Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Ben başkanlık mevzusunda eger referanduma gidilirse Hayır demeyi düşünen biriyken geçen gün ki patlamada beddua egilimlerinden sonra Evet demeye karar verdim mesela :)

Ben de hayir demeyi düşünüyordum dediğin gibi ve dediğin şey etkili oldu bende de.. bu da onların başarısı işte :) linc kampanyalari beddualari işe yaradı

kendini atatürkle yarıştıyor.kimse kusura bakmasın.hiçkimse yokkan atam vardı şuan herkes var atam yine var yarın hiçkimsenin adı anılmayacak ama atam yine olacak...

suçu Allaha atacak kadar da dinsizler işte.bence rabbim sabrediyor taş yağacak başlarına inşallah.geçende rte yi görünce salllahüaleyhvesselem deriz dedi yalakanın biri.sana şefaati o yapar belki.rabbim efendimiz böyle insanlara şefaatçi olmasına izin vermez inşallah

Her ne kadar hayır demeyi düşünüyorduk deseniz de sandığa yakın sirf evet diyebilmek icin herhangi bir sebepten yine evete yonelirdiniz
Evet diyebilmek için bahane aradıgımızı kim söyledi ki ?
Evet diyecekler evet diyecek hayır diyecek olan da ikna edilmeyi mi bekliyor ki size göre ?
Yoo ben kendi adıma hayır demeyi düşünüyordum çünkü sebeblerim vardı.
Madem batacagız, katkım olsun isterim.

Her ne kadar hayır demeyi düşünüyorduk deseniz de sandığa yakın sirf evet diyebilmek icin herhangi bir sebepten yine evete yonelirdiniz

Neden bahane arayalim ki evwt diyecek olsak wn baştan soylerdik. Tipki genel seçim olacağı zaman oy vereceğimiz partiyi açıkça soyledigimiz gibi... kimden neyi saklayacagiz... benim birilerine hoş görünmek gibi bir derdim yok

Batarken bizide batırmayın bari kontescim..

Yo ben mesela sırf gıcıklık olsun diye evet diyecegim :)
Bir inat ugruna yani.
Apaçık diyorum.

Batarken bizide batırmayın bari kontescim..
Ablam bak seni es geçerim :)
Ama digerleri için aynı şeyi diyemem anca beraber kanca beraber öyle ayrı gayrı yok !

Sırf Erdoğan'ı sevdikleri için başkanlığı onaylayan ve dört gözle bekleyenlere tek sorum var:
Erdoğan sizin duanıza rağmen 'her canlı ölümü tadacaktır.' Ayetine binaen Hakk'ın rahmetine kavuşunca olası sistem ile kendilerine ve çocuklarına nasıl demokrasi çerçevesinde bir ülke bırakacağınızı düşünüyor musunuz?
Yoksa tek sorun edilen beddualar ve sonrasında sizlerin herhangi bir tanıdığınızı kaybetmediğiniz için yaşadığı huzur ile birlikte kişisel çıkarlarınız mı?

Yo ben mesela sırf gıcıklık olsun diye evet diyecegim :)
Bir inat ugruna yani.
Apaçık diyorum.

Ablam bak seni es geçerim :)
Ama digerleri için aynı şeyi diyemem anca beraber kanca beraber öyle ayrı gayrı yok !

Kır bu inadını hayatım boşuboşuna oyunu yeme derim..
Yok illa hep beraber batalım dyorsun yani,hadi battık kim kurtaracak bu sefer onuda de bari bana :))

ben bazı arkadaşların ölen insanlara üzüldüğünü sanmıyorum.ki şehit gazi maaşı 350 suriyeli mülteci maaşı 800 tl.vicdanı ve aklı hür bir insan önce buna isyan eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…