- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.354
- 448
bende bazen aynaya bakıp Allahım neler yaratıyorsun diyorum.ne içmissem artıkben de hep derim bizimkilere, bana sahip olduğunuz için çok şanslısınız diye
bu öyle bişey mi yoksa başka bi mesaj mı onu tam şeedemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bazen aynaya bakıp Allahım neler yaratıyorsun diyorum.ne içmissem artıkben de hep derim bizimkilere, bana sahip olduğunuz için çok şanslısınız diye
bu öyle bişey mi yoksa başka bi mesaj mı onu tam şeedemedim![]()
Ben başkanlık mevzusunda eger referanduma gidilirse Hayır demeyi düşünen biriyken geçen gün ki patlamada beddua egilimlerinden sonra Evet demeye karar verdim mesela :)
Şimdi yine diyecekler.Akp zihniyeti işte,cahil.Az kitap okusanıza yavBen de hayir demeyi düşünüyordum dediğin gibi ve dediğin şey etkili oldu bende de.. bu da onların başarısı işte :) linc kampanyalari beddualari işe yaradı
ben de işe yaradı sagolsunlar +1 oy kazandı :)Ben de hayir demeyi düşünüyordum dediğin gibi ve dediğin şey etkili oldu bende de.. bu da onların başarısı işte :) linc kampanyalari beddualari işe yaradı
ben de işe yaradı sagolsunlar +1 oy kazandı :)
kendini atatürkle yarıştıyor.kimse kusura bakmasın.hiçkimse yokkan atam vardı şuan herkes var atam yine var yarın hiçkimsenin adı anılmayacak ama atam yine olacak..."İki Mustafa Kemal vardır: biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal, ikinci Mustafa Kemal, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."
''Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.''
Neredeeeen, nereye!
aferim troll kardeşim+2 troll kardeşim :)
benimdeOnca devir varken bunların olduğu devre denk gelmek de benim şansımdı herhalde![]()
+3 yok mu arttıran+2 troll kardeşim :)
suçu Allaha atacak kadar da dinsizler işte.bence rabbim sabrediyor taş yağacak başlarına inşallah.geçende rte yi görünce salllahüaleyhvesselem deriz dedi yalakanın biri.sana şefaati o yapar belki.rabbim efendimiz böyle insanlara şefaatçi olmasına izin vermez inşallahCanim muritleri onu peygamber sanıyor
Muhabir , kaDina soruyor hükümetten dolayi zam geldi meyve sebze fiyatları fırladı ne düşünüyorsunuz diye
Kadın diyor ki
Hükümetin ne suçu var Allah yağmur yagdirmadi diyor
Seçmenin kafa 1500
Evet diyebilmek için bahane aradıgımızı kim söyledi ki ?Her ne kadar hayır demeyi düşünüyorduk deseniz de sandığa yakın sirf evet diyebilmek icin herhangi bir sebepten yine evete yonelirdiniz
Her ne kadar hayır demeyi düşünüyorduk deseniz de sandığa yakın sirf evet diyebilmek icin herhangi bir sebepten yine evete yonelirdiniz
Evet diyebilmek için bahane aradıgımızı kim söyledi ki ?
Evet diyecekler evet diyecek hayır diyecek olan da ikna edilmeyi mi bekliyor ki size göre ?
Yoo ben kendi adıma hayır demeyi düşünüyordum çünkü sebeblerim vardı.
Madem batacagız, katkım olsun isterim.![]()
Ablam bak seni es geçerim :)Batarken bizide batırmayın bari kontescim..
Yo ben mesela sırf gıcıklık olsun diye evet diyecegim :)
Bir inat ugruna yani.
Apaçık diyorum.
Ablam bak seni es geçerim :)
Ama digerleri için aynı şeyi diyemem anca beraber kanca beraber öyle ayrı gayrı yok !
ben bazı arkadaşların ölen insanlara üzüldüğünü sanmıyorum.ki şehit gazi maaşı 350 suriyeli mülteci maaşı 800 tl.vicdanı ve aklı hür bir insan önce buna isyan eder.Sırf Erdoğan'ı sevdikleri için başkanlığı onaylayan ve dört gözle bekleyenlere tek sorum var:
Erdoğan sizin duanıza rağmen 'her canlı ölümü tadacaktır.' Ayetine binaen Hakk'ın rahmetine kavuşunca olası sistem ile kendilerine ve çocuklarına nasıl demokrasi çerçevesinde bir ülke bırakacağınızı düşünüyor musunuz?
Yoksa tek sorun edilen beddualar ve sonrasında sizlerin herhangi bir tanıdığınızı kaybetmediğiniz için yaşadığı huzur ile birlikte kişisel çıkarlarınız mı?
Ben :)Kır bu inadını hayatım boşuboşuna oyunu yeme derim..
Yok illa hep beraber batalım dyorsun yani,hadi battık kim kurtaracak bu sefer onuda de bari bana :))
Ben :)