Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Bunlardaki ozgüven tavan valla yakinda ben tanriyim derse hic sasirmicam iyice sirazesi kaydı bu herifin ...bunun ikiboy küçüğüde cikip peygamber hata yapti biz yapmadik demedimi ?Yakindir uzunun tanrılık iddasi

Ne Sultanlar göçtü gitti bir şey olmadi sende git benim Atam öyle bir devlet kurmuş ki hala onun ışığı ile ayakta bu devlet sen gölge etmezseydin daha bir güzel olur du
Aileni de al git ... birde egemen bağışla Bülent Arinç i da al git

Atıp tutmakta çalıp çırpmakta üstlerine yok evet. Unutulmaz bir dönem yasatyorlar ama kötü hâl olarak... Asla unutcaz mı 'Ananı da al git 'cümlesini herkes ana olmaz olamaz yürek ister ! Bugün herkes birbirine savaş açar oldu insanların birbirine saygısı güveni kalmadı. Herkes konuşur bize icraat lazım tabi para saymaktan terörü engellicek bisey dusunmuyor. Hadi evladını göndersin bakalım askere bu kadar eminse kendinin büyüklüğündmen

Bunlardaki ozgüven tavan valla yakinda ben tanriyim derse hic sasirmicam iyice sirazesi kaydı bu herifin ...bunun ikiboy küçüğüde cikip peygamber hata yapti biz yapmadik demedimi ?Yakindir uzunun tanrılık iddasi
Canim muritleri onu peygamber sanıyor
Muhabir , kaDina soruyor hükümetten dolayi zam geldi meyve sebze fiyatları fırladı ne düşünüyorsunuz diye
Kadın diyor ki
Hükümetin ne suçu var Allah yağmur yagdirmadi diyor
Seçmenin kafa 1500

Ohoo secmenin kafa 1500 değil 10500 ucmus gitmis... bilmem neresinin kılıyım diyen adamlar Allahı suçlar uzuna laf etmez

Ohoo secmenin kafa 1500 değil 10500 ucmus gitmis... bilmem neresinin kılıyım diyen adamlar Allahı suçlar uzuna laf etmez
Ben artık uzun adamı bir müddet bakanın beyin hücrelerinin yandigini düşünüyorum hipnoz etkisi misali...
Yoksa bu kadar saçmalama insanlar
Atatürk u çok seviyorum ama peygamber ilan etmedim biyerinin kılıyım demedim demem de bu kafaya nasıl çıkıyorlar mantıklı bir açıklaması yok mu
E

Valla ben aciklamayi burda bunları canhıraş savunan uye arkadaslara soruyorum buhale nasıl geldiler gelsinler bizi aydınlatsinlar...

Burada seçmenin kafasına laf atanlar önce kendi kafalarının kaç olduklarına bir baksınlar o Zaman .sizin millete kafası 10500 demeye be Hakkı'nız var .he ezik kaldınız milletin çoğunluğu onu seçti diye hazmedemiyorsanız gidio 10500 tane maden suyu için .yarasın ...

Uzun Ada'm lafı gediğe koyma üstadı elhamdulillah .Millet anca arkasından atıp tutuyor .karşısına geldiğinde adamlar daha iki krlşmeyi Yanyana getiremiyorlar birde Allah muhafaza ülke yöneteceklermiş .yönetenilrn Zaman'ında ssk yok yönetirdi .ahahahah kafalar 10500 yani sizin ...

Zamanında kendisi için muhtar bile olamaz denmiş ya onunla alakası olabilir mi ki hani muhtar bile olamaz dediler bakın cb oldum siz de olabilirsiniz gibi

Dediginle alakali olabilir ama tamamiyle sebep o değil. Muhtarları cagirip toplantı yapmasinin en önemli sebebi yerel yönetimlere muhtarlar vasıtasıyla kendini anlatmak, tabiri caizse reklam diyebiliriz.... yani ulkeyi en ücra kosesine kadar elinde tutmak... bence tabii, benim aklima gelen bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…