''Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.''
Ve benimOnca devir varken bunların olduğu devre denk gelmek de benim şansımdı herhalde
Canim muritleri onu peygamber sanıyorBunlardaki ozgüven tavan valla yakinda ben tanriyim derse hic sasirmicam iyice sirazesi kaydı bu herifin ...bunun ikiboy küçüğüde cikip peygamber hata yapti biz yapmadik demedimi ?Yakindir uzunun tanrılık iddasi
CanıMDEVEYİ DikenCanim muritleri onu peygamber sanıyor
Muhabir , kaDina soruyor hükümetten dolayi zam geldi meyve sebze fiyatları fırladı ne düşünüyorsunuz diye
Kadın diyor ki
Hükümetin ne suçu var Allah yağmur yagdirmadi diyor
Seçmenin kafa 1500
Canim muritleri onu peygamber sanıyor
Muhabir , kaDina soruyor hükümetten dolayi zam geldi meyve sebze fiyatları fırladı ne düşünüyorsunuz diye
Kadın diyor ki
Hükümetin ne suçu var Allah yağmur yagdirmadi diyor
Seçmenin kafa 1500
Ben artık uzun adamı bir müddet bakanın beyin hücrelerinin yandigini düşünüyorum hipnoz etkisi misali...Ohoo secmenin kafa 1500 değil 10500 ucmus gitmis... bilmem neresinin kılıyım diyen adamlar Allahı suçlar uzuna laf etmez
Ben artık uzun adamı bir müddet bakanın beyin hücrelerinin yandigini düşünüyorum hipnoz etkisi misali...
Yoksa bu kadar saçmalama insanlar
Atatürk u çok seviyorum ama peygamber ilan etmedim biyerinin kılıyım demedim demem de bu kafaya nasıl çıkıyorlar mantıklı bir açıklaması yok mu
E
Zamanında kendisi için muhtar bile olamaz denmiş ya onunla alakası olabilir mi ki hani muhtar bile olamaz dediler bakın cb oldum siz de olabilirsiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?