• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan, Obama'nın Yanağını Okşadı

Su yanak oksama topicleri bana direkt bu karikaturu hatirlatiyor :)
Ne buyuksun Umut Sarikaya.Tespit gibi tespit.
images (1).webp

Evet evet dediğin şeyi ben de biliyorum. Vücut dili üstünlüğü... ve Erdoğan bunu iyi başarıyor. Tabi yanak okşama biraz fazla olur :KK53: yani Erdoğanın duruşunu, vücut dilini kullanışını, Erdoğan'dan nefret edenler bile takdir ediyor.
Nefret edenler takdir etmiyor, takdir etmeyi geç mantığını anlamayı reddediyor.
Türkiye'ye dikkat etmedim ama Yurt Dışında takdir edildiğini biliyorum.
Yanaktan makas almak fazladır değildir ben orasında da değilim, eğitimini veren alan üstünlüktür diyor mu bitti. Buna gelene kadar Mantıksız gelen ama doğru kabul edilen bir sürü şey var :)

iw0izc.jpg

Yalnız bu fotoğraf gerçek heralde. Omzuna elini koymuş. pinkstrap pinkstrap ın dediği vücut dili ile üstünlük kurma olayı bu fotoğraftaki görüntüde var

Şu fotodan bile rahatsız olan,küçük,ezik görünmesini tercih eden,dört gözle bekleyen,hatta olsa zil takıp oynayacak o kadar T.C. vatandaşı var ki,insan hayret ediyor. :KK14:

Şu fotodan bile rahatsız olan,küçük,ezik görünmesini tercih eden,dört gözle bekleyen,hatta olsa zil takıp oynayacak o kadar T.C. vatandaşı var ki,insan hayret ediyor. :KK14:
Erdoğanı sevmezken, sonuçta bizi temsil ettiğini unutmamalilar oysa ki. 'Biz sevmeyiz, yerine göre yereriz ama dışardakilere de laf ettirmeyiz' modunda olmak lazım çünkü aynı gemideyiz

Back