .. meral aksener kesinlikle gelmeli zaten o gelince AKP büyük düşüş yaşar benimde gönlüm meralcigimden yana :)

Ne kadar tuhaf insanlar var:KK57: Cenneti garanti gören mi dersin, kibrinden hakettiği bedduaları hazmedemeyen mi dersin, insanların ölmesi zerre umrunda olmayan mı dersin..

İyi ki ahiret var. Hesap günü geldiğinde de böyle güler, inat yaparsınız artık.

kendini atatürkle yarıştıyor.kimse kusura bakmasın.hiçkimse yokkan atam vardı şuan herkes var atam yine var yarın hiçkimsenin adı anılmayacak ama atam yine olacak...
Hiç kimse yokken Allah Azze ve celle vardı herkes gidecek gene o kalacak :D Atatürk yokken Fatih sultan vardı Vahdettin vardı vs vs şimdi de Tayyip var .Hayat bu ölenle ölünmüyor ...

Bu hükümeti de Erdoğan'ı da desteklemiyorum, sevmiyorum az çok kendimi bugüne kadar hep bu yönde anlatmışımdır burada.

Sebebi de Kibri ve öç duygusuyla yoğrulmuş olması.

Siyasi hayatı boyunca yaptığı tüm eylemlerde ve konuşmalarda Kibri o kadar ön plandaydı ki, insanların bu kadar kutuplaşmasına daima katkida bulundu.

Özellikle gezi olayları sonrasında yaptığı açıklamalarda halkı bütünleştirmesini ona hak vermeyi istemiştim fakat daima beni yanılttı. Daima kibiriyle insanları bölmeye devam etti.
Gün be gün hem de.

Kendi yanında olmayanları 'teröristlikle' suçlayacağı maddeleri de en son yaptığı muhtarlar açıklamasında bizzat belirtti.

Hiçbir parti ya da görüş yakını değilim.

Erdoğan'ın demokratik yollar dışında darbe gibi, devrilme gibi yollarla gitmesini istemiyorum.
Çünkü bu ülkenin ekonomisini yeterince bitirdikleri aşikar iken, bu ülke böyle bir kaosu kaldıramaz. Toptan biter.

Fakat birşeyler değişmeli.

Değişen şey Erdoğan'ın hırsı sonucu gelmesi planlanan başkanlık sistemi değil, bu ülkenin terör sorunu, refah sorunu, güvenlik açığı olmalı.

Hiç kimse yokken Allah Azze ve celle vardı herkes gidecek gene o kalacak :KK70: Atatürk yokken Fatih sultan vardı Vahdettin vardı vs vs şimdi de Tayyip var .Hayat bu ölenle ölünmüyor ...
Allah ile aciz bir kulu aynı cümlede kulanmayacak kadar hem müslümanım hem haddimi bilirim.aklınca cümlemi çevirip benimi vuruyorsun.türkiye cumhuriyetinin kurucusu Kemal Atatürk.haaa rte de konuşılur oda tc nin yıkıcısı diye.

Bunlardaki ozgüven tavan valla yakinda ben tanriyim derse hic sasirmicam iyice sirazesi kaydı bu herifin ...bunun ikiboy küçüğüde cikip peygamber hata yapti biz yapmadik demedimi ?Yakindir uzunun tanrılık iddasi
Herif, Bu... Bunlar nasıl ifadeler. Sevmemeninde bir adabı vardır. Terbiyeden ileri gelir. Bu ne hadsizliktir! Sokaktaki amca dayıyamı lafını söylüyorsun bu ülkenin cumhurbaşkanı sıfatına sahip insana bu sözlerin. Nefret ediyorsun sevmiyorsun ama ifade ettiğiniz bu sözler sizin kişiliğinizi ortaya koyar. Nefret ettiğim hiç sevmediğim kim olursa olsun karşımda kim olursa olsun bu ifadelere tepkimi gösteririm. Ayıp en başta. Ha yaftalanmaya hazırım. Ama bu kelimeler hiç hoş değil.

yıkılmayla ilgili bişey diyemicem ama sen varken hendekler kazıldı mayınlar döşendi.şimdi varmısın yokmusun bu durumda bilemedim..hani fark olurmu arada yoklukla varlık arasında tartışılır tabi

Herif, Bu... Bunlar nasıl ifadeler. Sevmemeninde bir adabı vardır. Terbiyeden ileri gelir. Bu ne hadsizliktir! Sokaktaki amca dayıyamı lafını söylüyorsun bu ülkenin cumhurbaşkanı sıfatına sahip insana bu sözlerin. Nefret ediyorsun sevmiyorsun ama ifade ettiğiniz bu sözler sizin kişiliğinizi ortaya koyar. Nefret ettiğim hiç sevmediğim kim olursa olsun karşımda kim olursa olsun bu ifadelere tepkimi gösteririm. Ayıp en başta. Ha yaftalanmaya hazırım. Ama bu kelimeler hiç hoş değil.

Cevabınız bana değil ama bir ufak hatırlatma yapmayı gerekli buldum, naçizane bir katılımcı olarak; sokak ağzı ile konuşmayı devlet erkanından öğrendik biz. Kelle, çapulcu, ananı da al git vs... bunları işitenler cb olmadıkları için mi işitmeyi hak ediyorlar. Üstelik herif sözcüğü adam anlamına gelir, hakaret falan değildir yani, bu arada millet cumhurdan üstündür unutmayın, sokaktaki dayıya amcaya sövmek de yakışıksızdır, bu konuda ki tepkinizi de göstermiş olduğunuzu umuyorum,kalın sağlıcakla

Sence öylemi davranıyor saygı satın alınmaz duyulur unutmayın hanımefendi kendisi milletine saygı duydu da bizim nankörlük ettik anlamadım evet tarih yazar olur yada kalır ama nasıl anılır ortada

Cevabınız bana değil ama bir ufak hatırlatma yapmayı gerekli buldum, naçizane bir katılımcı olarak; sokak ağzı ile konuşmayı devlet erkanından öğrendik biz. Kelle, çapulcu, ananı da al git vs... bunları işitenler cb olmadıkları için mi işitmeyi hak ediyorlar. Üstelik herif sözcüğü adam anlamına gelir, hakaret falan değildir yani, bu arada millet cumhurdan üstündür unutmayın, sokaktaki dayıya amcaya sövmek de yakışıksızdır, bu konuda ki tepkinizi de göstermiş olduğunuzu umuyorum,kalın sağlıcakla
Her türlü sövmek yakışıksızdır. Dediğim gibi en nefret ettiğim kişiye dahi söylenen hakaretvari sözlere karşı çıkarım. İstisnalarım hariç. Ben sokak ağzı ile konuşmamayı annemden babamdan öğrendim. Siyasiler beni bu konuda yönlendiremez. Söz bıçak gibidir. Anlık nefretle söylenen sözler insanın başına çok iş açar. Dediğim gibi nefretinden adabı vardır. Millet cumhurdan üstündür Eyvallah ama herşeyden önce karakter gelir. Benim burda karşı çıktığım kim olursa olsun bu laflar yakışıksız. Erdoğan'a dendiği için Vs değil. Sizde kalın sağlıcakla..

Back