Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

"Lan'a ozgurluk...durmak yola devam...
Lan diyen adam vesilesiyle ozgurlestik biz yillarca zulum yapildi bir istiklal mahkemeleri kurmadiklari kalmisti basiortuluye zulum etmek icin...

Ahah yakisir kadesa :)

Ben kiblemistm ama :)

Amanın sanırsın bir kesim hep salon kadını çizgisinde,hep seviyeli,empati sahibi,pirupak mübarek...Bilgi,analiz,çözüm fışkıran yorumlar yaparkene,bikaç kendini bilmezin kirli emellerine alet olup banlanıveriyorlar Arada girip okumasam inanacağım nerdeyse...
Hayır kırk tane seviye dipte yandaş yorumu görmez,iki tane farklı yorum yapıldımı celallenir,gözlerine inanamaz,şoklara girer,üslub dersleri havada uçuşur...
Forum tarafından oraya "kib" denen buton konulduysa,bu üyelerin küçümsenip çocuk muamelesi yapıldığından değil, sitenin genel kurallarına aykırı yorumların bildirilmesi amaçlıdır Her kib. de banlanma sebebi değildir ayrıca,mesajın içeriğine bakıp karar verir yönetim.

Din dedigin 4 din var zaten bu ne gazete haberi nede ahmetin mehmetin kinusacagi konu.Tartisilmayda degisecek biseyde degil.Bence yonetim cok dogru bir karar almis . Mune K Kazen

"Din dediğin 4 din var zaten" ne demek? :)

Din konularının serbest olması o dinlerin baştan yazılacağı anlamına gelmiyor misal Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bir icraatını buraya taşıyabilelim istiyoruz ya da geçen "İmamlar Başkanlık Sistemini Destekliyor" başlıklı bir haber vardı burada bu haberin içeriğini tartışabilmeliyiz. Şu an dini konu diye kapanıyor, anlamsız bir yasak.

Türban ve İstiklal Mahkemesi ha? :) Ya Allah aşkına popülist olacağım diye cahil olmayın.

Ben de değiştiriyorum o halde. Başörtülüleri İstiklal Mahkemelerinde yargılamadıkları kalmış madem şimdi de muhalifleri cadı diye yakmadıkları kaldı bir. Yakınçağ da değil direkt Ortaçağ muamelesi uyguluyorlar, çok mağduruk

Din dedigin 4 din var zaten bu ne gazete haberi nede ahmetin mehmetin kinusacagi konu.Tartisilmayda degisecek biseyde degil.Bence yonetim cok dogru bir karar almis . Mune K Kazen
Dünya Dinleri
  1. Uzakdoğu Dinleri
  2. Ortadoğu Dinleri
  3. Yeni Ortaya Çıkan Dinler
  4. Hıristiyan Kökenli Din ve Akımlar
  5. Kabile ve Doğa Dinleri
  6. Tanrıyı veya Dini Reddeden Akımlar
  7. Satanizm
  8. Taraftarı Kalmayan Din ve Akımlar
  9. Eski Medeniyet Dinleri

Ben 4 dinden baska din tanimam
4 kitap 4 peygamber 1 Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…