Erdoğan: İdamın bir haklılık sebebi var

İstediğinizi izleyin ya da izlemeyin, beni gerecek bir konu değil, sizin ne izleyip izlemediğiniz.
Ayrıca olan bir şeyi itham edemem. Bu zaten var olan bir şey.

diyosun
bu bağlamda sen bile mason olabilirsin bence, senin mantığınla gidersem lipton sallama çaylardan ben seni israile bağlarımda ban yerim ne gerek var zaten yeni çıktım :)

aklıma şu dizeler geldi yazını okuyunca;

başka türlü birşey benim istediğim ne ağaca benzer ne de buluta...

:)

İdamın tekrar gelmesi için önce ülkenin hukuki çarpıklıklarının bir düzene girmesi lazım yani sadece idam gelmesiyle her şey güllük gülistanlık olmaz. Küçücük kızlara cinsel istismarda bulunanlar kadar buna göz yumanlar da suçlu yargının bu konuda güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Bir sürü insan gizli tanık sıfatıyla, sıfatına tükürdüğümün bi teröristinin lafına bakılarak içeri tıkıldı. Paşalar, gazeteciler... Yani önce bir yargının güvenilirliğini sorgulayıp ondan sonra idamı düşünebiliriz. Ben teröristlerin aldığı her nefesi şehitlerimize hakaret sayıyorum ama bakalım bu yasanın ucu onlara dokunur mu gerçekten idam edilirler mi, sapıklar, sapkınlar da caydırıcı cezalar alır mı? tüm bunlar olacaksa elbette razıyım ama benim maalesef yargı konusunda, adalet konusunda kaygılarım var ülkem adına yani bugün ergenekonun terör örgütü olduğunu iddia eden bir kısım var bu insanlar bu suçları gerçekten işledi mi işlemedi mi onu bile bilmiyoruz... teröristler ülkeye davul zurnayla gelirken askerimiz içeride. Adaletli göremiyorum bunu dediğim gibi bu idam yasasının ucu teröristlere dokunursa ne ala ama başka amaçlar için kullanılırsa ülkemiz için felaket olur. Bunlar da benim görüşlerim.

Benim gözlerim açık, görüyorum.
Göremeyenler düşünsün artık.

arkadaşım bunu bilerek mi yapıyorsun, yoksa karakter özelliğinden dolayı normal bir şeymiş gibi mi yapıyorsun bilmiyorum..

ama sayfalardır "ben herşeyi bilirim, tüm gizli bilgiler elimin altında, siz boşa konuşuyorsunuz, bir şey bilmiyorsunuz, medya objektif değil, medyayı takip eden bilirim diyen salaktır, benim kadar bilmeden konuşmayın, ileride görürsünüz" modundasın.
Her cümlende bunlar var, bazı açık açık yazmışsın, bazılarını da herkes anlıyor ki herkes bi rahatsız olmuş üslubundan söylemiş.

Ya bir konuda bilgin / yorumun varsa söyleyeceksin, ya da bir soru sorulduğunda cevap veremeyeceksen hiç konuyu açmayacaksın.
masonluk muhabbetinde de aynı şeyi yaptın, şimdi yukarıda ki arkadaşımıza da aynısını yapmışsın.

Daha saygılı konuşursanız, saygı görebilirsiniz.
Bilmişlik taslamakla olmaz.

chloen, bilmişlik taslamak değil.
ya da sizlere benimsetmek değil.

katılırsınız, katılmazsınız, sizin kendi takdiriniz.

ben buradaki bir kaç yorumla insanların karakterlerini değerlendirmiyorum, siz de değerlendirmeyin olur mu.
insanlar farklı görüş ayrılıklarına düşebilirler, ama bunu karaktere mal etmek ayıp olur.

konuyu bilakis ben açmadım, konuşula konuşula geldi buraya kadar.

Adalet sistemimizin yeterinde adaletli olduğunu düşünmüyorum maalesef, idamın geri dönüşü yok. Yanlış kararlarla yanlış kişilerin idam edilebileceğini düşünüyorum, o yüzden geri gelmesini istemiyorum

hiç bişey olmaz idamı da yüzüne gözüne bulaştırır birileri ;masum insanları, paşaları nasıl içeri tıktıysa bu seferde yok eder işine gelmeyenleri ....

hiç bişey olmaz idamı da yüzüne gözüne bulaştırır birileri ;masum insanları, paşaları nasıl içeri tıktıysa bu seferde yok eder işine gelmeyenleri ....

acaba amaç o mu, apoyu süresi geçti onun davası kapandı diye gene sümenaltı ederler paşaların davası bi üst mahkemede bildiğim kadarıyla onlaramı patlatmaya çalışıyolar?

maxi lojmanda oturan general göster demişsin,
camdan bakınca karşımda lojmanda oturan bir general görüyorum...

bu bir lütuf degil. senelerdir insanlar bu hak icin mücadele ediyorlar. bu yasa tasarisi kabul edilirse, kazanilmis bir hak olacaktir. demek ki neymis anadilde savunma öcü bisey degilmis.
hatirlarsaniz gecenlerde erdogan almanya gezisi yapti. orada aclik grevi olmadigini sadece 1 kisinin ölüm orucunda oldugunu söyledi, ayni anda adalet bakani da 600 küsür kisinin cezaevinde aclik grevinde oldugunu söylüyor. bu ne yaman celiski :)
bugünde aclik grevinde olan milletvekillerine ciger yiyorlar,sov yapiyorlar diyor. yarin ölümler olunca bakalim sov mu gercek mi kendi gözleri ile görecek tüm gercekleri.
neyse hepinizin gözünü savas ve kan bürümüs. unutmayin ölen bu evrenin cocuklari. türkü kürdü lazi cerkezi olamaz. ananin türkü kürdü lazi cerkezi olamaz. analar aglamasin derken bile anne ayirimciligi yapiliyor buna inanamiyorum gercekten vicdanlarinizi sorgulamaniz gerek. savas cigirtkanligi bu baska bisey degil.

TÜRKİYE'mizin anadili Türkçe'dir.. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK arap emperyalizmden kurtulmak için latin alfabesi inkilabını yapmıştır... anadilde savunma sadece Türkçe yapılmalıdır.. Bende Lazım bende lazcamı istiyeyim bu bir hak isteme olayı olmaz bu başka bişeydir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…